קולולו אני חדשה + סקר

קולולו אני חדשה + סקר

שאלון שהמצאתי לבד לבד
מגיע לי על זה כפיים? שאלות תחתונים איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע? איזה סוג הם? מהו צבע התחתונים המועדף עליך? מהו סוג התחתונים המועדף עליך? עשית פעם פיפי בתחתונים? יש לך תחתונים אכילים? באיזה טעם הם? לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך? שאלון דפוק ביותר ברחת אי פעם מהבית? אם כן, לאן ברחת? מתי חזרת? מה את אוכלת לארוחות בוקר? שברת פעם דיסק? כשהיית קטנה אכלת חול? את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע? את פותרת תשבצים להנאתך? שתית פעם שמן? את יודעת שאפצ'י זה ביפנית? את חשה צורך להשתין עכשיו? את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת? גרמת פעם למותו של מישהו? איך הרגשת עם זה? את רוצה לדבר על זה? את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג? ואיך את מרגישה עם זה? את רוצה לדבר על זה? *אני סותמת עכשיו* את אוהבת את גלושיקית שלי? את אוהבת אותי? את אוהבת עוגות שוקולד? את אוהבת עוגות תפוזים? אכלת פעם מלפפון מקולף? זהו

מסטולית

New member
גילי ריד איז ראשונה ../images/Emo11.gif

שאלות תחתונים איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע? שחורים מאחורה ולבנים מקדימה
איזה סוג הם? של תחתונים...? מהו צבע התחתונים המועדף עליך? שחור מהו סוג התחתונים המועדף עליך? אלה שיש לי
עשית פעם פיפי בתחתונים? לא
יש לך תחתונים אכילים? לא באיזה טעם הם?
לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך? כן
שאלון דפוק ביותר דווקא פסדר
ברחת אי פעם מהבית? כן אם כן, לאן ברחת? לדואר
מתי חזרת? אחרי שעה בערך... חחחחחחחח מה את אוכלת לארוחות בוקר? מסטיק שברת פעם דיסק? כה כשהיית קטנה אכלת חול? לא
את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע? כן [באמת!] את פותרת תשבצים להנאתך? פעם ב... שתית פעם שמן? לא
את יודעת שאפצ'י זה ביפנית? עכשיו כן
את חשה צורך להשתין עכשיו? לא, הרגע השתנתי! את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת? ברור
גרמת פעם למותו של מישהו? לא חס וגראס!! איך הרגשת עם זה? לא הרגשתי את רוצה לדבר על זה? אולי בפעם אחרת
את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג? יש מצב... ואיך את מרגישה עם זה? לא אכפת לי
את רוצה לדבר על זה? אולי מחר! *אני סותמת עכשיו* מזל טוב
את אוהבת את גלושיקית שלי? מי זאת?
את אוהבת אותי? בטח!
את אוהבת עוגות שוקולד? מממ לפעמים את אוהבת עוגות תפוזים? במיוחד עוגות מיץ תפוזים של אמא ורדה
אכלת פעם מלפפון מקולף? כה, אבל אני מעדיפה אותו עם הקליפה! זהו היה אחלה

../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
שאלות תחתונים
איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע?דקה אני בודקת,ירוק
איזה סוג הם?ברזילאי
מהו צבע התחתונים המועדף עליך?ורוד,כחול,כתום
מהו סוג התחתונים המועדף עליך?ברזילאי,רגיל,ולפעמים חוטיני
עשית פעם פיפי בתחתונים?ברור,שהייתי בת שנה
יש לך תחתונים אכילים?גאד,נו
באיזה טעם הם?אמרתי שלא,נכון
לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך?לא
שאלון דפוק ביותר
ברחת אי פעם מהבית?לא
אם כן, לאן ברחת?אבל לא ברחתי
מתי חזרת?
מה את אוכלת לארוחות בוקר?קורנפלקס
שברת פעם דיסק?כן
כשהיית קטנה אכלת חול?כן,הכריחו אותי
את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?לא
את פותרת תשבצים להנאתך?מתי שממש משעמם לי,אני לא טובה בזה
שתית פעם שמן?כן
את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?וואלה
את חשה צורך להשתין עכשיו?לא,עשיתי כבר
את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?לא בעד,אבל כככה הכרתי את נעה
גרמת פעם למותו של מישהו?גאד נו
איך הרגשת עם זה?אבל לא גרמתי
את רוצה לדבר על זה?
את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?טחח,לא
ואיך את מרגישה עם זה?אבל אני לא מרגישה
את רוצה לדבר על זה?
את אוהבת את גלושיקית שלי?הא
את אוהבת אותי?כן
את אוהבת עוגות שוקולד?כן
את אוהבת עוגות תפוזים?איכ,לא.
אכלת פעם מלפפון מקולף?כן

