קולנע קופץ ונושם!

Sheepe D

New member
קולנע קופץ ונושם!

ספיידי לא ספייקי (למרות ששניהם שווים). מי ראה ספיידר מן??? זה סרט מגנוווווווווווווווווובי! למי שלא שם לב רואים כל הזמן את המיקרופונים בתיקרה... זה די מצחיק. אבל מתי שזה יגיע לDVD לא יראו את המיקרופונים, למה? מה הם עושים? למה הם לא מורידים את המיקרופונים בשבים הקולנוע??? אה??? נורא מוזר..... מזל שלא דיבבו את הסרט.. הייתי מקבלת שבץ מוח! ולמה בכלל מדבבים סרטים טובים דווקא? רק בשביל ילדים קטנים שלא זוכרים מה היה בסרט אחרי 5 דקות? או בשביל לאמלל את ההורים/אחים המסכנים? טוב מצטערת על השאלות... הינה טיפ: עם אתם הולכים לראות סרט שוודאי יהיו שם מליון ילדים, אל תילכו ב17:00 תילכו ב21:00!!! פחות ילדים שמדברים כל פעם שקורה משהו בסרט (ז"א כל הזמן) ועוד אומרים לחברים שלהם מה יקרה בגלל שהם כבר ראו מליון פעמים את הסידרה או שראו כבר את הסרט או שפשוט הם מנחשים מה יקרה... אפילו תימנעו מילדים שעונים לפלאפון בעיצומו של קרב! "הלו אמא, כן אני בסדר, אני עם החבר´ה בקולנוע, לא בשכונה -בקולנוע, איזה סרט? אה, אנחנו רואים ספיידר מן, כן, נחזור ב20:00 כן, אמא אני לא יכול לדבר עכשיו, זה הרגע הכי מותח, טוב, ביי אמא." בנוסח כזה, למזלי זה לא היה ארוך יותר... תחשבו אתם רואים פרק מדהים בבאפי ופתאום מישהו מתחיל לדבר ולספר לכם מה יהיה (כאילו שאתם לא יודעים/ או שלא בא לכם לדעת!) מתחיל לשאול אותכם למה זה? ולמה ככה? ומי זה? וכ"ו... זה מרגיז!!!!! תחשבו על זה...

Sheepe D

New member
אופסי...

שיניתי את הכותרת בסוף... אז לא להתייחס למשפט הראשון בבקשה...

למעלה