קולר שחור

איבון8

New member
קולר שחור

...הוא הורא לי " עלייך למצא לעצמך קולר. צבעו יהיה שחור ועליו טבעת מתכתית לחיבור רצועה. על הקולר להתאים למידת הצוואר שלך.
עלייך להביא אותו למפגש הבא".
אני חדשה בתחום השליטה. מתעניינת ויודעת שנמשכת לזה כבר זמן רב, אך זו הפעם הראשונה שאני בקשר כזה. פעם ראשונה שיש לי אדון, פעם ראשונה שאני חווה שליטה ( ובינתיים נהנית מכל שניה ).
כשקראתי פעם ראשונה את ההוראה, התעוררו בי תחושות מבולבלות...
קודם כל איזו התנגדות פנימית ( הרי במבט ראשון יש פה אלמנט של השפלה, במבט שני, זהו ביטוי התמסרות ושייכות. ואני כל כך אוהבת להיות שלו), יחד עם ההתנגדות התמלאתי התרגשות וצפייה, ויחד עם אלו תחושת הנאה וסיפוק שאני יודעת שאני הולכת לבצע את ההוראה בצורה הטובה ביותר למען האדון שלי. אני יודעת שאני יכולה להוריד חומות והגנות, לא צריכה לשמור על עצמי, יודעת שהוא ישמור עלי.
אז עכשיו אני מלאת התרגשות וצפייה מהעשייה, חשיבה על הקולר , על איך הוא יניח אותו על צווארי....
ואיך ארגיש באותו רגע? את זה אני עדיין לא יודעת.
ואיך הוא ירגיש?
אבל כל כך סומכת עליו, יודעת שירגיש אותי נכון ויעשה את הדברים בצורה שארגיש בטוחה

Whip

New member

מבלבל, מותח, מרגש - כל התחושות הללו - ועוד רבות אחרות - יחד במערבולת גדולה, מרטיטה ומרגשת...איזה כיף זה :)
תהני מהמסע, איספי חוויות טובות, התענגי על כל רגע, והרבה בהצלחה שיהיה לכם :)

מה שהוא אמר.

(אתה חוסך לי הרבה מילים
)

ואיך תרגישי? נשמע שהתחושות שנבנות אצלך הולכות בכיוון הנכון.
זאת תהיה תחושה מדהימה, אולי אפילו תרחפי.

Whip

New member
מצוין

חסכון זה דבר חשוב. שימי את המילים בתוכנית חיסכון או קרן נאמנות ובעוד כמה שנים תכתבי מהן ספר :)

Whip

New member
צריך להתאמן

כתבתי לא מעט סיפורים בעברי. בשביל לכתוב טוב צריך להשקיע זמן, ולהתאמן עוד ועוד ועוד.
אם תרצי - שלחי לי לינקים לסיפורים שכתבת, אקרא אותם ואשלח לך הערות, תיקונים והצעות לשיפור הכתיבה.

יש לי בלוג שלם (לינק בחתימה - מוזמן לבקר
), ואני כותבת מאז שהייתי ילדה.
אני גם מאמינה שכדי לכתוב טוב צריך גם לקרוא לא מעט, ובכלל - המילה הכתובה היא חלק מהותי מאוד בחיי.

UltraL

New member
אם זה מתאים לו אז בסדר

שולטים אחרים יקנו בעצמם קולר .
השולט שלך רוצה את כל החוויה שתלכי בעצמך ותבחרי. זו אפילו פריוילגיה לבחור קולר בעצמך.
הקולר הזה הוא לאימונים או שהוא משמעותי?

וכל חנות סקס שמוכרת דברי בדסמ (כנראה כל הנות סקס) מוכררת קולר שחור עם טבעת.