A Lovato

New member
ברוכה+עונה....

איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע? אדומות
איזה סוג הם?הסוג הרגיל...יו נאו=גיזרה נמוכה
מהו צבע התחתונים המועדף עליך?כמה שיותר תכלת יותר טוב
מהו סוג התחתונים המועדף עליך?גיזרה נמוכה/בוקסר....או תחתון עם פס בוקסר
עשית פעם פיפי בתחתונים?לא שידוע לי
יש לך תחתונים אכילים?אוקע לא!
באיזה טעם הם?טוב! אכלתי! שוקולד אוקע!
לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך? נופ
שאלון דפוק ביותר ברחת אי פעם מהבית?כמעט
אם כן, לאן ברחת?לתחתונים שלי!
מתי חזרת? .... מה את אוכלת לארוחות בוקר?חביתה או טוסט
שברת פעם דיסק?לא שברתי אבל סרטטתי מלא!
כשהיית קטנה אכלת חול?נופ..
את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?לא
את פותרת תשבצים להנאתך? פתרתי...
שתית פעם שמן?לא...איכסה!
את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?לא!
את חשה צורך להשתין עכשיו?לא.. את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?יאפ:] גרמת פעם למותו של מישהו?לא איך הרגשת עם זה?.... את רוצה לדבר על זה?.... את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?לא ואיך את מרגישה עם זה?לא את רוצה לדבר על זה?לא *אני סותמת עכשיו*יאי! את אוהבת את גלושיקית שלי?מה? את אוהבת אותי? לא! סתם כן! חיבוקי
את אוהבת עוגות שוקולד?כן! את אוהבת עוגות תפוזים?לא! אכלת פעם מלפפון מקולף?כן! אבל מה הקשר!?!?

