קולומביה , צריך עזרה

Dudzman

New member
קולומביה , צריך עזרה

שלום לכולם. ברצוני להגיע לקולומביה בשבועיים הקרובים מישהו יודע דרך איזה חברה טסים לשם? מה המחירים/אופציות לטיסה, איזה חברות טסות לשם? איפה נוחתים וכן הלאה? בתודה מראש אנשים יפים:)

Dudzman

New member
אני צריך מסלול מישראל

מהארץ דרך איזה חברות תעופה וכמה עולה לאיזה יעד. וכן הלאה.

mochiller

New member
אם אתה צריך עזרה ופרטים

אני יכול להמליץ לך על סוכנת נסיעות טובה, צור קשר במסרים ובנוסף קבל קישור למאמר שיתן לך קצת מידע כללי, חשוב ותמציתי תעשה חיים

jeshu

New member
איבריה נשמע בסדר ? כשטסתי ואני חזרתי משם עלה לי 1200$ דו כיווני.נחיתה בלימה וחזרה מבוגוטה.מאס בטח השתנה המחיר. אני המראתי מבוגוטה.אולי יש להם עוד יעד או דיל עם טיסת המשך בתוך קולומביה. אני ממליץ לשאול סוכן נסיעות שבכל זאת מבין יותר מכל אחד פה בפורום.

ליאורט1

New member
תראה, אין הוקוס פוקוס בדברים האלה

פשוט צריך לקפוץ לסוכנויות נסיעות(רצוי יותר מאחת) ולשמוע איזה הצעות יש להם בנוגע למקום שאליו אתה רוצה להגיע. המחירים משתנים כל הזמן מסיבות שונות והמטוסים מתמלאים לכן כדאי לא לבזבז זמן וללכת לבדוק את השטח. איבריה היא חברת תעופה ספרדית שאפשר לטוס איתה לדרום אמריקה עם קישור דרך מדריד.

jeshu

New member
אני רוצה לתקן איבריה היא חברת התעופה הלאומית של ספרד.זו חברה גדולה וטסה לכל יעד מרכזי בדרום אמריקה בערך.

Abirabir

New member
לאיבריה יש מוניטין של שירות מחורבן לדרום אמרי

יש לך עוד אפשרויות כמו טיסה עם אייר פראנס (חברה צרפתית) או עם דלתא איירליינס (ארה"ב). בנוסף יש הרבה אפשרויות של לטוס עם חברה א' לאירופה או לארה"ב ומשם להמשיך לקולומביה עם חברה ב'. תלוי מה אתה מעדיף. עם זאת, המחירים גבוהים מאוד בתקופה שאתה מעוניין לטוס ובנוסף לא ציינת לכמה זמן את מתכנן את הנסיעה. בדקתי בדיקה זריזה דרך אתר www.travelocity.com על תאריכים היפוטתיים מה-12.08 (יציאה) ועד סוף חודש ספטמבר והתקבלו התוצאות הבאות: אייר פראנס: 3026$ דלתא איירליינס 3094$ אייר קנדה 4452$ בקיצור, לא זול אבל זה מה יש כשמחפשים חיפוש זריז. אני מאמין שבחיפוש יותר מדוקדק וביקורים בסוכנויות נסיעות תצליח להשיג מחיר יותר נמוך. אבל כנראה לא בהרבה כי עכשיו זה שיא העונה בתעשיית התעופה וכל החברות מפציצות מחירים. בהצלחה! Abir

jeshu

New member
אני ? אני לא טס לשום מקום כרגע...לא הייתי מתנגד...אבל זה לא עומד על הפרק. אני מסכים עם דעתך על איבריה.הם גם דואגים לשמור על המוניטין שלהם.מה שכן,הם לא דורשים ויזה לארה"ב וכשטסטי להם הייתה ההצעה הזולה ביותר וזה מה שמעניין אותי.

למעלה