איבון8

New member
נכון

זו אכן פריבילגיה לבחור לבד.
מה זה אומר אימונים ? מה זה אומר משמעותי בעיניך?
הקולר ישמש למה שיחליט.
אני מרגישה שהוא משמעותי .
עצם העניין שהוא יניח על צווארי קולר , כאשר זה רצוני להתמסר אליו ולהיות משוייכת לו , זה בעל משמעות רבה בעיניי.

UltraL

New member
רק לצורך הסבר תאורטי

כאשר אני מתחיל קשר עם נשלטת לא יודע אם זה ימשיך שבועיים, חודשיים או שנתיים.
גם אני רוצה להרגיש שקולר הוא משמעותי ואני מרגיש אדונה ולא רק היא מרגישה נשלטת שלי.
לכן יש לי קולרים לתקופה ראשונית שיש להם שימוש פרקטי וגם נראין יפה על נשלטת.
ולאחר מכן כאשר שנינו מרגישים יתן לה קולר יותר יפה ומשמעותי.

נראה על פניו שהוא מבקש ממך קולר משמעותי , אם הוא לא נתן לך הסבר אחר.

איבון8

New member
אם כך

גם הקולר הפשוט יותר , הראשוני הוא בעל משמעות.
וכשהקשר מעמיק יותר, חשוב לך לסמל זאת בקולר איכותי יותר.
זה מיוחד
אני מבינה את כוונתך

מאוד מתחברת למילים ולתחושות.

כך זה היה גם אצלנו, וגם אני בחרתי את הקולר, כולל את הצבע (אולי גם כי בד"כ גבר, שולט או לא, מעדיף להימנע ככל האפשר מכל סוג של שופינג
).
אהבתי את ה"ישמש למה שיחליט", אם כי לפעמים אני ממש מבקשת (יפה ובהתאם לנהלים) שייעשה בו שימוש

ואגב - אפשר לקנות קולרים גם בחנויות של ציוד לבע"ח, לא תאמיני אילו דברים יפהפיים יש להם, שיענו גם על דרישות הצבע וגם יכולים להיות ייחודיים.
אגב, קראתי בבלוגים מחו"ל שיש זוגות שקונים טבעת או צמיד בצורת קולר, כך שיהיו בעלי אותה משמעות, אבל יהיו פרקטיים יותר, כי אפשר יהיה לענוד אותם באופן קבוע מבלי לעורר שאלות. זה יפהפה, לדעתי.

מקסים

למה permanent? זה לא יורד?
הנה צמיד וטבעות כמו אלה שכתבתי עליהם קודם

בעיניי, קולר-של-ממש - פרקטי בזמן פעילות או בקרב "מביני דבר" (נניח במפגש קהילתי), אבל פחות ביומיום.
אפילו מחרוזת עדינה כמו זאת שצירפת - יכולה להיות בעייתית אם הולכים לאנשהו וצריך להתאים את התכשיטים לתלבושת וכו'.
אישית, לצרכי סימון/שיוך אני מאוד אוהבת דברים שיכולים להיות עליי תמיד (או כמעט תמיד). כמו טבעת, או צמיד.
ויש לי חיבה מיוחדת לצמידים לרגל. זה מאוד סמלי (מזכיר את סימון השפחות של פעם), והולך עם הכל, כך שאפשר להישאר איתו כמעט כל הזמן.
גרררר...

UltraL

New member
כן , זה לא יורד

רק אם צריך פעולה רפואית או אולי מעבר בשדה תעופה.

ובו בזמן הם ממש קשיחים כך שאפשר להשתמש בהם בסשן

איך לא יורד? אין לזה סוגר?

לא בשבילי...
אני לא מסוגלת להירדם עם משהו על הצוואר (בחום הישראלי זה ממש יכול להוציא אותי מדעתי
), ועוד אם הם קשיחים? אז בכלל אין סיכוי...

ו...אני גם חובבת תכשיטים וכאלה - חייבת שתהיה לי אופציה להחליף אותם לפחות פעם פעמיים ביום, לפי הבגד או מצב הרוח וכו'. אטרף...

למעלה