מקלחת
"אנחנו אוהבים להתקלח אחרי זה (אני אוהב את המים יותר חמים ממנה) והפנים שלה תמיד רכות ושלוות והיא רוחצת אותי ראשון מפזרת לי את הסבון על הביצים מרימה את הביצים לוחצת אותן, אחר כך תופסת את כל השיער שם למטה – הבטן, הגב, הצוואר, הרגליים
אני מחייך מחייך מחייך אחר כך אני רוחץ אותה…קודם את הכוס, אני עומד מאחוריה, הזין שלי בפלחים של ישבנה מסבן בעדינות את שערות הכוס, רוחץ שם בתנועה חלקה, משתהה אולי יותר מהנחוץ, אחר כך אני מגיע לאחורי הרגליים, התחת, הגב, הצוואר, אני מסובב אותה, מנשק אותה, מסבן את השדיים, אותם ואת הבטן, הצוואר, החלק הקדמי של הרגליים, הקרסוליים, כפות הרגליים, ואחר כך הכוס, פעם נוספת, למזל..
עוד נשיקה, והיא יוצאת ראשונה, מתנגבת, לפעמים שרה כשאני נשאר בפנים מכוון את המים חם יותר מרגיש את הזמנים הטובים של נס האהבה אחר כך אני יוצא…בדרך כלל זה אמצע אחר הצהריים ושקט, וכשאנחנו מתלבשים אנחנו מדברים על מה אפשר לעשות עוד, אבל זה שאנחנו יחד פותר את הרוב, למעשה פותר את הכול כי ככל שהדברים האלו נשארים פתוחים בהיסטוריה של אישה וגבר, זה שונה לכל אחד יותר טוב או יותר גרוע לכל אחד – אשר לי, מספיק נהדר לזכור מעבר למצעד הצבאות והסוסים שהולכים בחוץ ברחובות מעבר לזיכרונות של כאב ותבוסה ואומללות: לינדה, את הבאת את זה אלי, כשתיקחי את זה ממני עשי זאת לאט ובעדינות. עשי כאילו אני מת בשנתי במקום בחיי, אמן."
(צ'ארלס בוקובסקי)