קולג'ים.

Jones7

New member
קולג'ים.

2 שאלות אליכם,למרות שבטח רק עפרי ידע לענות. 1.מישהו יכול לספר מה הלך בקומביין?.שמעתי שהיה בלאגן עם ה40 יארד של אחד מהDB שמדדו לו איזה שנייה פחות וחשבו שהוא התחפש לאוסיין בולט,והיה שם תצוגה פנומנלית של טים טיבו אפילו שהוא בכלל לא זרק. ועוד שאלה,מישהו יודע באיזה דירוג הוואי היו מדורגים שנה שעברה?.ומה הם עשו?.ואם זו קבוצה טובה?.לאורך זמן.?.

effkef

New member
אני לא יודע לגבי השאלה הראשונה

אבל בזה שטיבו לא זרק מה שנשאר בעצם זה רק לבדוק את האטלטיות שלו(ריצה קפיצה מהמקום-לרוחק ולגבוה)אז בתכלס זה שהוא הרשים שם בלי לזרוק רק אומרת מה שכולם יודעים-שהוא אטלט מדהים אבל השאלה הגדולה היא עדיין אם הוא מסוגל לזרוק את הכדור ולזה כולם יחקו לפרו דיי שלו

Jones7

New member
הקפצה!!..חברה זה חשוב

אני הולך לשחק שם..מעניין לדעת את זה,עפרי?.מישהו?..יורם?.אפילו רשף הרחוק?.

DEJ

New member
וואו, אז תגיד שאתה הולך לשחק שם

אני מקווה שאני יכול לענות, על אף שאינני בין השמות לעיל. הם לא היו מדורגים ב-25 בשנתיים האחרונות. בשנת 2007 הם היו מדורגים באמצע העשירייה השנייה, אחרי שהייתה להם עונה מושלמת (אף הפסד), אבל בבית חלש מאוד ולא נחשב. הם קיבלו כרטיס לאחד הבולים החשובים, והובסו שם. בכל מקרה, הוואי זה חתיכת מקום מעולה להיות בו, ולשחק ברמת הקולג'ים, זה רמה אחרת לגמרי. סחתיין.

ofribecker

New member
אם הדילמה לגבי הוואי זה הרמה

אז לך על זה, בלי ספקות בכלל... מכללה בדיביז'ן העליון, אמנם בבית לא כלכך חזק, אבל מדי פעם יש להם עונות מבריקות. המסורת שלהם היא קווטרבקים שמוסרים המון. מי שיצא מהוואי זה ג'ייסון אילם, הבועט האגדי, ועוד כמה שמות כמו הרסיבר אשלי לאלי, והליינבאקר פיסה טינויסאמואה. ונראה עוד לאן יגיע קולט ברנאן הקווטרבק התותח.

Jones7

New member
תודה!.

איזה אנשים טובים.וDEJ בטח שאתה יכול לענות:) לשם הבהרה,אם ובתקווה(עדיין יש דברים לסגור)שאני אשחק שם אז אני אשחק כדורסל,לא פוטבול..[עדיין לא סמואי] אבל מקום שנשמע לי מאוד טוב..תחתית דוויז'ן 1 בכדורסל,שזה אומר שאפילו ללבנבן כמוני יש סיכוי לשחק..ונחשבים מאוד טובים[אפילו שהם לא בין הטופ 25 בפוטבול..כדי שיהיה לי משחקים בשבת בערב אחרי אימון.:)]

למעלה