dn51

New member
השאלון החביב של ליטלי הממו'ש...|מאו

שאלות תחתונים : *איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע? מנומר...ררר *איזה סוג הם? חוטיני! *מהו צבע התחתונים המועדף עליך? וורוד מרקר, תאמינו לי כל הבנים משוגעים על זה! *מהו סוג התחתונים המועדף עליך? חוטיני כמובן! *עשית פעם פיפי בתחתונים? שלא נדע... *יש לך תחתונים אכילים?האמת ניסיתי פעם אחת לאכול אותם כדי לראות אם אני גמישה מספיק אבל השומנים הפריעו בדרך ולא הצלחתי להכניס את החוטיני לפה...:( *באיזה טעם הם? *לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך?ברור! של חבר שלי...כי שחכתי להביא חוטיני משלי מטיול השנתי...:| שאלון דפוק ביותר-[לפחות את מודעת לזה!] *ברחת אי פעם מהבית?חסה וחליל, שאני יברח מביתי...רק לחשוב על זה ויורדת לי דמעה אחת יחידה מהעין...מי המפגר שיברח מהבית...ועוד עם הורים כמו שלי שדואגים למנת מכות גם בבוקר וגם בערב, אין יותר מיזה! *אם כן, לאן ברחת?מה לא קלטתם??אז אני יסביר לא ברחתי ואני לא יברח בגלל שכלכך טוב לי שם! *מתי חזרת?:O...אתם ממש מפגרים! *מה את אוכלת לארוחות בוקר?אני בדיאטה, אני רוצה לרדת מ-75 ל...טוב אם אני יצליח להוריד במשהו הכול יהיה טוב!אבל אני אוכלת מלפפון, עגבנייה, ועלי בייבי, מצויין לבריאות! *שברת פעם דיסק?:O, אני לא נותנת לאחותי הגדולה לגעת בדיסקים של בריטני הסקסית...אני כלכך חמה עליה שאני רק בוהה בה שעות ולא יכולה לגעת או לשמוע את הדיסקים! *כשהיית קטנה אכלת חול?ברור כמו כול ילד קטן חמוד וחכם! *את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?אני רק על העיתון "לאישה" כי אני אחת מהן!:) *את פותרת תשבצים להנאתך?לא, אמא רוצה שאני יפתח את השכל אז היא אומרת לי "במקום שיעורים יש תשבצים!"... *שתית פעם שמן?איכסססס מאיפה השאלות האלו? *את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?לא! *את חשה צורך להשתין עכשיו?לא רק לפני שניה הייתי בבית ההשתנה! *את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?מאוד, אחד מהתחביבים שלי הם לעבוד על אנשים בטלפון ש\אני מחברת המים! *גרמת פעם למותו של מישהו?מפיתאום אני ישאר בטולה עד מותי! *איך הרגשת עם זה? טוב... *את רוצה לדבר על זה?לא איתך!בעע שונאת פריקיות, את בטח לובשת בגדים שחורים ואין לך בכלל וורוד בארון! *את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?כן, אבל אצל הפסיכולוג האמיתי שלי יותר נחמד...הוא עושה לי את זה! *ואיך את מרגישה עם זה? צמרמורת כי הוא בן 50+ *את רוצה לדבר על זה?כבר שאלת ולא!...זאת כבר הטרדה מינית! זהו אני סיימתי פה!...לא שניה אה פה!

ady18

Well-known member
תשובות שלי

שאלות תחתונים איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע?כתומים חלקים איזה סוג הם?תחתונים רגילים מהו צבע התחתונים המועדף עליך?אין העדפה אוהבת לגוון כול יום צבע אחר מהו סוג התחתונים המועדף עליך?הרגיל לא החוטיני עשית פעם פיפי בתחתונים?כן יש לך תחתונים אכילים?לא באיזה טעם הם? לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך?לא שאלון דפוק ביותר ברחת אי פעם מהבית?לא אם כן, לאן ברחת? מתי חזרת? מה את אוכלת לארוחות בוקר?סנדביץ עם דברים קבועים או דברי מאפה או כלום שברת פעם דיסק?כן כשהיית קטנה אכלת חול?כן את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?לא רק עם יש משהו מענין בקשר נגיד לבגדי ים או משהו דומה את פותרת תשבצים להנאתך?מזמן כבר לא שתית פעם שמן?לא את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?לא את חשה צורך להשתין עכשיו?לא את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?לא גרמת פעם למותו של מישהו?לא איך הרגשת עם זה? את רוצה לדבר על זה? את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?כן ואיך את מרגישה עם זה?רע את רוצה לדבר על זה?לא *אני סותמת עכשיו* את אוהבת את גלושיקית שלי? את אוהבת אותי? כן את אוהבת עוגות שוקולד?כן את אוהבת עוגות תפוזים?כן אכלת פעם מלפפון מקולף?כן אבל אוהבת עם הקליפה זהו

GoOni

New member
חחחחח../images/Emo118.gif

שאלות תחתונים איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע? שחור. איזה סוג הם? נו, רגילים כאלה. עם פס לבן למעלה. מהו צבע התחתונים המועדף עליך? ורוד
מהו סוג התחתונים המועדף עליך? רגילים(?) עשית פעם פיפי בתחתונים? כשהייתי קטנה, כנראה. יש לך תחתונים אכילים? לא. באיזה טעם הם? לא. לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך? בוקסר. ולבשתי תחתונים מתחת. שאלון דפוק ביותר ברחת אי פעם מהבית? בגיל 6. אם כן, לאן ברחת? איפשהו ברחוב שגרתי בו
מתי חזרת? חמש דקות אחרי זה, כי היה משעמם. מה את אוכלת לארוחות בוקר? קורנפלקס. שברת פעם דיסק? לא בעצמי, אבל ראיתי איך חברה שלי שוברת. כשהיית קטנה אכלת חול? אולי. את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע? ממש לא. את פותרת תשבצים להנאתך? לעיתים רחוקות. שתית פעם שמן? לא. את יודעת שאפצ'י זה ביפנית? עכשיו כן. את חשה צורך להשתין עכשיו? לא. את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת? זה יכול להיות נחמד. גרמת פעם למותו של מישהו? לא. איך הרגשת עם זה? מעולה. את רוצה לדבר על זה? כן, יאללה. את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג? ממש לא. ואיך את מרגישה עם זה? אני שלמה עם זה לחלוטין. את רוצה לדבר על זה? בהחלט. פעמיים אפילו. *אני סותמת עכשיו* טוב. את אוהבת את גלושיקית שלי? לא, גלושיקית לא משו. (מה\מי זה?
) את אוהבת אותי? נהה.
את אוהבת עוגות שוקולד? בהחלט. את אוהבת עוגות תפוזים? כן זה בסדר. אכלת פעם מלפפון מקולף? אולי פעם.

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שאלות תחתונים
איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע? שחור
איזה סוג הם? ברזילאיות
מהו צבע התחתונים המועדף עליך? שחור
מהו סוג התחתונים המועדף עליך? ברזילאיות
עשית פעם פיפי בתחתונים? כע
יש לך תחתונים אכילים? לא
באיזה טעם הם? אמרתי לא
לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך? איכ לא
שאלון דפוק ביותר
ברחת אי פעם מהבית?
אם כן, לאן ברחת? לבית של חברה שלי הילה מתי חזרת? כשאחותי הופיעה לי מתחת לבית של הילה עם האוטו, חצי שעה-שעה אחרי מה את אוכלת לארוחות בוקר? לא אוכלת שברת פעם דיסק?
כשהיית קטנה אכלת חול?
את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?
את פותרת תשבצים להנאתך?
שתית פעם שמן?
את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?
את חשה צורך להשתין עכשיו?
את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?
גרמת פעם למותו של מישהו?
איך הרגשת עם זה? אמרתי לא
את רוצה לדבר על זה? סאמאמא שלכם
את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?
ואיך את מרגישה עם זה?
את רוצה לדבר על זה?
*אני סותמת עכשיו* את אוהבת את גלושיקית שלי? מי
את אוהבת אותי? מי את
את אוהבת עוגות שוקולד?
את אוהבת עוגות תפוזים?
אכלת פעם מלפפון מקולף?
זהו

מדהימה69

New member
אהבתי../images/Emo99.gifמקורי לחלוטין...

שאלות תחתונים...
איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע?ירוק זוהר.
איזה סוג הם?רגיל?
מהו צבע התחתונים המועדף עליך?השילובים המוזרים\שחור.
מהו סוג התחתונים המועדף עליך?לא יודעת איך קוראים להם-אבל הרחבים-נמוכים.
עשית פעם פיפי בתחתונים?גיל 3 נחשב?
יש לך תחתונים אכילים?לא [לצערי?
].
באיזה טעם הם?נקסט...
לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך?לא. שאלון דפוק ביותר...
ברחת אי פעם מהבית? אם כן, לאן ברחת?לא!אבל אחותי כן,לטבריה.
מתי חזרת?אחרי 3 ימים שהלב של כל המשפוחה היה בתחתונים וההורים סבלו מהתמוטטות עצבים...
מה את אוכלת לארוחות בוקר?צנים עם ריבה.
שברת פעם דיסק?לא.
כשהיית קטנה אכלת חול?לא.
את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?בדרך כלל לא,אבל יצא לי השבוע.
את פותרת תשבצים להנאתך?לפעמים.
שתית פעם שמן?איכס
.
את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?בכנות,גילית לי את יפן *השנינות*.
את חשה צורך להשתין עכשיו?לא.
את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?לא סובלת את זה!
גרמת פעם למותו של מישהו?למזלי לא.
איך הרגשת עם זה?לא הרגשתי.
את רוצה לדבר על זה?לא ממש.
את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?לא אבל אני כן חשה שהכותבת היתה עיפה ברגעים בהם היא כתבה את השאלון....
ואיך את מרגישה עם זה?לא מזיז לי בשיט.
את רוצה לדבר על זה?לא.
את אוהבת את גלושיקית שלי?שו גלושיקית?
את אוהבת אותי?אני חיבת?
את אוהבת עוגות שוקולד?את לא?
את אוהבת עוגות תפוזים?לא טעמתי.
אכלת פעם מלפפון מקולף? לא יצא לי עדיין.

