קולר לחתול.

shanty.G

New member
קולר לחתול.../images/Emo108.gif

במזל טוב ובשעה טובה, רכשתי קולר נחמד ותגית לרישום פרטים לשנטי
. העניין יושם למרות ששנטי היא חתולה ביתית למהדרין- בשל הסיכוי, ולו הקטן ביותר שהפרינססה תמצא ביום מן הימים את דרכה החוצה אל העולם הגדול והאכזר
. כמובן שנדרשו תחכום וערמומיות לטקס ענידת התכשיט הבלתי נוח בעליל, ואחרי חילופי דברים בינינו, ניאותה שנטי בהכנעה לענוד את הקולר
. בשעה הראשונה- היא התחבאה, והתרוצצה חפויית ראש בין החדרים. מיד אח"כ- ובמשך היומיים הבאים החלו סימני בליה לצוץ על הקולר המהודר. תוך פחות משבוע- הוסר מה שנותר מהנ"ל, אחרי שסבל מנשיכות, ליקוקים וגירודים חוזרים ונשנים. כעת שנטי חתולה מאושרת וחופשיה, נראית שוב כמו ערסית מצויה
(ומהממת). הפחד שלי נותר בעינו, בגלל המראה שלה (פחתולי לחלוטין) והפז"מ הביתי (כמעט מגיל אפס). איך הצלחתם להרגיל את החתולים לקולר(הכוונה לחתולים בוגרים)?

babe10

New member
אמממממ..... ../images/Emo10.gif

טוב, אצלי זה היה מלווה בהוצאה כספית לא קטנה. אבל בהבדל קטן - החתולים שלי יצאו החוצה (לא עוד!!) וכל פעם חזרו בלי הקולר. מאות שקלים (ואני לא מגזימה) הלכו להם לפח, לעצים, לשיחים ולאן לא, עד שהם למדו שלא מורידים קולר. כשהם בבית, זה פשוט יותר. פשוט מאוד מתעקשים. הם מורידים, מלבישים בחזרה. עד שהם מבינים שזה קרב אבוד. תחשבי שאצלי כל פעם זה היה שלושה קולרים ושלושה תגי שם. היום הם מתהדרים להם בקולרי קטיפה עם אבנים "יקרות" ותג שם כסוף בצורת לב עם חריטה של השם שלהם, שלי והטלפון שלי, רק למקרה שהם חלילה ימצאו את דרכם החוצה. את בעצמך ראית אותם ואיך זה עושה אותם מלכותיים משהו. עקשנות. התמדה. סבלנות. זה הכל. מירי, שעדיין מחפשת מי יגור אתה ועם החתולים אוטוטו...

shanty.G

New member
את עושה צחוק?../images/Emo6.gif

לקטיפה לא נותר כמעט זכר... והניטים המדליקים, נלעסו והוצאו בחלקם מהתושבת המקורית. shanty, שעדיין תוהה מה לא יחשב בעיני הפרינססה הערסית לעיס/ אכיל.

**לילך**

New member
חה חה אתם מצחיקות ....

קטיפה?? אבנים כאילו טובות? קישוטים?? ניטים ??? מה עם יהלומים?? לא נראה לי שהם היו מחזיקים מעמד אצלנו יותר מרבע שעה. אפשר לשים על טושי קולר ,רק כשהוא מבקש לצאת החוצה. וגם אז זה בערך לרבע שעה וזהו. ומיקי בכלל ילדת פרחים ,לא סובלת מיסגרות מכל סוג שהוא !!!

למעלה