קולר לחתולי רחוב

*Trinity*

New member
קולר לחתולי רחוב

ארבעת החתולים שחיים אצלי בחניה עולים בדרגה ומקבלים קולרים נגד פרעושים. לקולרים יש תוספת גומי כדי שיוכלו להשתחרר מהקולר במקרה הצורך. יש למישהו איזו שהיא סיבה למה לא לשים להם קולרים?

**פרינסס

New member
לי יששש

אנחנו החלטמ=נו להוריד ללאקי את הקולר סופית כי כבר כמה פעמים הרגל שלה היסתבכה בו. וחתולי רחוב בכלל יכולים להיסתבך עם זה ככה שלדעתי עדיף שלא יהיה להם, מילא חתולים שלא יוצאים מהבית שיהיה להם אבל הם כל הזמן מסתובבים בחוץ....
פרינסס---,--´-{

דוגי

New member
לדעתי זה מצויין

יש לי אומנם כלב ואני לא מש מבינה בחתולים, אבל נראה לי שזה בסדר... למה שיפריע להם קולר על הצוואר ולמה שיסתבכו בו, כל עוד הקולר קטן ובגדול המתאים. אני מאמינה שזה תורם להם רבות שהם לא מלאים בפרעושים כמו בעבר. אבל תגידי- זה לא עולה לך המון כסך? איזה קולר את משתמשת?

לדעתי זה מצויין

אני שמתי קולרים לשני חתולים שאני מאכילה שנתנו לי לגעת בהם, לכמה אחרים נתתי כדור נגד תולעים. לחתולה שאני מטפחת בחוץ אפילו שמתי תג שם על הקולר נגד הפרועשים ועליו כתבתי את שמה, שם הרחוב ומס´ הנייד שלי. (החתולה הזו מעוקרת ומחוסנת אבל חייה ברחוב - במצב מצויין). בקשר לעלויות: קולרים אפשר למצוא בכ-20 ש"ח לאחד, כדורים נגד תילוע לא עולים הרבה ורוב הוטרינרים נותנים הנחות עבור מוצרים בשביל חתולי רחוב. בהצלחה

**לילך**

New member
אני מסכימה עם שייכת לג´ורג

הקולרים יגנו על החתולים חלקית נגד פרעושים (אם את רוצה הגנה יותר טובה עדיף לטפל בהם בפרונטליין או אדוונטג´). כמו כן נראה לי שלחתולי רחוב עם קולר בטיחותי יש יותר סיכויים לשרוד ,כיון שאנשים והעיריה יבינו שהם שייכים למישהו ולא ימהרו ללכוד אותם. שאלה לי אלייך: האם חתולי הרחוב שלך מעוקרים ומסורסים?

gaia44

New member
קולרים נגנבים

קולר יכול להיות רעיון נחמד ואפילו מועיל, אבל אם החתולים שלך נותנים לכל אחד לגעת בהם יש סיכוי שיורידו להם את הקולרים, כך היה עם החתול שלי, היתי שמה לו קולר, נגד פרעושים, עם פעמון קטן...אך כל פעם שהוא היה חוזר הביתה הוא היה חוזר בלי הקולר המושקע....קניתי לו 3 פעמים קולר חדש וכל פעם היו מורידים לו אותו עד שהתיאשתי... יש לי כלבה בבית וחתולה רעה ועוד חתולה שהתנחלה לי בחצר ואף אחד מהם לא נושא עליו קולר(חוץ מגאיה שמוציאים אותה כמובן!!!) לילך הציעה להשתמש בפרונטלין ואני רוצה לציין שזה יותר יעיל מכל ריסוס או קולר, זה פשוט קוטל הכל!! כשגאיה הגיעה אלינו היא היתה מלאה, עד אפס מקום, בפרעושים וקרציות בגודל מפלצתי, 3 טיפות על הגב מהחומר הזה וממש ראינו את המוצצים המרגיזים נושרים לה מהגוף, מתים כמובן... שיהיה בהצלחה!!!

babe10

New member
סיבה אחת. ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם הקולר הוא מהסוג שנגזר ואין לו גומי באחד מחלקיו, אל תשימי אותו. הוא עלול להתפס בגדר, עלול להיחנק אם "ילך מכות, עם חתולים אחרים, וזה בעצם עלול לגרום לו להיות פגיע יותר. יחד עם זאת - עם את מוצאת קולר נגד פרעושים עם גומי אין שום מניעה. אצלי החתולים בבית כל הזמן, ועדיין יש להם קולט. למקרה שחלילה יגיעו החוצה, שידעו שהם שייכים למישהו, אצלם יש גם תג עם שם ככה שיוכלו גם להתקשר. לגבי חתולי הרחוב שלך - טוב שאנשים ידעו שהם לא חתולים "משוטטים". בטוח יותר עבורם. לגבי עניין הגניבות, אני שברתי את הראש המון כשהחתולים שלי יצאו מהבית וכל פעם היו חוזרים בלי הקולר, ולא הבנתי מי ירצה לגנוב כזה דבר, עד שיום אחד מצאתי, אחרי גיזום העצים ברחוב שני קולרים על הרצפה. כנראה שהשובבים טיפסו על עץ והקולר נתפס להם באחד הענפים. מכיוון שהוא היה ,כמובן, בטיחותי, הוא ירד להם מהצוואר ונתפס על ענף. אם הוא לא היה עם גומי, לא רוצה לחשוב מה היה קורה. ואגב גם אם שמים לחתול קולר בבית, הוא חייב להיות עם גומי, או מגומי, כי גם בבית יש סכנות, והוא עלול, חלילה, להתפס במשהו ולהיחנק. רק קולר מגומי או עם גומי!!!

למעלה