גלושש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

tuty fruty

New member
תשובות

שאלות תחתונים איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע?פסים איזה סוג הם?רגיל מהו צבע התחתונים המועדף עליך?אין מהו סוג התחתונים המועדף עליך?רגיל עשית פעם פיפי בתחתונים?כן כשהייתי קטנה יש לך תחתונים אכילים?לא באיזה טעם הם?- לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך?לא שאלון דפוק ביותר ברחת אי פעם מהבית?לא אם כן, לאן ברחת?- מתי חזרת?- מה את אוכלת לארוחות בוקר?או סלט או ביצה על צנימים שברת פעם דיסק?כן כשהיית קטנה אכלת חול?כן את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?לא את פותרת תשבצים להנאתך?כן שתית פעם שמן?לא את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?לא את חשה צורך להשתין עכשיו?לא את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?לא גרמת פעם למותו של מישהו?לא איך הרגשת עם זה?- את רוצה לדבר על זה?- את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?קצת ואיך את מרגישה עם זה?- את רוצה לדבר על זה?- *אני סותמת עכשיו* את אוהבת את גלושיקית שלי?מי? את אוהבת אותי?אולי את אוהבת עוגות שוקולד?כן את אוהבת עוגות תפוזים?תלוי אכלת פעם מלפפון מקולף?כן

English Muffin

New member
ברוכה הבאה !!!../images/Emo24.gif

שאלון שהמצאתי לבד לבד מגיע לי על זה כפיים?מגיע לך אפילו גל!! גללל לחיכנית המקסימה וווהווו
סתם במצב רוח טוב חח שאלות תחתונים איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע?שחורים וורודים איזה סוג הם?רגיל מהו צבע התחתונים המועדף עליך?שחור וכחול מהו סוג התחתונים המועדף עליך?אלה שאני לובשת עשית פעם פיפי בתחתונים?חח אולי כשהייתי קטנה יש לך תחתונים אכילים?חחחח בטח לכולם יש כאלה
באיזה טעם הם?תות בננה
לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך?אולי בטעות חח
שאלון דפוק ביותר-למה את קשה עם עצמך
ברחת אי פעם מהבית?לא אם כן, לאן ברחת?לאן יש כבר לברוח מתי חזרת?אם הייתי בורחת לא הייתי חוזרת מה את אוכלת לארוחות בוקר?כלום שברת פעם דיסק?כן כשהיית קטנה אכלת חול?גם וגם הייתי אוכלת נמלים
את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?פחח לא מה אני אבא שלי
את פותרת תשבצים להנאתך?לא זה אבא שלי עושה ליפני שאני מספיקה למלא אותם ובכלל אני תמיד עושה את זה לא נכון ואז כולם צוחקים עלי אז אני מעדיפה שלא
שתית פעם שמן?בעע לא
את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?לא ידעתי אבל זה הגיוני זה נישמע יפני כזה
את חשה צורך להשתין עכשיו?כן כל חמש דקות אני צריכה להשתין יש לי שלפוחית קטנה
את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?כן זה הכי כיף לדבר עם אנשים שאת לא מכירה
גרמת פעם למותו של מישהו?כן הרגתי ג'וק מגעיל שהיה לי בחדר איך הרגשת עם זה?מצויין
את רוצה לדבר על זה?לא ניראה לי שיש כל כך על מה לדבר הוא מת shit happens וזהו את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?לא ואיך את מרגישה עם זה?כלום את רוצה לדבר על זה? אני רואה שאת אוהבת לדבר *אני סותמת עכשיו*יופי את אוהבת את גלושיקית שלי?לא מכירה אותה סורי את אוהבת אותי?גם אותך לא מכירה את אוהבת עוגות שוקולד?כן יאמי
את אוהבת עוגות תפוזים?כן במיוחד את של אימא שלי אכלת פעם מלפפון מקולף?כן זהו

