"קולומביה" מתרסקת.

"קולומביה" מתרסקת.

שימו לב- בעיה במעבורת "קולומביה" שבה נמצא אילן רמון. מקווה שהם יהיו בסדר(למרות ששזה לא נראה ככה), אבל בואו נהיה אופטימים ונתפלל בשבילם.

THE sky angel

New member
חבר'ה- הוא עוד לא מת!!!!!

בתקווה לטוב... אילן, משפחתו, שאר האסטרונאוטים ומשפחותיהם- אנחנו איתכם! מי ייתן והאסטרונאוטים יגיעו במצנחים והכל יהיה טוב!! בתקווה לטוב...

זה ממש עצוב..... ../images/Emo10.gif

איך דבר כל כך משמח הופך להיות עצוב? כמו כל טרגדיה, גם פה אף אחד לא ראה את זה בא דרך אגב- בדיוק דיברתי עם אמי היקרה על זה שכולם מתים לנו השבוע- קודם השכנה המתאבדת, אחרי זה בוגר ביה"ס שנרצח, ועכשיו האסון הנורא הזה. כל כך הרבה מקרי מוות ואובדן בשבוע אחד גורמים לך להסתכל בצורה אחרת על החיים שלך, לא?

סר גל ית

New member
בהחלט. עצוב ומדכא.

איך שהכל פה מתמוטט לנו.. שוב שמחה שהפכה לאסון, שוב לוגו בכותרות שמילה 'רעה' בו "קולומביה התרסקה" לפני כמה ימים, בפעם האחרונה שביקרתי כאן כתבתי עד כמה אילן רמון הוא מקור לגאווה, שלי לפחות ושאני חושבת שאמור היה להיות של כל העם. חלק לקחו את דברי בציניות. עכשיו אני יודעת שהוא גיבור וחלוץ לאומי של העם. יהי זכרו וזכרם של ששת האבטרונאוטים האמריקאים ברוך.

kedeman

New member
הדגלים בארצות הברית הורדו לחצי התור

התורן הסיכוי שהם שרדו בפעם האחרונה שדקתי היה מאוד קטן נראה לי שאחד הדברים שאנשים אמרו לי הכי הרבה מאז ששמעתי על זה היו משפטים בסגנון של "מהרגע של השיגור הרגשתי שמשהו כזה הולך לקרות" וכו... אין מה לעשות... קשה.. אבל יש סיכונים..

ליתר דיוק, מותם כבר הוכרז ../images/Emo16.gif

כבר מהתמונות הראשונות היה די ברור שמנחיתה (או יותר נכון התרסקות) אי אפשר לצאת בחיים. החללית פשוט הפכה לכדור אש. לכן גם כמעט ואין סיכוי לשרידים מכל סוג שהוא.

מאיושית

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך....

כמה מילים למשפחות..

למרות שאין סיכוי שהם יקראו את זה- משתתפת בצער כל המשפחות שלא ידעו עוד כאב לעולם אמן

hadasbaril

New member
ולהתמודדות עם האסון בדגש חינוכי...

"כתובת: http://www.teachers.org.il/titlespages/page12496.html במדור האקטואליה 'בכותרות', עלה דף הסבר לילדי בתי הספר היסודיים על התרסקות המעבורת, על התהיות שעולות בעקבותיה, קישורים לאתרים שונים הקשורים במסעה של המעבורת והפנייה להדלקת נר לזכרו של אילן רמון וצוות האסטרונאוטים." קיבלתי אימייל ממערכת סנונית. (חשוב שתקרו,כי ביום שישי עוד ישאלו שאלות. ופעולה חללית זה רעיון טוב לבצע..

למעלה