קוטביות

קוטביות

יש לי אחות. וכל הזמן קורים לה דברים ממש טובים. למשל - זכיה בסכומי כסף, בדיוק כשלי יש יום ממש רע. בעלה קיבל תפקיד חשוב, בדיוק בזמן שאני קיבלתי בשורות רעות. החיים שלי ושלה ממש קוטביים. בכל היבט שהוא. לה יש ילדים, בעל, בית, מכונית. לי אין. אותה אוהבים ואתי שונאים. היא יוצאת הרבה ואני תקועה בבית. ועוד. נשאלת השאלה - א. למה זה קורה. ב. איך משנים את זה ? זה כאילו שהיא גוזלת את המזל שלי. כאילו היא לוקחת הכל ולי לא נשאר כלום. וגם - מה קורה אם מישהו יודע מהי הקארמה שלו, כלומר הייעוד שלו, ולא מממש את זה ?

Swicca

New member
אני לא חושב שזו מאגיה...

או קשור איכשהו למאגיה. יש מצב שאולי את מקנא בה? אולי את היחידה שחוסמת את הדברים הטובים לעצמך... כי היא שוחה בשפע ומהצד זה נראה ביתר קלות. כמובן שקל יותר לחשוב שאת קורבן בלי להתאמץ ולשנות את הקיים. סתם נקודה שאני רוצה שתחשוב עליה. איך משנים את זה? ממש בקלות. מפסיקים לחשוב על מה אין ומתחילים לחשוב על מה שיש. עובדים בשביל להשיג את מה שרוצים להוסיף. :) אה וכמובן, שואלים את האחות לעיצה. ^_^

כוח המחשבה הוא דבר שנוטים לזלזל בו.

אם תחשבי כל הזמן מחשבות פסימיות-זה מה שתקבלי.

לא, לא. אתם לא מבינים

אני לא מדברת כאן על משהו מיקרי. אני מדברת על דפוס שחוזר על עצמו לאורך שנים. הנה למשל: לפני למעלה מעשור - ביום שבו אחותי הודיעה שהיא בהריון ושאח שלי הודיע שהוא מתחתן, אני הודעתי שהעיפו אותי מקורס חשוב. זה הדפוס שחוזר על עצמו. לאחרונה, באותו תיזמון בו אני קיבלתי בשורות ממש רעות, אחותי קיבלה בשורות ממש טובות - זכתה בכסף, קיבלה משרה. וזה התרחש באותו היום ממש. זה מעבר לעניין הקינאה. אני לא אדם קנאי. יש פה איזו שהוא כוח חיצוני בעניין הזה. זה לא מהיום. זה כבר שנים. כאילו אני והיא שני הפכים מושלמים. כמובן שגם יש לנו אופי הפוך. חשבתי שבתור אנשים שמאמינים בכל העניין הזה של כספים, כשפים ו - what ever תוכלו לחשוב, מאיפה זה מגיע.

Discordia

New member
התאומים-נאהבים

קורה הרבה שבין אחיות\אחים יש מעין היפוך במיוחד כשגדלים ביחד ויש תחרות. מבחינת האישיות, אפשר בדרך כלל לראות איך האישיות הכביכול הפוכה התפתחה מאותם זרעים (שזה צפוי כי אחים גדלים בתנאים מאוד דומים ושותפים לדנא) ורק הביטוי 'הפוך'. הפכים הם במקור מתפתחים מאותו זרע- אהבה\שנאה למשל מתפתחים מאותו רגש עז גרעיני. ולכן, זה שאתן הפכים זה בעצם אומר שאתם דומות.זה קביל גם למזל- המזל הטוב שלה והרע שלך מתפתחים מאותו זרע שנמצא בשניכם, אתן פשוט מבטאות אותו אחרת. אם תתחילי לראות את הדימיון בינכן, את המקור המשותף למזל של שניכן, ותוכלי גם את להנות מהמזל הטוב. אולי יש מקור חיצוני, אבל את בחרת לבטא אותו בצורה שלילית, כי באותה מידה זה יכל להיות חיובי (תראי את אחותך...:) והתחרות והקנאה (כי יש קנאה, בעיקר כי זה חלק חשוב מאוד ביחסים בין אחים ובהתפתחות האישיות בילדות) גורמת להתקצנות. תנסי לשחזר את הצעדים אחורה בזמן, לראות מה יש בינכם במשותף,וכמו שאמרו לפני -לחשוב חיובי. ברגע שאת מאמינה שיש דפוס,את מצפה לו, ולכן את בוראת אותו. מבחינה של הבנה 'מאגית' של הסיטואציה הייתי מציעה לך לקרוא על מזל תאומים ובקלפי הטארוט על הנאהבים וtemprement (גם אם אין לך רקע בכלל בנושא, כמה מאמרים באינטרנט על הסמלים האלו יכולים להאיר לך הרבה על הנושא)

PurpleFilth

New member
אם אתן מספיק דומות,

את תמיד יכולה לרצוח אותה ולהתחזות אליה. לגבי הקארמה, כלומר, הייעוד - אם מישהו לא מממש את זה, איך הוא יודע שזה באמת הייעוד שלו?

תשובה

ראשית - לי בדרך יש מזל רע. אבל אכן כשלי קורה משהו חיובי (וזה בדרך כלל לא קורה), לה קורה משהו רע - נניח הילדים שלה חולים או שהיא עושה תאונה. אבל אחרי התאונה היא זוכה בכסף מפיצויים. ויותר מאשר כרגיל, כי תמיד איכשהו הנתבע בוחר לא להגיע למשפט והיא זוכה ביותר כסף. וכן - התיזמון של ההתרחשות השלילית - חיובית היא באותו הזמן - אותו יום, אותו שבוע. אנחנו 2 הפכים מוחלטים - היא ואני, אבל אכן דומות חיצונית. וכן, כן, מזל תאומים.. עניין החיסול מעניין אבל לא הייתי רוצה את החיים שלה באמת. הבעל שלה ממש מגעיל בעיני (כמובן). ואין לי כוח לגדל את הילדים שלה שהם בעיני חסרי המשמעת. שלא לדבר על תחום העיסוק שלה שהוא מבחינתי הכי לא שאפשר... לגבי הייעוד - נניח יכול להיות מצב שנורא רצית ללמוד איזה מקצוע ולא יצא כי לא התקבלת, ואחר כך כל החיים אתה מקלל את הרגע הזה שנאלצת ללכת על משהו אחר. ושום דבר לא מסתדר בגלל שבכלל היית אמור להיות משהו אחר. לא ככה ?

PurpleFilth

New member
די מדאיגה אותי העובדה

שאת שוקלת ברצינות לחסל את אחותך. המלצתי החמה היא טיפול פסיכולוגי דחוף.

Bastat

New member
קקטוסית יש לי שלושה מילים עבורך -

GET A LIFE תתחילי לחיות את חייך במקום לחיות את חייך בהשוואה לאחותך.. לבעלה המגעיל...לילדים הלא מחונכים...לעבודה שממש אי אפשר.. תקראי שוב את מה שכתבת ותראי כמה זה פטתי

Bastat

New member
יותר ממה שאתה חושב ../images/Emo24.gif

אולי דעתי היתה קצת ישירה...אבל זו דעתי - בוקר צהרים וערב...

למעלה