קולין

קולין

רק אני חושב שהיא צריכה לעבור אקסטרים מייקאובר? מספיק סבלנו את גיל ההתבגרות של מק הכעורה, עכשיו ניתקע עם עוד אחת?

ItsNotMe1

New member
../images/Emo45.gif

אני כבר התייאשתי מהאופנה האמריקאית, מלבישים את הבנות הקטנות בבגדים של זקנות..אלוהים! אגב, לא יכלו להביא ילדה קצת יותר נאה? בכל זאת, בראד הוא האב...

Jolleen

New member
מה?! קצת יותר נאה?!

זאת אחת הילדות הכי יפות שראיתי בחיים שלי!! מה קרה לך?! היא מהממת! אי אפשר לבקש יותר יפה מזה! והיא דווקא לבושה יפה לדעתי! טוב, מה אני אגיד לכם.. כל אחד וטעמו האישי :/

ItsNotMe1

New member
על טעם וריח אין להתווכח

אבל לא מתווכחים עם עובדות! קולין, קאסי, ומק לפני כמה שנים פשוט מעצבנות!

Kalla

New member
היא יפהפיה!

או אולי עדיף שכולן ייראו פריחות זולות וצבועות כמו בריטני?

מאק היתה כעורה בעברה?../images/Emo12.gif

אז זה כן אתה! מאז שהצטרפת לניהול שאלתי את עצמי האם זה אותו האחד שהתלונן על זה שעלילת הטינס מיותרת! טוב, כל אחד רשאי כמובן להביע את דעתו. אבל מאק באמת היתה נחשבת בעינך לכעורה? הייתי מאחלת להרבה בנות (וגם לי), להיראות כעורה כמוה
שמתי לב כבר מזמן שמבחינת הסטייל צח"מ רחוקה שנות אור מבוורלי הילס 90210. במיוחד כשזה נוגע לטינס. אין מה לעשות, כנראה שמישהו שם מעדיף אותן בתוליות וצנועות. ובכל זאת, גם עם הלבוש הסבתאי הזה, היופי גם של מאק וגם של קולין לא יכול שלא לבלוט. הן מ-ד-ה-י-מ-ו-ת
(בתמונה מאק בתחילת דרכה)

הייתה עלילת טינס? ../images/Emo3.gif

תראי, קודם כל הייתי שולח אותה להבהיר גבות, או לעשות משהו איתן. אחרי זה, אולי גוונים בשיער. מראה ה"טום-בוי" יצא ממש מהאופנה. זה כבר לא בתולי וצנוע זה מורמוני וא-מיני. איך אפשר להשתוקק לדבר כזה? פלא שבילי הלך אחרי בריטני? (ולגבי עלילת הטינס, אני ממש לא זוכר שהתלוננתי עליה
)

ים כחול

New member
באמת הכל עניין של טעם ../images/Emo20.gif

יש הרבה גברים שאוהבים את המראה הפרייחי סטייל בריטני שלטעמי היא ריקנית ואטומה , וטובה בעיקר לסטוצים רגעיים ובילויים שטחיים. ויש שאוהבים את המראה המתוק הטהור כמו של מאק שיש בה המון רגש ועומק
, ושווה שישקיעו בה קשר רציני

ים כחול

New member
אה בקשר ליופי - על זה אין בכלל מה

להתווכח
מאק נראית טוב יותר מבריטני נקודה.

pumiki25

New member
תודה, בטי רוקאווי ../images/Emo132.gif

יותר פשוט - אולי תציע למאק לעבור ניתוח לשינוי מין, וזהו?
אבל קצת יותר ברצינות - אני מוצאת את קולין ומאק חמודות מבחינת מראה. לא הייתי מכתירה אף אחת מהן ל - Miss Teen America (אוקיי - איפה שמעתי את זה קודם...?!), אבל חמודות הן בהחלט - בעיקר קולין. אני חושבת שלא לאחת מהן יופי קלאסי, אבל בהחלט יש בהן מאפיינים שהופכים אותן לחמודות. (בברכה, מיקי בוגנים)

אממממ... שוביניסטי?

אין לי בעיה גם להעביר סדנת אקסטרים מייקאובר על גברים שאני מוצא אותם כעורים. הנקודה של ההודעה שלי לא הייתה שרק נשים בלונדיניות עם חזה גדול הן נשים ראויות או שתפקיד האישה במטבח. הנקודה של ההודעה שלי הייתה להמחיש למה אני לא מוצא את מק אטרקטיבית לדעתי ולטעמי האישי. לצורך העניין - לין הרבה יותר נשית ממנה. מצטער אם אני מעז קצת לצאת מהפוליטיקלי קורקט ולומר את מה שאני מרגיש בצורה צינית ומשעשעת.

pumiki25

New member
זו דעתי ../images/Emo40.gif

באופן אישי, אני חייבת להודות שלא מצאתי בהודעתו של צפניה נופך שובינסטי - מבקר, דעתני - כן, בהחלט. זו דווקא הנקודה שאני רוצה להתעכב עליה. כפי שכבר נאמר - על טעם ועל ריח אין להתווכח. יש מי מאיתנו שמוצא את מאק יפיפייה עולמית, יש מי שמוצא אותה כעורה. זה בסדר. בעיניי, ריבוי וגיוון דיעות הוא דבר חשוב - הכרחי אפילו. כמה אפור ומשעמם היה עולמנו אילו הסכמנו כולנו על כל נושא ונושא? בקרב חברי הפורום מעריצים רבים למאק, וכך גם רבים שאינם מסמפטים אותה. מה שאני, דווקא, מוצאת עצוב הוא החשיבות העצומה שאנו מעניקים למראה - כאן, בפורום כמיקרוקוסמוס לחברה המערבית ככלל. מדוע זה בסדר להלל ולשבח מבלי להיות מותקף, אך לחטוף ביקורת נוקשה כאשר אנו מביעים סלידה כלשהי ממראה חיצוני? מדוע מתלהמות הרוחות בצורה שכזו? הייתי מעדיפה הרבה יותר, בלשון המעטה, להיות עדה לויכוח באשר לאופיה של מאק מאשר על יופיה (או, לצורך העניין, היעדרו). לא אצטדק - אני איני טלית שכולה תכלת, וגם אני "חטאתי" בעבר ואמשיך "לחטוא" בהעברת ביקורת על מראם של כאלה ואחרים. אמרתי ואומר שוב - אינני חושבת שהעברת ביקורת על מראהו של אדם הינה פסולה. עם זאת - אני מצטערת שהחשיבות שניתנת לנושא המראה (שוב - לא רק כאן, בפורום) היא כה גרנדיוזית. My 2 cents, for what it's worth...

pumiki25

New member
ואני חייבת להוסיף...

יכול להיות שזהו אך קטליזטור לדעתי הנחרצת ואולי אף המפתיעה בנחישותה - אני בדיוק צריכה להתקשר לחברה שהתאשפזה אתמול במחלקה להפרעות אכילה בתל השומר. לא חבל?

nimix

New member
סחבקים

אני מת על מקנזי , ומי שלא חושב כך זו בעיה שלו..ז"א... זכותו. מה זה משנה שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה בגבולות בטעם הטוב זהו.

למעלה