קוי הרקיע

קוי הרקיע

הטוב מכולם: מרחוב קלאוזנר ברמת אביב - ליד האוניברסיטה, היכן שהיה הדרייב אין. שם אפשר לראות את כל תל אביב פרושה על כף היד. נוסף: מוף הדולפינריום - ממש מהחולות, אפשר לצלם את כל קו החוף. זווית נהדרת. כמובן מיפו העתיקה. תנסו ותראו. בתוך המים- חוף פרישמן - אפשר ללכת עד השובר ברגל עם מצלמה (אם אין גלים) ולצלם את החוף. כיכר אתרים - לצלם לכיוון יפו ביום חורף שהראות מושלמת - תאמינו לי סטייל קופה קבנה. אגב, הייתי בניו יורק, הייתי בשיקאגו וכל אלה כלום לעומת סאו פאולו. אין שם בניינים מאד גבוהים, הרוב בסביבות 30 קומות, אבל יש הרבה כאלה. הרחובות בסאו פאולו מאד מאד רחבים. והמראה של 10000 איש חוצים כביש ברוחב מאה מטר כשכולם מסיימים את העבודה הוא מדהים. גרים שם 25 מיליון וטסתי מעל העיר- לוקח כ40 דקות לחצות את העיר בטיסה. היא פשוט לא נגמרת. יש שם קו אוטובוס פנימי שהמסלול שלו 72 ק"מ. לא ניסיתי, אבל זה מה שהיה כתוב במדריך. בכל אופן, אין שום מקום עלי אדמות כמו חופי ריו. יש שם המון בניינים של 20 ומשהו קומות, אולי אלפים ומעליהם מתנשאים צוקים מיוערים לגובה של כמה מאות מטרים, ישר מגובה פני הים. המראה של העיר מפסגת הצוקים הוא לא יאומן כי יסופר. אתם מרגישים כמו ציפורים. המגדלים הכי מוזרים הם של ברזיליה. יש שם כמה גורדים שהביאו ישר מהירח. חברים, לנסות את הזוויות - לא תתאכזבו. יאללה ביי.

irish terrorist

New member
תודה! אני בטוח שכמה ינסו...

לי אין הרבה הזדמנויות.

למעלה