קולדפליי ב juno awards

• פותח הנושא sf59
  • פורסם בתאריך

sf59

New member
קולדפליי ב juno awards ../images/Emo26.gif

קולדפליי הופיעו בטקס המוסיקה הקנדית וכריס גם דיבר והגיש פרס לבריאן אדמס. כריס הסתפר
כריס: "Anyway. Tonight’s inductee into the Hall of Fame is fantastic and I love him very much and he just hugged me backstage, which was, to be honest, arousing [keep going. I’m going off script a bit. It doesn’t matter…]" הנה קליפים:

sf59

New member
אני קצת עסוקה...../images/Emo13.gif

אין לי זמן להשתתף בפורום באופן פעיל, אני יותר קוראת, כי זה לא מחייב אותי. מתאים לי להיות אורחת

Roy1232

New member
|משפשף את העיניים|

|ועושה את זה שוב| חזרת? אני לא מאמין
ברוכה השבה

Galadriel 3000

New member
אני לא מכירה אותך, אבל

חזרת?!?!?!? ואיך אני שונאת בהופעות שהם שולחים את היד שלהם לקהל או מתקרבים כזה אל הקהל, כאילו, "וואו, אני אמיתי, תגעו בי." זה זוועתי.

WhiteShadows

New member
למה? לפי דעתי..

זה דווקא מראה שהוא שומר על מגע עם הקהל שלו...מה את רוצה שהוא יתרחק מהם ואז זה יראה כאילו "אני אלוהים ואני לא נוגע בפשוטי העם" ? ככה מלהיבים את הקהל, משתפים אותו.

Galadriel 3000

New member
כה נו אבל לא יודעת...

לא רציתי שזה יהיה כאילו, "אני אלוהים", אבל בהופעות כאלה שיש קהל רגיל בלי מעריצים מתלהבים (חח) הבנאדם לא ממש נוגע בקהל. לדעתי העובדה שהוא מתעסק עם הקהל זה יותר, "אני אלוהים וכיף לכם שאתם קרובים אליי"

jony543

New member
יאו תודה!

שנים חיכיתי לראות הופעה חיה של טוק אני רואה עכשיו. תבורכי

Roy1232

New member
|כובע|... עם פונפונים... ככה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שנים לא נקרעתי ככה, תבורך

steelwater

New member
תודה רבה!

המון תודה! ההופעה ממש טובה. איזה חמוד כריס
. הוא באמת הסתפר, אבל רק קצת, לא הרבה. והקטע שכריס מגיש את הפרס לבראין אדאמס חחח! גדול. "הוא הופיע מול 8 אנשים, אופס סליחה! 8- מיליון אנשים" חחח! קטע מצחיק.

למעלה