משעמם אז ננסה

שאלות תחתונים איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע?ממ לבן איזה סוג הם?אה.. כאילו איזה חומר או מה?-P מהו צבע התחתונים המועדף עליך?ממ שחור.. לפעמים גם שילובים עם לבן או ורוד קצת חח מהו סוג התחתונים המועדף עליך?בוקסרונים ? חח עשית פעם פיפי בתחתונים?ממ אולי בקטנותי
יש לך תחתונים אכילים?לא חח באיזה טעם הם?. לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך?לא שאלון דפוק ביותר ברחת אי פעם מהבית?לא ממש אם כן, לאן ברחת?הלכתי לחברה מתי חזרת?למחרת אם אנלא טועה מה את אוכלת לארוחות בוקר?בד"כ לא אוכלת שברת פעם דיסק?ממ לא נראה לי כשהיית קטנה אכלת חול?לא את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?לא חח את פותרת תשבצים להנאתך?לפעמים שתית פעם שמן?ממ טעמתי את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?לא את חשה צורך להשתין עכשיו?לא ממש את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?לא ממש גרמת פעם למותו של מישהו?לא איך הרגשת עם זה?זה לא נשמע לי משו את רוצה לדבר על זה?אה לא את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?חח רק קצת ואיך את מרגישה עם זה?מעצבן את רוצה לדבר על זה?! *אני סותמת עכשיו* יופי
חח את אוהבת את גלושיקית שלי?לא מכירה את אוהבת אותי? לא יודעת את אוהבת עוגות שוקולד?כה את אוהבת עוגות תפוזים?לא אכלת פעם מלפפון מקולף?כה

../images/Emo28.gifכן זו אני אל תתנו להם תתחתונים

שאלות תחתונים איזה צבע התחתונים שאת לובשת כרגע?תכלת וכחול כהה אפור כזה איזה סוג הם?בוקסר מהו צבע התחתונים המועדף עליך?שחור? מהו סוג התחתונים המועדף עליך?מבד נעימי כזה עשית פעם פיפי בתחתונים?
מ בהיותי ילדה קטנטנה יש לך תחתונים אכילים?כן באיזה טעם הם?טעימטעימ לבשת פעם תחתונים של גבר, שלבש אותם גם, לפנייך?נו בטח שאלון דפוק ביותר ברחת אי פעם מהבית?המ במחציתו אם כן, לאן ברחת?לחברה מתי חזרת?יום אחרי חחחחח מה את אוכלת לארוחות בוקר?כל המקרר שברת פעם דיסק?כן כשהיית קטנה אכלת חול?לא
אני הייתי מהחכמים את קוראת את מוסף הכלכלה של עיתוני סוף השבוע?לא את פותרת תשבצים להנאתך?לפעמים שממש ממש משעמם לי שתית פעם שמן?לא
את יודעת שאפצ'י זה ביפנית?לההההה באמת?ישרלהתמודד מול איינשטין את חשה צורך להשתין עכשיו?לא את אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שבחיים לא הכרת?כן גרמת פעם למותו של מישהו?כןכן איך הרגשת עם זה?טוב את רוצה לדבר על זה?לא זה בסדר את חשה שהשאלון נעשה כמו פגישה אצל פסיכולוג?בתור פסיכולוגית
,לא ואיך את מרגישה עם זה?אוך אנעל אחותך שקט את רוצה לדבר על זה?תחת שלך *אני סותמת עכשיו* את אוהבת את גלושיקית שלי?איכ את אוהבת אותי? איכ איכ את אוהבת עוגות שוקולד?כן את אוהבת עוגות תפוזים?כן אכלת פעם מלפפון מקולף?כן זהו

למעלה