קולי רועד לבי נשבר

Guy K

New member
קולי רועד לבי נשבר

אמריקאים, אני מקווה שיצא לכולכם לראות היום היפים והאמיצים... זה היה הפרק האחרון של ד"ר טיילור פורסטר, שסופסוף מתה ופטרה אותנו מנוכחותה המעיקה והמעצבנת. עכשיו הקטע הוא שאף פעם לא ממש אהבתי אותה ואני בכלל ממחנה ברוק (למי שלא מכיר את הסדרה: ברוק <> טיילור זה שווה ערך לעופרה <> ירדנה). אבל אני חייב להודות שאחרי יותר מעשר שנים שהגברת משחקת בסדרה, עד כמה שלא סבלתי אותה, היה לי קצת עצוב לראות אותה מתה (סצנה מהממת: האישה הפצועה מהיריות של שילה המשוגעת שכבה במיטת בית החולים, בכתה ובכתה, ביקשה מבעלה לעזור לה לקום ומתה בזרועותיו, בעמידה, ואח"כ נפלה על הרצפה בדרמה נוראית. ופתאום האורות בבית החולים כבו ונשאר רק זרקור על הרצפה. עצוב) בכל אופן אני לא יודע אפילו מי מכם צופה בסדרה הזו (למרות שכל מי שגר בארץ מתישהו ראה את הסדרה בהזדמנות זו או אחרת) אבל לזכרה של טיילור, אני מדליק משואה זו. וכל טוב לכל עם ישראל. וגם: למי שתוהה/תהה/יתהה בעתיד לאן נעלמתי (ולמה) אני יכול רק להצטדק ולהסביר שמאחר והחבר שלי אמריקאי ועוד לא סידרתי אצלו עברית במחשב... אני קורא אבל אין לי כוח להגיב.
שבת שלום

DJNYC

New member
אוי.. אני מצטער.....

לדעת שאתה צופה בתוכנית הזאת...

ruben53

New member
"ילד"?זה הכל לא אמיתי !!

פשוט,יש לה חוזה חדש או שלבמאי יש מקום אחר להשקיע את כספו..הכל מסחרה !!

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gifנו, ולמה סיפרת לי?

כאן, בסן דייגו מפגרים ביום אחד עם הסדרה, וטיילור תמות כאן רק ביום שני!

Guy K

New member
Thanx

I´m happy for the people 2 Off topic: I met this jordanian chik today, she became realy religious lately but she was the biggest fag hag in the world not too long ago. She leaves here in the states by the way. any way the thing is that she came for a visit and she was wearing the religious clothes- long skirt and long sleeves shirt and that black scarf on her head and all that... but we talked about her breasts so she pulled her shirt off and showed me her, y´now, tities... imagin me standing next to a religious (ALEK) arab that show me her tits..... only in America

zoti

New member
לי אף אחת לא מראה את הציצים

אתה בטח הומו
בחורות אף פעם לא מראות ל"ידידים" סטרייטים את הציצים שלהם. אבל כל הכבוד. ראית ציצים של ערביה.

ליילה

New member
אוי, חבל שהיא מתה...

האמת שאני ראיתי את הסדרה מזמן, והפסקתי באיזה שהוא שלב, אי אפשר גם זה, גם היפים והאמיצים וגם ימי חיינו , הכל בבת אחת. אני דווקא הייתי ממחנה טיילור, היא הרבה יותר נחמדה מברוק, ברוק כלבה. בכל מקרה גיא, תנחומי.. ושיהיה לך יום כתום

למעלה