קולה קפה ידני

jalon

New member
קולה קפה ידני

בשיטוטי ראיתי תמונות של קולי קפה ידניים: מעין מחבתות בעלות מנגנון שעוזר לבחוש את פולי הקפה. מה השם המקצועי של המחבתות הללו? האם מחבתות כאלה מיובאות לארץ? תודה!

liormk

New member
אם אני מבין נכון למה אתה מתכוון,

הנה לינק להודעה בפורום אחר כותב ההודעה אומר שניתן לקנות את המכשיר בחנויות כלי בית בעשרות שקלים בודדים... יש גם תמונה בגוף ההודעה שלו. מקווה שזה עוזר...

carmonle

New member
Stovetop Coffee Roasters זהו המונח

לקולי הקפה הידניים. אני מצרף קישורים למספר אתרים בהם ניתן לראות תמונות ולרכשם. ערן

jalon

New member
איפה אפשר להשיג את זה בארץ?

בארה"ב הקולה הזה עולה $70. עם מישלוח לישראל באמצעות MUSTOP העלות תגיע ל-$110. מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הקולה בישראל?

ludwig cafe

New member
סירי פופקורן

לי יש אחד כזה (למרות שהוא כבר אינו בשימוש). דוגמא לכך היא: http://www.epinions.com/Back_to_Basics_Stove_Top_Popcorn_Popper_P_6_Small_Appliances התוצאות די טובות אך הטמפרטורה קשה מ-א-ו-ד לשליטה ולבקרה (כך שבשלושה מחזורי קלייה שביצעתי של קליית 250 גרם פולים קיבלתי תוצאות טובות מאוד בפעם אחת ופולים שרופים לחלוטין בפעמייים הבאות. עם הנסיון אני מניח שניתן לשפר ביצועים). בזמנו סירים אלו נמכרו בחנויות כלי בית בשווקים (יבוא מזדמן).

jalon

New member
יש לי בעיה עם סירים מאלומיניום

לחבר שלו מיועד הקולה יש כיריים הלוגניים, ואסור להשתמש בהן בסירים שעשויים מאלומיניום. רק נירוסטה הולך. גם המחבת שאת תמונתה צירפתי עשויה נירוסטה. כל סירי הפופקורן שראיתי עשויים מאלומיניום.

ludwig cafe

New member
זה לא נשמע הגיוני

להורי יש כירים הלוגניות מזה שנים ואין כל בעיה להשתמש בהן בסירי אלומיניום. בכל מקרה, אני מאוד לא ממליץ לקלות בבית בסיר זה מאחר וריח קליית הקפה (הנעים לכשלעצמו) והעשן הנפלט מצטברים ונתפסים לבסוף בקירות ובתקרה. אני קליתי בחוץ תוך שימוש בלהבה הקיימת בגרילר שלי (אך כל גזיה פשוטה תספיק).

למעלה