קולון הידרותרפיה

קולון הידרותרפיה

נדמה לי שכבר שאלתי פה, מזמן, אבל מנסה שוב: מישהי ניסתה קולון הידרותרפיה ? קצת אחרי שגיליתי שיש לי אנדו', ראיתי במקרה תוכנית (אמריקאית) בטלויזיה על אנדו' והראו שם מישהי שעברה את התהליך ואמרה שזה עזר לה ועשה לה ניסים ונפלאות. חוץ מזה שתהליך נשמע מגעיל ולא נעים
נראה לי מסוכן בגלל הדבקויות באיזור המעי. מישהי ?

שירשיר77

New member
גם לי זה נשמע מדי חודרני

ולא נעים וגם ככה אנו עוברות בדיקות כאלה ואחרות כל הזמן שאינן נעימות... לא ברור לי גם מה התועלת בעניין, הגוף שלנו יודע לנקות את עצמו מצויין
שירשיר

lee E

New member
תשמעי, בלי לקרוא את הלינק

יש לנו חבר שעושה את זה באופן קבוע ולמרות סיפוריו-זה נשמע לי די מזעזע. לפני כמה חודשים פרופ' רפי קרסו-המומחה לאנטיאייג'ינג דיבר על זה בתכנית שלו ואמר שזה בולשיט אחד גדול. המעיים שלנו בנויות לנקות את עצמן וכל התופעה הזו היא עוד איזה טרנד מטורף שנועד בעיקר להשפיע על הכיסים שלנו. אז...לא להקשיב לעוד איזה שטות שמנסים לדחוף לנו. אני מעדיפה להיכנע לקשקושים ולקנות עוד איזה קרם שלא יעשה כלום מאשר....ל ...אמאל'ה-לא רוצה אפילו לחשוב על זה.

אף אחד לא ניסה למכור לי את זה

ראיתי תוכנית אמריקאית על אנדומטריוזיס ועל הדרכים להקל על הסימפטומים, אחת הדרכים המרכזיות שדיברו עליה (וגם הראו...) היתה בשיטה הזו. ראיינו בתוכנית גם נשים עם אנדו' שעברו את הטיפול וסיפרו על כמה זה הטיב את מצבן.

yaelma1

New member
רגע רגע

הידרותרפיה זה ריפוי במים ועשיתי את זה אחרי השבר במרפק וזה נהדר. אבל מה זה קולון הידרותרפיה? ואיך זה קשור לאנדו`?

lee E

New member
../images/Emo3.gifתרגום חופשי

קולון=מעי הידרו=מים ניחשת? ולא, זה לא קשור לאנדו'.

yaelma1

New member
כן ולא!

כן ניחשתי ולא אין מצב לזה יש גבול למה שאני עוברת.

gui1

New member
יש לי חברה שעושה חוקנים

ואנשים אצלה מתרפאים יפה אני לא יודעת מה זה ההידרו שאת כותבת אבל לדעתי הגופ יכול לנקות עצמו עד גבול מסוים מה גם שהאוכל שאני אוכלים כיום רווי ברעלים או תרכובות שיושבות שם שנים ולא תמיד הגופ יכול לנקות אותם - עע כל המחלות שהגופ "תקוע" איתם דווקא אני הייתי שמחה לנסות זה נשמע סבבה

סבבה זו לא ההגדרה שהייתי בוחרת ../images/Emo6.gif

מסכימה עם מה שכתבת, אבל מה דעתך - האם יש סיכון דווקא בגלל האנדו' בפעולה כזאת ?

lee E

New member
תראי, הפעולות הללו בד"כ מותאמות

לאנשים בריאים. אני לא חושבת שגם הם יסכימו לבצע כזו פעולה חודרנית לנשים שהמעיים שלהם מקושטות בהידבקויות-ואם כן אז הם חסרי אחריות. באופן אישי, לא הייתי לוקחת סיכון (קולונוסקפיה אחת הספיקה לי
) לא מבחינת הסיכון ולא מפחד שזה יגרור אחריו עוד התקפי כאבים.

galim29

New member
../images/Emo31.gif נשמע לי מזעזע

נשמע לי מחריד... הידרותרפיה סבבה אבל כשמחברים אל זה את הקולון.
לא שילוב טוב... עוה לי אסוציאציה כאילו לוקחים צינור ומכוונים סילון ממים ענקי לאיברינו הרגישים..........
נשמע מלחיץ....

אליסהב

New member
מסכימה ../images/Emo31.gif

נשמע רע מאוד! לא הייתי מוכנה לנסות את זה. הידרותרפיה זה דווקא חביב אבל לבד, לא נראה לי הקולון הפנימי הזה.

למעלה