קולות מן העבר

קולות מן העבר../images/Emo121.gif

הטכנולוגיה כדרך מילוט מהתמודדות "פנים מול פנים" קולית או חזותית מפתיעה אותי בכל פעם מחדש. לפני מספר ימים השאיר לי SMS בחור שהכרתי וירטואלית בלבד לפני כשנה. מהיותי מתעבת מדיה ותכתובות אינסופיות, נרקמו רחמיי על תחנוניו לעבור למסנג'ר מהמסנג'ר לטלפון ושם זה נפסק מכל מיני סיבות, לדעתי מחוסר רצון משותף של שני אנשים מלהגיע לדרך המלך וכי מהות המטרה לא הייתה חשובה דייה דה אז. מן הראוי לציין שיום בהיר אחד פתחתי את המסנג'ר ואז הוא נזכר בקיומי תוך טוענה"אני מבין שאת לא בקטע" ואני עניתי " אני מבינה שאין קטע מזמן" ואז הוא בחר לסיים את הקשר שלא ממש היה, בצורה קרה ולא ווקאלית דרך האיש הירוק שיש בו צלצולים, נענועים ועוד אביזרי פירוטכניקה משופרים שהפכו אותנו למעבירי מסרים מכאניים וקרים נטולי רגשות. השבוע הוא משום מה הוא נזכר בי, החל לשלוח SMS שהוא מעוניין לחזור לקשר. ושוב העברת המסר הופכת למעייפת, בגלל שהוא כותב, וכותב וכותב בכל דרך אפשרית חוץ מלמצוא את הדרך הפשוטה להרים טלפון. מייאש. מלבד שזה תמוה בעיניי מדוע נזכר בי כעת אחרי יותר משנה, אין לי מושג האם יש לי רצון להתחיל במסכת העינויים של SMS, מדיה, וירטואליה ומה לא. מה כ"כ מפחיד בלשוחח בטלפון ולסיים קשר כלשהו, מן הנימוס לא? זה הרי הכי פשוט, הקול נשמע מאחורי הכל, החום, החיוך, הרטט במיתרי הקול. תמוה. חוץ מזה, נעים לראות שכולם פה חיים כbig happy family

גלית35

New member
למה את לא חוסמת ומוחקת מהאיש../images/Emo20.gif

הירוק? ומנסיון אם הוא היה כזה לפני שנה ושוב הוא פנה ככה זה לא ילך. יש לי אחד כזה דיברנו לפני שנתיים בערך אמר שהוא רוצה קשר רציני.. דיברנו בשלב מסויים סוף סוף עברנו גם בפון הוא גר בצפון הרחוק לא נייד ושסוף סוף החלטנו להפגש חצי שעה לפני הפגישה כשאני היתי כבר בדרך לתל אביב הוא נזכר לצלצל ולהגיד לי שהוא לא מגיע{לפחות צלצל} לפני חודש שלח לי שוב הודעה באתר הכרויות-ושוב אותו דבר ניסה לדבר איתי באיש הירוק-נתן תאריך לפגישה כי אז יהיה לו אוטו אמרתי לו יפה שלום שלום חסמתי מחקתי ואל תבוא לי בחלום.

זה לא כ"כ

הרעיון של ה"חסימה" במסנג'ר. ממש מזיז למישהו באם חסמת אותו. דווקא הוא פנה אלי כעת בSMS לנייד ולא דרך המסנג'ר. החשיבה שלי היא, איך אנשים מנהלים את החיים שלהם ע"י תכתובות שגורמות למסר להגיע לעיתים בצורה מוטעית והמוזר הוא, מה גורם לאדם שרק שוחחת איתו לחזור אליך לאחר שנה, כאילו זאת ברירת מחדל? סתם חשיבה של צהרים.

esunshine

New member
../images/Emo140.gifמנסיון

חסימה, וחוסר תגובה לאורך זמן עובדת. אין טעם למשוך קשר מעין זה.... ניסיתי להבהיר למישהו שלא יצא דבר ביננו, ושידר לי חוסר אמינות משוועת. לכן, גם לא רציתי כל קשר עימו(ניסה בכל דרך אפשרית להפגש שוב, ולו רק פעם אחת.....) בסוף זה עבד

עוד לא הכרתם וכבר הוא מעייף אותך...

לא ממש סימן טוב להמשך...מה הסיכויים שהוא יהיה גבר החלומות שלך אם הוא מתעסק בפעלולי פירוטכניקה? לדעתי שואפים לאפס...
אבל זה שהוא פנה אליך אחרי שנה זה לא כל כך מוזר. אולי השתנה משהו...אולי הקו היה תפוס :)...החיים דינמיים.

אני חושבת

שזה בלתי נסבל לחיות על SMS ואכן זה מעייף, עד שאני כותבת הודעה, אני יכולה בשקט להגיע לגיל פנסיה. מה ישתנה אחרי שנה ומדוע דווקא אני? לך תבין: )

דרורk

New member
קשר...??? ../images/Emo13.gif

אני לא רואה כאן שום קשר מקסימום אולי תיכתובת... וסתם להבהרה...גבר שיוצר "קשר" לאחר שנה ומגיב כפי שהגיב כנראה שמשעמם לי באותי הרגעים...זה סתם לא רציני...

למעלה