קוט קוט!! הודעה זו מוקדשת להרדוף
ה הרדוף New member 18/6/02 #2 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif תודה אייסי המתוק אתה לא יכול לתאר לעצמך את החיוך הרחב שהתפשט על שפתי לאור הודעתך (מזל שיש לי אזניים... ). שימחת אותי דאומ דאומ . הרדוף
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif תודה אייסי המתוק אתה לא יכול לתאר לעצמך את החיוך הרחב שהתפשט על שפתי לאור הודעתך (מזל שיש לי אזניים... ). שימחת אותי דאומ דאומ . הרדוף
י יה-יה New member 18/6/02 #6 IC4 אפשר להשתרשר על השרשור ולענות על השאלה המחוקה (ההודעה נמחקה מטעמי דיסקרטיות, מקווה שהבנת )? זה מקור השם: הודעה מ´ארבע ההסכמות´, שיש בה הסבר + קישור לעוד הסבר. אבל היה נחמד לראות את הקישור שהבאת... . תודה
IC4 אפשר להשתרשר על השרשור ולענות על השאלה המחוקה (ההודעה נמחקה מטעמי דיסקרטיות, מקווה שהבנת )? זה מקור השם: הודעה מ´ארבע ההסכמות´, שיש בה הסבר + קישור לעוד הסבר. אבל היה נחמד לראות את הקישור שהבאת... . תודה
I IC4 New member 18/6/02 #9 גם את ../images/Emo70.gif גם לך מגיע גדול ! וסליחה שלא עשיתי לך ריקוד חושני אל תקחי את זה אישית מאיפה אני אמור פתאום לקפוץ ולעשות ריקוד חושני אני אייסי ביישן
גם את ../images/Emo70.gif גם לך מגיע גדול ! וסליחה שלא עשיתי לך ריקוד חושני אל תקחי את זה אישית מאיפה אני אמור פתאום לקפוץ ולעשות ריקוד חושני אני אייסי ביישן
ה המתבוננת New member 19/6/02 #10 חה חה עכשיו - ../images/Emo9.gif הסמקתי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif