קולר סרסטו

natali138

New member
קולר סרסטו

התייאשתי כבר מהאמפולות כי כל פעם מוציאים על הקטנה עוד פרעוש ועוד פרעוש.
רוצה לעבור לסרסטו ומספר שאלות.

א. יש לזה ריח? זה רעיל לנו? לדוגמא אם אני נוגעת עם היד, צריך לשטוף אחרי?
ב. היא ישנה איתנו במיטה זה בעיה?
ג. אני רוצה להזמין את הקולר באי ביי, יוצא משמעותית יותר זול מפה, האם יש עם זה בעיה?
http://www.ebay.com/itm/Bayer-Seres...087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item259082d067

תודה

אני יודעת שתקבלי המלצות רבות על הקולר

אני שמתי לכלב שלי וזה לקח חודש עד שנעלמו הפרעושים והקרציות לא נעלמו כלל. סתם הכלב סבל עד שהתחילו תוצאות וגם זה לוקה בחסר.
השיחרור האיטי של הקולר כנראה לא מספק לכל הכלבים. יש לי כלב ששוקל 24 קילו, לא אמורה הייתה להיות בעיה, סתם מבאס להשקיע הרבה כסף על קולר שלא עובד.

sivi1964

New member
שימי לב שהיא בדיוק על הגבול...

הקולרים הקטנים עד 8 ק'ג.
מעבר זה כבר המידה הגדולה,ומה שהייתי ממליצה לך זה לקנות גדול כדיי להבטיח כיסוי מלא.(את תצטרכי לקצר את הקצה על פי הגודל שלה.)

הקולרים הללו מעולים,אבל בסביבה שבה יש נגיעות גדולה ופרעושים/קרציות רבים בסביבה צריך לעיתים תוספת של אמפולה או ריסוס.
הייתרון שאין ריח,לא רעיל,והחומר משתחרר לאט .

natali138

New member
התלבטתי גם לגבי המשקל

אבל מישהי פה רשמה שגם לה יש כלבה 8 קילו וזה בסדר...

מה לגבי הזמנה מהאינטרנט של מוצר כזה? אתם ממליצים? אין בעיות עם זה?

דרך אגב

הקולר לכלבים וחתולים הוא אותו דבר בדיוק מבחינה כימית, אז אם יש כלב וחתול אפשר לקנות את הגדול ולחלק ל - 2.

hadarh111

New member
הכלבה שלי איתו, שוקלת גם 8 קילו

והיא עם המידה הקטנה, היא איתו מאיזור פסח ככה
והוא עובד טוב עד עכשיו לא מצאתי פרעושים או קרציות עליה.
ולא חיזקתי עם שום חומר נוסף
(זה באיזור המרכז, לא יודעת מה מידת הנגיעות והעמידות באיזור שלכם)

אני שמתי לפני חודש לכלבים הגדולים

48 ק"ג ו-56 ק"ג... לא נראו עליהם אפילו לא פרעוש או קרציה אחת, ואנחנו גרים במושב ומטיילים כל יום בשדות.

אז אצלינו הוא הצלחה גדולה שבהחלט שווה את הכסף.

anatdav

Well-known member
הכלבה שלי שוקלת ארבעה וחצי קילו, והיא בערך

שלושה שבועות עם הקולר.

ממש תענוג, היא נמצאת הרבה בדשא, ונכון לעכשיו, היא נקייה לגמרי.

meedas

New member
לפי זאפ

בסביבות 240 ש"ח
אבל לא ברור לאיזו מידה בדיוק זה מתיחס. כנראה לקטנה (עד 8 ק"ג)

הכלבות של אמא שלי איתו כבר חצי שנה

וכולם מרוצים. קחי בחשבון שאם גם עם האמפולות (בהנחה שהשתמשת באמפולות טובות ובדרך נכונה) היו פרעושים אז ייתכן שיש נגיעות סביבתית גבוהה ואז גם הקולר לא יספיק. במקרים כאלו צריך גם טיפול סביבתי.

Lidorr Vet

New member
נטלי שלום

קולר סרסטו הוא מהמוצרים היעילים ביותר שקיימים כיום. הוא נותן תשובה מצוינת נגד פרעושים וקרציות.
מחזור החיים של הפרעושים וגם זה של הקרציות מתנהל, ברובו המכריע, בסביבה, רוב אוכלוסיית הפרעושים והקרציות (כ 90% ממנה) נמצא בסביבה ולא על חיית המחמד. לכן הכרחי לטפל בסביבה עצמה נגד פרעושים וקרציות. ללא טיפול סביבתי, גם מוצר ברמה הגבוהה ביותר, כמו סרסטו, לא יכול למגר באופן מוחלט את הפרעושים והקרציות.
לפעמים אין אפשרות לטפל בסביב מסיבות שונות (כלב או חתול שמסתובב חפשי בשטח, במושב למשל וכד') במקרים כאלה כשבעל החיים חשוף לסביב נגועה בפרעושים כדאי להוסיף גם טיפות. יש להתייעץ עם וטרינר לגבי הטיפות המתאימות.

קולר סרסטו קיים בגדלים שונים. חשוב לשים לחיית המחמד את הקולר המתאים לה על פי משקל גופה. אסור לחתוך או לחלק קולרים ולהשתמש בחלקים מהם על חיות המחמד.
אין לאפשר לבעלי חיים שעונדים את הקולר לישון במיטה עם אנשים.

לנוחותכם, מצורף קישור לעלון סרסטו. מומלץ לקרוא בעיון את ההנחיות ולהשתמש בקולר בצורה נכונה, בהתאם להנחיות.
http://lidorr-vet.com/_Uploads/dbsAttachedFiles/serestobigbruchore.pdf

בברכה,
ד"ר דפנה אברהם
לידור כימיקלים

sivi1964

New member
אני למרותמה שציינת

דווקא ישנה איתם,וכולם בריאים ושלמים כולל אני.

DogsPCI

New member
אישית הייתי מקשיב לד"ר, בפרט שהוא מהחברה

שמייבאת את המוצר לכאן. ובפרט שלא ניראה כי יכול להיות אינטרס סמוי כל-שהו למתן הצעה זו....

רעל לא תמיד משפיע באופן מיידי, זה לא אומר שאין נזק מצטבר ... בדומה אם אתה מעשם סיגריה ולא מתת מייד, זה עדיין לא אומר שיש נזק בעישון.

לילה-טוב, ובריאות לכולם.

למעלה