קולות

רו נה

New member
קולות

אני נכנסת הביתה ושומעת קולות מחדרו של הבן שלי, כבר איש, עושה אהבה עם חברתו החדשה. האוזניים שלי שומעות את הקולות, גם עם חברתו הקודמת, קשר ממושך ואינטנסיבי ועם הקודמת לקודמת, גם כאן בביתנו. וואלה, מבינה את ההורמונים המשתוללים שלהם, אני עוד שם, במקרה
, אבל...אוף, נמאס, למה שלא ילכו אליה? שההורים שלה יתענגו מקולה הערב? למה תמיד המוסיקה הזו נשמעת אצלנו בבית? כאילו מה? אני סותמת כי לא נעים, אבל תחסכו ממני את הצלילים האלה..לא מזמן החלפתי לך טיטולים.. אטמי אוזניים? חשבתי על הפתרון הזה.. שיחה עם הגברבר? מה פתאום, הכחשה טוטאלית, אני שומעת קולות ועוד מעט ישלח אותי לאיבחון פסיכולוגי, הזיות...וחוץ מזה, למה לקלקל לו? תמיד אחר כך הוא נינוח, חביב, ברק בעיניים ומתוק כמו סוכריה על מקל... אני רק רוצה שיבחר בחברה האידיאלית, כלומר - זאת שגרה לבד או בקוטג' מרווח עם קומה שלמה שלה בלבד, בידוד, הורים פאסיביים, ושינגן איתה שם, לא כאן בדירה הפיצפונה שלנו. בקשה גדולה מידי?

../images/Emo6.gif מה אגיד לך

אני מעדיפה להשמיע ולא לשמוע נשמע לא נעים ולא יודעת מה ליעץ אין לי בנים מתבגרים..אבל יהיו

יוווווווווווווווו../images/Emo12.gif

תראי..אני קניתי לבן קונדומים..יש בארון תרופות.. יש בנות שמתנחלות כאן ואני לא מחכה ליום שזה יקרה... מקווה שימצא מקום אחר..קשה יהיה לקבל זאת..עדיין התינוק שלי.. ואם כן..אעבור את הגשר הזה ..כאשר זה יקרה.. שימי מוזיקה פול וואליום..ככה ידעו שאת בבית ואת גם לא תשמעי...

antigone

New member
../images/Emo8.gif לרגע עם הכותרת שלך והתמונה

שמתנוצצת מצד שמאל, חשבתי שטעיתי בפורום !!! אז ככה, עליי לא מקובלת הסיטואציה הזו
אני אימא מבינה וליברלית... אבל אצלי יש כללים ומוסכמות ביננו , פתיחות או קיי!! אבל איפה הכבוד לאימא ולאחים ?? ...

ophra

New member
אז איך היית מתמודדת אם היית נדרשת

לבעיה דומה
היית זורקת אותו מהבית
היית שולחת אותו להתמזמז עם החברה שלו במושב אחורי של מכונית
או סתם באיזה גן ציבורי
או בשורה אחרונה של אולם קלנוע
בחיי שאני לא מבינה איפה פה הבעיה חוץ אולי מהמבוכה.....
אכן עלול להיות מביך לשמוע את הבן שלך וחברה שלו עושים אהבה מביך עבור האם והבן (והחברה). אבל ממתי מבוכה היא חוסר כבוד לאמא ולאחים
כמה מהר אנחנו שוכחים מה זה אומר להיות טינאייג'ר
בחיי שאני לא מבינה...
עפ

antigone

New member
הממ.. איך הייתי מתמודדת??

* מצב של קולות
הייתי יוצאת אני מהבית
* את הגיל הזה בוודאי שלא אשכח בחיים : תמיד מצאנו זמן מתאים ובטח לא בחוץ ..וזה לא היה בגיל צעיר מדיי * מבוכה! זה בלשון המעטה , חוסר כבוד הוא מטבטא גם בזה שאם אני עוברת את הגבול ופוגעת בהרגשה של הזולת ואם הכבוד לאדם (או בן משפחה) לא מתקיים אז האנרכיה חוגגת ! וכמובן זו רק דעתי

nando

New member
גבולות ואינטימיות

ברור שהבעיה היא זו. בשל גילו הצעיר (כך אפשר להבין מדבריך) יתכן שקיים פער בין הבשלות הפיזית לנפשית. אולי לא נעים אבל, עוד יותר לא נעים להמשיך לשמוע את המוסיקה שבוקעת מחדרו. אולי פשוט לזום איתו שיחת מוטיבציה ?

ophra

New member
../images/Emo79.gif הצעה מעשית ../images/Emo79.gif

שימו מוזיקה
או אצלו בחדר (משהו רומנטי...
) או אצלך בסלון (מה שבא לך...
) המוזיקה תיצור מסך של רעשים את לא תאלצי להתמודד עם המבוכה וגם הוא לא. איך נראה לך
אני לא יודעת אם יש לך בנות, אבל משום מה נראה לי שאצלן בבית הקולות והרעשים האלו יתקבלו בעוד-פחות-סובלנות....
אז לא פלא שהם באים אליו/ך הביתה רק אל תשכחי - זה גם הבית שלו. עפ
(אמא לשני גורים ממין זכר, שיום אחד יגדלו ויהיו לאריות
)

רות 2

New member
לתת פרטיות לגברבר.... הוא

המסר באשר לכבוד.... לשוחח בחופשיות על הנושא הקשור באי נוחיות שלך לגבי הרעש... להמליץ על זמן סביר שבו את פחות בבית שבו את ישנה שבו את בעבודה על מוזיקה וטלבזיה כבר אמרו.... מזכיר לרות איך הרגישה בעבר לא נעים כשי.... המיטה המזורגגת שלה חרקה....פפפפפפפפ.. והבן זרק לה "שובבים בגיל שלכם"?!........ וכן, לא יזיק לו לחוות את זה פעם במכונית פעם בגן ציבורי ולרב אצלו בחדרו בביתו ...

זה בדיוק מה שעושים אצלי ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif|תו

כשהגדולים באים עם החברות שלהן, נסגרים בחדר ו... מתכוננים לחגיגה, הם דווקא מתחילים מהמוזיקה שמים מוזיקה בכאילו מקשיבים..
וכשזה מתחיל כך, יודעת לאן זה מוביל שיהיה להם בכייף... וגם לי דירה פיצפונת אבל מעדיפה שיהיו בחדרם מאשר שישברו את הראש לאיפה ללכת

ואגב רונה

לא יודעת איך ברח לי מהראש יש פורום בדיוק בשבלך הורים וילדים מדברים בו מתקיים דו שיח פורה ומעניין בין הורים וילדים ובמקרה הוא מוכר לי באופן אישי נשמח אם תבואי ותעלי את העניין שם נראה מה יהיה לנוער לומר

רו נה

New member
פששש..עץ עבות...- הבהרות

ערב טוב, הגברבר כבר לא קטין , ובביתנו הקט יש גם בנות..אנחנו נוהגים לכבד זו את זה ודוקא בשל העובדה הנ"ל הוא מרגיש חופשי להביא את חברותיו ולהסתגר בחדרו, הוא יודע שזו הממלכה שלו וגם אוהב נוחות שכמותו, לא יעשה את זה תחת כל עץ רענן אלא בחדר החמים שלו. אני לא שומעת את הצלילים הללו לעיתים קרובות וגם לא מידי יום ביומו, תודה לאל
, הוא משתדל לנגן כאשר אני לא בבית ומכיוון שאני עובדת שעות רבות, הבית לרשותו.. כתבתי את הדברים כי הספיקו לי פעמים ספורות בהן שמעתי אותו ואת חברתו וזה הביך אותי, ועופרה, כן, הגברתי את המוסיקה בסלון ושקעתי בניירת כדי שיבינו וכדי שארגיש נוח יותר.. ובכלל, אני מוצאת את עצמי נותנת לו להנות מחייו מבלי שאלבין את פניו, או אפגע ברגשותיו כיוון שהוא אחראי, בוגר ואני סומכת עליו ועל הבחירות שלו. המוסיקה ששמעתי לא הושמעה במכוון, הגעתי הביתה מוקדם מהצפוי ובפעם הזו כמו בפעמים הקודמות הם לא ידעו שאני שם... למה הם לא הולכים אליה???? לסיכום - שיערב להם, לנו ולכולנו

מייקי69

New member
וואי לי וואי לי....

אין לי מושג מה אני יעשה, כשזה יגיע. אמרתי ל-בן שלי שכש"זה" יגיע, אני אפנה לו את הבית, והוא, בתמורה, יפנה לי
אני חושבת שבאמת אפשר לקבוע. לא בפירוש לקבוע לו"ז ל"השמעת קולות", אבל אפשר לומר: "תשמע, אני מגיעה ב - 18:00 הביתה - מבקשת עד אז לפנות את הדרך, ולהשתיק את הקולות". ובכלל, אם אתם בכאלה יחסים שבהם הוא מרשה לעצמו להיתפס בעודו גונח... למה לא לשאול אותו: "פעם הבאה - אולי תלכו אליה"? תשמעי, בכל מקרה, אני מבקשת ממך, שתמשיכי להסתובב כאן עוד איזה כמה שנים, כדי שיהיה מי שיחזיק לי את היד. אידיולוגית - הכל מאד ברור לי. מעשית - אללה יסתור... פחד!

רו נה

New member
שמרי את העץ

תוכלי לקרוא אותו בעוד מספר שנים
וואלה, עם הקודמת שאלתי אותו "למה לא תשנו אצלה?" והתשובה היתה "לא נעים לה מההורים שלה".... מאז הפסקתי לשאול.

*יערית

New member
מאחר...

ואנחנו מבינים מה זה קולות של אהבה, אני יודעת שזה קצת יביך אותי ..אבל אני אתגבר אני בעד כל סימני ההבעה לאהבה

למעלה