קוללתי ובורכתי

ha היחיד

New member
קוללתי ובורכתי

אני בן 14 ואני יחסית די רגיל תמיד התעניינתי בכל הדברים האלו לא ממש השקעתי בהם אבל אני איכשהו היה תמיד משהו בי מן כוח מוזר קדום. אני ראיתי והרגשתי את הכוחות האלו כל הזמן מגנים אליי אך הם מפחידים מאוד לאחרונה גילתי שיש לי את הכוח לרפא ולעשות נזק גדול ועוד הרבה דברים רק בכוח המחשבה. אני כרגע פונה לכולכם תצאו מהעניין הזה כל עוד אתם יכולים זה נראה מגניב בסרטים אבל זה יהרוס כל מה שאתם אוהבים בלי כוונה לא משנה אם הכוח הוא טוב או רע אל תתערבו בזה זה ממש מסוכן. נולדתי עם זה אבל אתם לא בבקשה תצאו מזה ואם אתם מכירים מישהו שעושה את זה תבקשו ממנו לצאת מזה יש בכם הרבה כוח אבל מתי שאתם משתמשים אפילו קצת מהכוח הזה זה גוזל הרבה מהנשמה שלכם לא משנה אם הוא טוב או רע. אתם עוסקים במשהו שצריך לשכוח אותו שאלוהים נתן לנו את האפשרות הזאת לא להיות חלק מן העניין למי שנולד אם הכוחות האלו פנה אליי תן לי תגובה ואני מבטיח שאני יכול לעזור לך. ומי ששעוסק בזה צא מזה אפילו אם אתה חושב שאתה שולט בזה פנה אליי תן לי תגובה ואני מבטיח שאני יעזור לך.

ha היחיד

New member
מה גורם לך לומר שאני מבהיל

למה לדעתך את/ה חושב שאני מבלף תגיד סיבה אחת

גל סופר

New member
סיבה אחת

"תצאו מהעניין הזה כל עוד אתם יכולים זה נראה מגניב בסרטים אבל זה יהרוס כל מה שאתם אוהבים", מבלי לומר דבר אתה זורק דברים לאוויר. אז או שאתה לא ממש בעניינים או שסתם בא לך לדבר. גל.

MAGSTAYLE

New member
צא מהלחץ!!

מה ניסגר איתך ילד? על איזה נזקים אתה מדבר? אין בזה שום נזק!! ולא אפילו הקטן ביותר! ההפך.. זה רק נותן להבין את החיים בצורה יותר חיובית!! "כוחות" זה לא בהכרח דבר רע!! מה רע בשליטה על "כוחות" כפי שאתה קורא לזה? אני מכיר אנשים ש8 שנים בעניין וברוך ה' הם נהנים מכול רגע!!

ha היחיד

New member
תגובה

אני אמרתי שמתי שהוא אתה לא תוכל לשלוט על הכוחות האלו אם לא קיבלת אותם כשנולדת אז לא היית אמור לקבל אותם ובתנך כתוב שאסור לעסוק בכישוף. כל מה שאני אומר זה הזהרה אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים אבל אני הזהרתי אותכם. ותגיד לי בדיוק איך זה הופך את החיים לחיובי רק אתה יכול להפוך את החיים שלך לחיוביים כישופים וכוחות לא מסדרים לך את החיים. מצטער לנפץ לכם את הבועה אבל אין לכם מושג לדעתי מזה כישוף אמיתי כי אם היית מכיר אנשים שיש להם כוחות או שהם באמת יודעים לכשף הם היו אומרים לך אותו דבר אבל אם אתה רוצה תעסוק בזה מי אני שאמנע זאת.

ha היחיד

New member
מדבר מקוללתי ובורכתי

עבדתי עליכם יא סתומים אני איפלו לא בן 14 ממה אתם נלחצים סתם שעמם לי מה אתם שולחים לי הודעות מאיפה לי וכישוף. תפסיקו לשלוח לי הודעות איזה מוזרים. אולי תנסו למצוא פתרונות בעולם האמיתי ולא בכישוף חשבתם על זה.

למעלה