קווקרית חדשה

S i r i u s

New member
קווקרית חדשה

הגיע אלי היום קווקרית חדשה בת ארבעה חודשים(האכלת יד). כשאני מכניסה את היד לכלוב היא לא מפחדת או בורחת, לוקחת לי אוכל מהיד והכל אבל... נושכת! לפעמים היא סתם ממשמשת את האצבעות עם המקור ואז בא הביס לפעמים היא בכוונה באה ליד שלי ו"טועמת" אותה ניסיתי לעשות אייי כדי להבהיר לה שזה כואאב אבל זה עושה עליה רושם.

big mama 2

New member
היי חמודה

מזל טוב על הגברת החדשה. אם היא מכאיבה לך פשוט לא לת לה. לתוכים האכל יד יש נטיה באמת "לטעום" ידיים.

S i r i u s

New member
לא להתקרב אליה בכלל או להגיד לה לא!

? כי לפעמים אני לא בטוחה האם היא תוקפת או מנסה לשחק (אבל זה אכן מאוד כואב)

big mama 2

New member
בטח להתקרב

אחרת תאבדי את ההחתמה. את חייבת לשחק איתה. אבל לא לתת לה לנשוך אם זה מכאיב. אם היא נושכת פשוט להוציא את היד. לדעתי זה משחק.

הם לומדים בסוף

לי יש תוכית שהיתה נושכת המון - ממש לא יכולתי לסמוך עליה - והיום היא ממש בסדר. פשוט אני מסלקת אותה ממני אם היא נושכת, בסוף היא מבינה...

S i r i u s

New member
היא מנסה לעוף../images/Emo5.gif

כשהוצאתי אותה מהכלוב היא עלתה על גג הכלוב ומשם עפה! הכנפיים שלה קצוצות אבל היא עדיין מצליחה לעוף עד התקרה ולהתקל בקירות
מה עושים?

צריך לקצוץ עוד קצת

קיצוץ כנפיים צריך להיות כזה שהיא תוכל לבלום את עצמה במקרה של נפילה, אבל שלא תוכל לנסוק. אם היא עפה עד התקרה, הכנפיים שלה לא קצוצות מספיק, אבל הן גם לא מאפשרות לה יכולת תמרון, ולכן היא נתקלת בקירות. תוכי צריך להיות או עם כנפיים קצוצות במידה הנכונה (וחשוב להקפיד על קיצוצן), או עם יכולת תעופה מפותחת במלואה. מצבי הביניים בד"כ יובילו לתאונות.

S i r i u s

New member
הם לא אמורים לישון בלילה?

היא העירה אותי כרגע בטיפוסים למעלה ולמטה בכלוב

S i r i u s

New member
ניראה לי היא חיית לילה ../images/Emo3.gifהיא ישנה

עד עכשיו... ועכשיו אני עדיין שומעת אותה מטפסת על הכלוב
כיסיתי אותו...אולי זה ירדים אותה.

S i r i u s

New member
היא נרדמה אחרי שכיסיתי אותה...פיווו