קוטלות
(לעונה 2 ו-5)

idanyd

New member
קוטלות../images/Emo58.gif (לעונה 2 ו-5)

שלום לכולם. לאחר מעקב של מס´ שבועות אחרי הפורום, החלטתי להציב את שאלתי הראשונה - כידוע לכולנו, "There can be only one", אלא אם כן, כמובן, אותה אחת מתה, ואז חוזרת לתחייה. האם יש רק אחת בכל העולם? מצד אחד, כן - הרי באפי הייתה די מופתעת כשראתה את קנדרה. היא לא העלתה בדעתה שזו קוטלת של איזור אחר, שקפצה לבקר. ההנחה היא שיש רק אחת. מצד שני - אז כל העולם בעצם חשוף לגמותיו של כל ערפד או שד שלא רוצה להשתקע על-פי השאול? ולמה בעצם שערפד יגיע דווקא למקום בו נמצאת הקוטלת - פחדו הגדול ביותר? כזכור לנו, הקוטלת הראשונה שספייק הרג לא ידעה אנגלית. מה היה מקומה? האם פי השאול היה ממוקם אז בסין, ואז עבר לסאנידייל? ועכשיו סתם שאלה - ידוע לי שבאפי מתה בסוף העונה החמישית (אני לא יכול לוותר על ספויילרים, מצטער). האם בעונה השישית מגיעה עוד קוטלת? ומשהו אחרון - למה כל הקוטלות כאלה כוסיות? האם זה בשביל להקשות (איזה משחק מילים) על השדים להרוג אותן? כי אם אני ערפד, עומד מול באפי, פיית´ או קנדרה, וצריך להלחם איתה או ל^$*# אותה, אני לא יודע במה לבחור

הכל שאלות מעולות

אבל אני יכול לענות רק על הקטע של המוות... תראה, כשבאפי מתה, באה קנדרה. כשקנדרה מתה, באה פיית´. פיית´ עוד לא מתה, לכן לא תהיה עוד קוטלת, כי מהבחינה הזאת באפי עוד נחשבת מתה.

pokegirl

New member
או!

אולי בקשר למראה
הן פשוט "כוסיות" בגלל שהן בכושר מעולה ופשוט.. הן ככה... ולפני כמה ימים חשבתי על משהו- הנבואה אומרת קוטלת אחת בכל דור, אבל... זה היה שלוש קוטלות בשנתיים בערך...

chillout

New member
אתה צודק...

אוקיי- את באפי לא הכינו כל חייה לכך שתהיה הקוטלת, והיא פשוט התחילה ´במאלכה´ מייד לאחר שהודיעו לה. לעומת זאת קנדרה (ופיית´ ?), אומנה כל חייה כדי להיות קוטלת, ופיית´ הייתה כזו לפני מותה של קנדרה- כך שהיו (לפני מותה של קנדרה, למשל), 2 קוטלות הפועלות בבת-אחת, כמו פיית´ ובאפי (וקנדרה ?). ואמורה להיות אחת בלבד, ולא תתכן התופעה של 2 קוטלות או כמובן יותר בו זמנית, אז מה קורה פה ? חוץ מזה, ידוע שסאנידייל שוכנת מתחת לפי-השאול, אך יש ריכוזי ערפדים גם במדינות וערים אחרות, מה שמחייב מעיין קוטלת- אז מה קורה בשאר העולם ? מקווה שניסחתי את עצמי מספיק בבהירות...

Bassman

New member
יש לי השערה...

יש הרי את אגודת הצופים... אז הם בטח מפעילים איזשהי יחידה למלחמה בערפדים ומשתמשים בקוטלת (קוטלות?!) רק כדי לטפל ב Big shoots... חוצמזה בעונה הרביעית יש את האגודה (שארבל לא זוכר איך קוראים לה) שנלחמת בשדים... אז יש עוד גופים חוץ מהקוטלת

blackwolf

New member
ספוילרים לעונה חמישית ורמזים לשישית

אין סיבה שבעונה שישית תבוא עוד קוטלת. כל קוטלת מזמנת רק קוטלת אחת. באפי כבר מתה, כך שהפעם השניה שהיא מתה לא מזמנת עוד קוטלת.

resputin

New member
אני אחזק דעה שעלתה פה קודם..

