קולו של SAHR ביומולדת

קולו של SAHR ביומולדת

הוא: הלו היא: מי זה? הוא: חחחחחחח מה מי זה? למי יש יומולדת היום? היא: ווינדסבלאו? יו כפרה, היום זה הממולדת שלך? הוא: סאמק מה את מקללת בלועזית, זה אני חחחחח היא: פנטום? יו נשמה, אתה חייב לבוא אלי שמעתי את טוב גם נגד וירוסים וג נגד סוטים. ליד הדלת שלי יושב הסוטה המתעטש, הוא דופק-מתעטש-נרגע, דופק-מתעטש-נרגע, אבל מה- נראה לי מלא וירוסים הוא: חחחחחחח התחרפנת לגמרי...זה סער סער היא: אה מטלי מה שלומך כפרה? הוא: שלומי לא משהו היא: למה נשמה? הוא: חסרה לי פה מתנת יומולדת היא: רגע יש לי ממתינה הוא: מה ממתינה... תביאי מתנה חחחחח היא: טוטו טוטו טוטו הוא: אני שומע שזה את עושה את הטוטו הזה... מה את באה לעבוד עלי.. חחחחחח יא גנובה -תרשמי מה אני רוצה היא: טוב מה אתה רוצה כפרה? הוא: נכון את עובדת ברשת ישרוטל... אני רוצה כרטיסיה...חופשי חודשי גם טוב... חחחחחח היא: חחחחח מלעון עדיין בשטויות אה ..אם לא היית מתקשר כל שנה רק שיש לך יומולדת היית יודע שאני עובדת באל על עכשיו..יכולה לסדר לך טיסה לתאילנד ממש בזול... הוא: טיסה? מי אמר טיסה? מנתק.... היא: כל שנה אותו סיפור חחחחחחח

טאקילה~*

New member
אופטי ראבק...

שכחת שסער הכותב הטוב בכל הזמנים? מה פיתום סיפריה????? סער כולו סיפרייה מהלכת.. תכף הוא יראה לכם את כוחו בכתיבה.. חכו יתכנו מלאן הפתעות.

sahr12

New member
חחחחחחח.....יאמניוק....סיפרייה אה??

אתם רוצים לשמוע קטע????????? תגידו כן!! (ולא שומעייםםםםםםםם...) כן! כן! כל פעם שאני נכנס לחנויות של דיסקים נאמר טוואר רקורדס... אני מסתובב מחפש לדוגמא תאוסף של "קווין"...אחרי דקה או שתיים.... המוכר ניגש אליי...ואומר.. "אתה בטח מחפש משהו מזרחי??!!!!!" סמאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקק...........חחחחחחחחח למה??בגלל הצבע שלי?????חחחחח נזכרתי בזה...כשכתבת הלך לספרייה....:)

CHUCHU

New member
טאקילה אני הבנתי אותך!

אז אם זה ככה זה בסדר.. אבל אולי תפסיקי כבר באמת לעשות ממני מניאק

תרגום של ההודעה

בכל פעם שאני נכנס לחנות דיסקים נאמר הבסטה של מושון המנגב (שקוראים לו ככה כי פעם הגיע אליו איזה ורדרד וטען שהדיסק שקנה שם שרף לו את המערכת...אז מושון ניגב איתו את כל הרצפה של השוק)...אני מדפדף מחפש לדוגמא תאוסף האיכותי של קוקו מאילת...אחרי דקה או שתיים...מושון המנגב ניגש אלי...ואומר..."אתה בטח מחפש את הדואט של ג´מיל ונארמילה מג´נין??!!!" סמאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקק...........חחחחחחחחח למה??בגלל הצבע שלי?????חחחחח נזכרתי בזה...כשכתבת הלך לספרייה....:)

למעלה