קולות הבוקר

קולות הבוקר

קול זרימת המים החמים שעל גופי נשפכים וזורמים קול ניגוב המגבות הנעימים שאת עורי לאט מלטפים קול זרימת המים הקרים כשמרעננים בכיף את הפנים קול גילוח הזיפים שמשאירים עור פנים נעים קול פתיחת הבקבוקים שמבשמים ואת ריחם נותנים קול המיית הציפורים כשקפה ארומי לוגמים קול המוסיקה מהרמקולים מדיסק נפלא ונעים קול רישרוש הפלסטיקים כששותים, מורחים ואוכלים קול החלפת המצעים והכרים כשאת סדיני התשוקה מחליפים קול ארגון הדברים האחרונים לפני שמתניעים ולעוד יום נכנסים אבל מכל הקולות יש קול מיוחד ומדהים שמלווה ברקע את הבוקר ואת החיים זהו קול השקט השלווה שבפנים כי ככה זה בבקרים של אוהבים ! שלכם, ענבר

תאנה

New member
עעעעענננננבבבררררררררר

מה קרה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך? זה לא האיש ההוא!!!!!!!!!!!!!!

argos

New member
איפה ישנם עוד אנשים

כמו האיש ההוא תני לו. משהו טוב עובר עליו

חן וארגוס אולי תצרו קשר :cool: ? !!

אני מריח משהו. השתמשו באימיל, בתור התחלה. שלכם, ענבר

מי תרצה חמוד עם קוואסקי ולב זהב ???

חן, עזבי מה אומר הצנוע הזה, השתגע בחיי. ארגוס הוא בן אדם נשמה, עם לב זהב, נראה לא רע, עובד בהיי-טק מומחה מחשבים, מרוויח טוב, יש לו אופנוע שחבל``ז, מת על טיולים ומוסיקה טובה. איש יקר עם המון המון מה להעניק ואני יודע כמה אהבה יש בבחור הזה לתת. ואם את לא פונה אליו את מפסידה, מילה של ענבר. הוא קצת תפס מצב רוח מאתמול, השד יודע למה, אבל אימיל שלך אליו... ואתם יכולים לפתח משהו נהדר. מומלץ !!!!!!! שלך, ענבר

חן.

New member
ארגוס וענבר.....

לצ`אט ולפורום יש קסם מיוחד... קצת דיכי לא מפחיד אותי, זה יעבור, ללב זהב - אני כמהה, טיולים ומוסיקה הם מישאלת לב, קוואסקי זו כבר ממש אגדה בהתגלמותה, לו הייתי צעירה ב``כמה שנים``... מרשים לי להמשיך להשתתף אתכם כאן בקשר שנוצר? ואפשר לשלוח לי מייל... 8-p :)

שרי42

New member
איזו התעוררות נפלאה....

אתה ביום חופש או שאני טועה????????

למעלה