.. הרי באפי התחילה ישר בעבודה, שאמרו לה -אבל זה קרה לה גם קודם, לפני שהורידו לה רשמית -הרי ערפדים יכולים להריח את דם הקוטלת, ולכן הם נמשכים אליה יותר. (לא?) אני חושב שאגודת הצופים מאמנים את ה"קוטלות באופציה" קצת לפני, ושולחים אותם כמו שנאמר לשוטט, ומשתמשים רק בקוטלות ל"ביג שוט´ס"

mscooter

New member
נקודה מעניינת...

גם בפרק שהיא בורחת ל(אל-איי? ניו יורק? לא זוכר) שם פתאום היא מוצאת שדים שמעבידים בפרך אנשים. כלומר אם היא לא היתה בורחת? מה אז? מי היה מחסל את השדים? ופיית שבאה מהעיר שלה שם הערפדים נגמרו? פתאום כבר אין? זה נקודה מעניינת לחשוב עליה... וד"א, זה שבאפי התחילה עם הכוחות שלה רק כשהודיעו לה, זה והעובדה שיש לה חיים שלא כמו פיית וקסנדרה שהיו קוטלות נטו בלי שהוזכרו משפחתן, לימודים, חברים, רק קטילות נטו. העובדה לבאפי יש את כל זה רק מוכיח שהיא הקוטלת החזקה ביותר שהעולם ידע עד כה... (סתם מחשבות שלי, תשתפו את שלכם כתגובה?)
גם אני אוהב רוק ומטאל
גם אני אוהב לעזור
גם לי ה GTA עושה בעיות
גם אני אוהב להגיד "גם אני"
If all of the strength and all of the courage
come and lift me from this place
I know I could love you much better than this
full of grace

resputin

New member
אמממ לא,

תראה, את קנדרה אנחנו הכרנו מה, חמישה..עשרה פרקים מקסימום? וגם אז, הסדרה לא עליה, והיתה הזכרה מינימאלית על המשפחה שלה או על אבא שלה <אם זכרוני אינו מטעני..>. כן קנדרה וכן פיית´, שאם אני לא טועה ברחה מהמשפחה, או הייתה יתומה או משהו בסגנון.. -אם יתחילו להתעמק בחיים שלה, זה יפגע במידה מסויימת בתדמית ובעקרון של "באפי ציידת הערפדים", כמו שקרה כשהתחילו את הסיפור עם טארה ווילו, או ספייק, או זאנדר ואניה -כל ההתפתחויות האלה דחקו קצת את באפי מאור הזרקורים, ואני, אישית, לא מחשיב אותה יותר כדמות ראשית. ובנוסף מתקופתה של קנדרה ופיית´ אנחנו רואים שבאפי כבר לא הסגל, כבר לא ה"מיוחדת", היא לא הקוטלת, אלא ´קוטלת´. בקשר לבאפי וה"כוחות שלה", בכל הנוגע לזה, אם אני לא טועה ציינו בהתחלה שהצופה שלה ראה אותה הורגת ערפד, וככה הוא ידע שהיא "ה"אחת.. ואני חושב שכל קוטלת שתבוא קצת יותר מאוחר תהיה אט-אט יותר חזקה, מפני ש: א´. טכניקות הלחימה משתפרות כל הזמן ב´. בעתיד יוקמו עוד "אגודות" כמו שבא היה ריילי, נגד מפלצות וכו´ או שיעלו על הרעיון שאנחנו בישלנו פה: ג´. יקחו קוטלת, יהרגו אותה בצורה מבוקרת לשנייה, וככה יהיו שניים, את השנייה ויהיו שלושה.......

למעלה