קולות!!!

Mוניk

New member
קולות!!!

היו אלה קולות לא מוכרימ הייתה זו שפה לא מובנת שמעתי מילימ ועוד מילימ אכ כלומ לא היה לי ברור שפה לא מובנת שפה לא מוכרת בלתי מזוהה אבל נישמעת היטב בקשתי תרגום, פענוח כן הם דיברו בקודימ צפונימ. כל בוקר התכנסו בחדר וממני בקשו,,,חכי בחוצ ווקשה כל המתנה כזו הטישה עוד טיפה הם דיברו בשפתיימ חתומות הם ידעו שהמילים "מחפות על הרגשות" הם התכנסו בוקר וערב כאילו יושבים באיזה בית קפה ומה איתי? כן אני שאלתי? עמדתי איתנה חיפשתי ת'מפתח המפתח שיסיר ת'כיסויימ ת'עטיפות. מצאתי אותו סופ סופ וכן אנו מוכנים לשמוע הכל, הכל, הכל והדלת ניפתחה שמענו, שאלנו נעזרנו בחברימ טובים ידעתי מה לשאול ואיך לברר ולקבל יותר מידע החשיפה הייתה איטית לא מובנת בהתחלה לאט לאט התמונה התחברה כמו פזל, קשה להרכבה זהו הרכבתי ת'פזל הזה זה לא היה קל בכלל זה היה עוד פרק קשה בחיי היום אני יותר חזקה יותר אופטימית ואוהבת כמו תמיד}{ שלך

טאKילה

New member
מוניk ..../images/Emo24.gif

אני אוהבת לקרוא את היצירות שלך..
אני אוהבת אותך יותר..
אני שונאת כשאת כותבת בלי אותיות סופיות..
זה עושה לי בלבלת בעיניםםםםם הצילוווווווווווווו

Mוניk

New member
טופ טאקי מאמוסיתתתתת

רק בשבילך אני מאוד אשתדל וחוצ מסה סאני אוהבת סיס לכ בילבוליות בעיינים סלכ יאאלה סימי מסחית גלצרינ,,,סה הוקוס פוקוס ונעלמ לו הבלבול חחחחחחחחחחח לא לא באמת זהו אני ינסה לכתוב רגיל למרוש ש.... בלי סופיות זה די ברור וקל להקליד זהו אני אוהבתותך

mr_lonely

New member
שוב היא מדברת ברמזים....

חזרה לעצמה מהר מאוד הגברת...

mr_lonely

New member
ואני יודע....

שזה לא יעזור... המחמאות האלה שאני מחלק לה... היא הרי לא תספר...מ"מ יותר ממה שתכננה מראש... הכי הרבה תגיד " אווצ''''... ותקווה שלא שמתי לב שבעצם היא לא אמרה כלום... רק חילקה מחמאה... ואת גברת חמודה ומיוחדת ולכן אני קורא לך גברת

Mוניk

New member
מר לונלייייי

נחון גברת זו מחמאה ומה עוד לספר לך מאמי קולות זה סיפור כמעט וידוי לונלי}{

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gifאני יודע...זה היה....

רמז בשבילך...שאני קורא בין השורות... ולא כל כך מרוצה ( אם נדבר בלשון המעטה..) ממה שאני מבין בין השורות....

Mוניk

New member
עניתי לך

אופפפ אל תתחיל לעשות לי פרצופים סאני לא אוהבת כאילו איקונים רק כאלההההההההההההה
או...............}{ וחוצ מזה ננננננננלא יכולה לפתוח מסרים יס לי תקלה טי ניי ניי ניי

מה שלא הורג מחשל ../images/Emo141.gif

ככה שרה בשיר שרית חדד מה שלא הורג אותי מחשל אותי אני יודעת שבחיים ישנם חוויות כאלו שהינו מוותרים עליהם חזקי ואמצי המשיכי לכתוב חמוד לקרוא אותך

../images/Emo140.gifתעתועי ומשחקי אהבה(מוסיפה)../images/Emo140.gif

תעתועים או משחקים היא שאלה וכל לבה הלם בחוזקה היא קיוותה שיבוא ויאמר לה: רוצה אותך אהבתי הגדולה מלא תשוקה וערגה רוצה לעוטפך במשי אדום יוצא למסע ענוג ונפלא איתך אהובה.. אהבה תעתוע או משחק היא לא ידעה היש בנמצא תשובה לשאלה בלבה עמוק היא חיפשה ואֳין התשובה לשאלה...

מילותיך וכאילו מפי יצאו ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מילותייך מה בל <בצרפתית>,בל ליידי אותי הממו, אהבתי כל מילה כאילו קראת את הכתוב בליבי הטבת לתאר את הרגשתי תעתועי הכאילו הללו אותי מחיים מדי יום מביעה אהבה ורוצה בה וממתינה לאוהב שיגיע מהעתיד ויהפוך את זה להווה שמחה שחזרת בכוחות חדשים ואכן מוסיפה לי יפתי את מה שלבי חפץ לומר לעולם ואיה היא האהבה? ומתי אלי תגיע רוצה בה אבל הזמן הוא .... והסבלנות שלי היא לא רוצה עכשיו וכאן צמוד אלי מחבק ואוהב

טאKילה

New member
ליידי בל מואהה..../images/Emo25.gif

יפה לך להשחיז ציפורניים על קלידים..
כתיבה מרטיטה כמו שאת יודעת..

למעלה