קולר לכלב

Burma

New member
קולר לכלב

לכלב שלי יש בעיות של נביחות מוגזמות. ברצוני לאלף אותו להוריד את כמות הנביחות שלו, ידוע לי שיש קולר המפציץ ריח בשעת נביחות אשר יכול להסיח את דעותו וכך להוריד את כמות הנביחות כמו כן יש קולר אלקטרוני שבו אני פחות מעוניין. כמובן שאני מתכוון להשתמש בקולר בצורה מאד מבוקרת. רציתי לדעת מהיכן בארץ ניתן לרכוש סוג זה של קולר (שמפיץ ריח),ומה אמור להיות מחירו. אני יודע שניתן לרכוש דרך האינטרנט בחו"ל אבל אני מעדיף לרכוש מפה. אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני מאד אשמח. אגב הקולר מיועד לכלב מעורב בן שנה בינוני 14 ק"ג. תודה

כדאי להתייחס לנביחות הכלב כהתראה

לא הייתי סותמת לו את הפה .כדי שחלילה לא יהיה בעוכריך.

Burma

New member
זאת נביחות מוגזמות

אני מודה על הדאגה, אבל אני לא מתכוון להשתיק אותו על כל נביחה, הוא פשוט היסטרי ונובח יותר מידיי ויש צורך לרסן אותו מעט. ואם יש מישהו שיודע היכן לרכוש סוג כזה של קולר נא לעזור

Burma

New member
כמובן שיש אילוף בנוסף, זה לא יהיה

תחליף אלא תוספת, ועדין לא קבלתי תשובה היכן ניתן לרכוש בארץ אם בכלל בקשר לרכישה בחו"ל אני מכיר מספר אתרים אבל זה דחוץ והזמנה מחו"ל לוקחת הרבה זמן. העיריה יכולה לקחת אותו

איל34

New member
נסה אצל הוטרינרים....

יש קולר אויר נוסף שאת שמו שכחתי הנמכר אצל וטרינרים. עלותו כ-1100 ש"ח אם זכור לי. הדעות לגביו חלקות, יש לא מעט תקלות כך שמעתי ממאלף מסויים. בסופו הפתרון הטוב וה"זול" לטעמי הוא להתייעץ עם מאלף המומחה לבעיות התנהגות.

Burma

New member
התיעצתי עם מאלף

הוא המליץ לי לרכוש את הקולר הזה ולהשתמש בו בצורה מבוקרת הבעיה שלא מצאתי שום מקום שמוכר את הקולר הזה (בארץ כמובן)

איל34

New member
אצל ד"ר דורון נרי היה...

פנה לקליניקה שלו ודבר עם אחת העובדות שם. מקווה שעזרתי, איל

למעלה