קויק שיפט..

FreeSpider

New member
קויק שיפט..

הסברתם פעם שזה קיצור ידית ההילוכים, ונשמע לי שמשהו חסר שלי בראש, אני לא יכול סתם לחתוך עם קטר ואז לשים על זה את הראש? בכל אופן היה מישהו שהתקין איזה מתקן כזה מפלסטיק על הבסיס ואמר שזה קויק שיפט, ואמר גם שעכשיו קצת קשה להזיז את הגיר.. האם זה מה שהיה חסר לי בראש? אגב, איפה אפשר לעשות את זה? האם יש משיהו שעשה בפורום?כמה עולה?

ceyal

New member
קוויק שיפט

יש 2 אפשרויות. 1. כמו שציינת. המחיר-ידית יותר קצרה - פחות מנוף על הגיר והעברה קשה יותר. 2. הארכת השטנגה שמתחברת לגיר.(יש חלק יעודי ויש אפשרות לרתך על החלק מאריך) - המחיר - מהלך ההעברה מתקצר - אם יש לך תזוזות בידית ההילוכים-יתכן שתתקשה לשלב הילוך,בתחילת נסיעה עד שהשמן בגיר מתחמם - ההחלפה קשה יותר. יתרונות לעומת זאת - כשאתה מתרגל - העברת הילוך מתקצרת אפילו ל 4 ס"מ תנועה של המוט;משמעותי בנהיגה ספורטיבית.

FreeSpider

New member
שאלה על סעיף 1..

האם הסעיף הזה יותר מומלץ? ברמת העקרון חייב שאיש מקצוע יעשה את זה, נשמע שבאמת אפשר סתם לחתוך עם קטר ורק מבחינת אסתטית זה יראה חרא? עד כמה קויק שיפט שווה להתקנה במכוניות משפחתיות?

ceyal

New member
1.

קאטר בחיים לא יחתוך. אתה צריך דיסק לפחות. שוב- הידית תהיה נמוכה יותר - לא תמיד זה נוח ותאבד את המנוף שעוזר בהעברת ההילוך. שווה? זה כבר שאלה שרק אתה יכול לענות עליה. לא תמיד זה נוח לנהיגה מנהלתית.

FreeSpider

New member
איזה חנויות רכב עושות את זה?

אם יש להם אתרים ושם מפורט על זה, זה יהיה טוב..

ceyal

New member
אף אחד.

אתה מזמין או בונה את זה לבד. הרכבה לבד בחצי דקה. אם אתה לא יודע - כל מוסכניק יעשה לך. מזמין התכוונתי מחו"ל כמו EBAY ודומיו יש גם את גריפיט' - מאנגליה.

FreeSpider

New member
נגיד בהזמנה, מה אתה מקבל בערכה?

נקפיץ גם את ההודעה!!!..............

sopranosax

New member
לא נוח ולא בריא

נהגתי על כמה מכוניות שעברו שינוי כזה (כולן מכוניות מירוץ או מכוניות ספורטיביות), ובאדרנלין של המירוץ זה טוב ונחמד, גם חוסך לך חלק מהזמן שהיד לא על ההגה, אבל זה כבד וקשה להעברה. מכונאי אחד פעם אמר לי שאתה מפעיל יותר כח על התיבה עצמה ופחות על המוט שסופג בד"כ חלק מהכח ולכן בטווח הארוך זה לא סמפטי לגיר. אני בא בגישה של אם כבר אז כבר. מתי נראה פיז'ו 106 עם תיבה סיקוונסיאלית? ככה החבר'ה יוכלו להמרח על עצים בשכונות באשקלון אפילו יותר מהר. גם אצלנו במושב בו הכבישים נסללו בתקופת המנדט ואינם ראויים למאכל כלי רכב מודרניים זה יכול היה לגרד משהו כמו חצי שניה להקפה מסביב למושב.

FreeSpider

New member
הנה נגיד הקויק שיפט הזה..Ceyalל

זה הארכת השטנגה שדיברת עליה?

למעלה