קולדפליי בברצלונה

Happiest Girl

New member
קולדפליי בברצלונה

לפני כמעט תשעה חודשים החלטנו, קבוצה של שמונה בנות, לעשות משהו מועיל עם עצמנו ולטוס לראות הופעה של להקה שכולנו אוהבות (חוץ מאחת שלא ממש הכירה, רק רצתה לטוס לאנשהו) איפשהו בחו"ל. הפור נפל על קולדפליי, כי השמועה אמרה שיש להם הופעות מושקעות ומדהימות, ועל ברצלונה, פשוט כי אף אחת לא היתה שם עדיין. אז אחרי חודשים ארוכים של חיפושים, הזמנות, התלבטויות ובעיקר ציפייה, הגיע הזמן ובחמישי שעבר המראנו לייצג את ישראל בניכר ולהראות לספרדים איך דוחפים בתור כמו שצריך. יום שישי, שעה 5 אחה"צ, אנחנו מגיעות לאיצטדיון האולימפי במונטז'ואיק ונחרדות לראות אלפים לפנינו, ואני - אין מצב שאני לא רואה לכריס מרטין את כל מה שאפשר לראות ומקרוב!

Happiest Girl

New member
אז כאמור - נדחפנו באלגנטיות

ואני די בטוחה ששמעתי מישהו מתנצל שהוא הפריע לי לעשות את זה. תוך שעה נפתחו השערים ונכנסנו בשעטה פנימה. רצתי כמו שלא רצתי מאז ההופעה של דפש מוד ולפני כן - מאז הטירונות. בדיעבד אני יודעת שלא היה ממש צורך: ספרדים כנראה לא רצים אחרי הסייסטה. נעמדנו כולנו מצד ימין של השרוול הימני שיצא מהבמה לקהל (שרוול, קאט-ווק, לשונית... יש ויכוח נושן על הכינוי של זה
).

Happiest Girl

New member
הופעות החימום

היו של להקה לא רעה בכלל בשם The Sunday Drivers, להקה ספרדית ששרה באנגלית. ההופעה השנייה היתה של The Flaming Lips שהיתה כ"כ מיותרת שאפילו הכניסה המשעשעת של הסולן בתוך בלון ענקי ושקוף לא עשתה להם טוב.

Happiest Girl

New member
ואז הם עלו... ../images/Emo9.gif

וי שלהם דרך די חמודה לעלות לבמה: על הבמה עומד אחד מפועלי הבמה ורוקד ברייקדנס לצלילי שיר ישן. אחרי זה הוא ממשיך לטאטא את הבמה כשברקע קטע קלאסי. כשכל הקהל כבר עמוק בקטע של מחיאות הכפיים, קולדפליי נכנסים... (סליחה על התזוזות והסאונד המחפיר). היה סטליסט די מושלם, האמת, כששלושה שירים הם שרו על במה קטנה שהוקמה בתוך הקהל עצמוורחוק מאוד מהבמה שלהם, ביניהם ביצוע חמוד לבילי ג'ין של מייקל ג'קסון, שקדמו לו 10 דקות של פעילות קבוצתית, כשכריס ביקש שיכבו את האורות באיצטדיון ושכל הקהל יוציא את הטלפונים הסלולריים שלו ויעשה גל אורות סלולריים, בעודו ממלמל "אלוהים, כמה קרינה יש פה...".

Happiest Girl

New member
ההופעה עצמה מלאת גימיקים והפתעות

זריקת עשרות בלונים צהובים ענקיים בשיר Yellow

Happiest Girl

New member
טוב, אני לא לגמרי אאוט

ואני מודעת לעובדה שלמרות שהם ממלאים איטדיונים 3-4 פעמים בשבוע כבר במשך שנה וקצת, הם איכשהו הלהקה שהכי אוהבים לשנוא. פרדוקס. אם אתם מאלוש אוהבים אותם, או אפילו נגיד "לא שונאים אותם", עשו לעצמכם טובה ולכו לראות הופעה שלהם כשהם יבואו, והשמועה אומרת שזה יהיה במאי השנה. זה מושקע, יפה וכייפי, האנרגיות פשוט מדהימות ובעיקר זו להקה שאוהבת ומעריכה את הקהל שלה וטורחת להראות לו את זה, שלא כמו להקות שברחו מהמעריצים, לא התייחסו אליהם ודי נתנו תחושה של "עשינו את שלנו, עכשיו נלך". אני בכל מקרה אהיה שם שוב.

Happiest Girl

New member
תודה מותק ../images/Emo24.gif

הלוואי! יש רשימה די מכובדת של אמנים שהייתי רוצה שיבואו. השאלה מי מקשיב לנו...

מיצי007

New member
אחלה של ביקורת מותק!

משעשעת, קצרה ועם הפעלת קורא:p איזו פלאקית איזו.....

למעלה