זה נראה כמו מכרה, אבל למה הם צריכים את המטוס בשביל זה? אגב, אתמול עידו עשה לייב והוא דיבר פשוט נהדר על היחס שלו למעריצים. זה מענטש.
כן, תודה על הפרשנות. מי זה נועם? נועם זה גיל? למה אני לא רואה כלום מהסצנות האלה... טריק זול.
מי הדפוק באמת? תתקלח בלי האוזנייה. הוגו לא מציית לתקנון? מה קרה פה?! אוקיי, הוא היה צריך להתקלח עם האוזנייה.
אה, הלב של גאיה...
מסכנה גאיה.
גם צליל קצת מסכנה כי בן זוג שלה דביל. למה לא אמרת לה שזה גורי? לירז גם ככה לא בסדר בראש. אגם והשם המעצבן שלה. נכון, ליזה תתן. ליזה לא תגיש כלום, אם אנחנו חכמים אנחנו דוחים את זה לעונה השנייה ולא צריכים לדאוג לגביה.
שלא יתקרב לים, תעשו לי טובה. למה רפאל צריך אותה, בחייאת.
מאוד מפתיע, חברה. אגב, עידו מאוד כעס שאין לו סצנה עם נעה. גם אני. שני חברים! את חמודה ואת עמוקה ואת מתוקה! אה, טוב, מזלנו שהיא לא בדרימארס. הוא קצת לחוץ, רייבן.
מתי נגלה שליזה בעייתית? כן, היה שם אידיוט, זה בטוח.
תגיד, אתה מעתיק מגאליס? תשקול אחד, תשקול שניים, ואז מקסימום הם יהיו שווים אז זה שנותר רעיל.
של הלב, אבל מה עם הלב שלך, חברה טובה?
אוקיי, גם זה עובד. חבל שגורי לא הביא ללירז את התוכניות, ואז הוא היה יוצא אלכס.
כן, קצת מוזר הווידאו. צליל מתכננת. צליאקית. זה מאוד מקשה על עיכול הזרעים. נקווה שכולם יבואו להשקה אחרת יפוטרו. חברה כתבת נחשבת בגיימינג. בנוץ, מה עם הכיף הדב... המדהים הזה?
אוי, לירז.
תירגע, אתה היית במאנקיז, מקסימום תחזור לשם. עם יוני. אתה מגיב כאילו זאת קטטה. או קטטת חברים. או קטטה פוטנציאלית.
לא מת על רייבן-גורי. אין להם רגע יפה.
נכון, חברה.
מחולל ניסים?
זה אפילו לא הדבר הכי טיפשי שלירז עשה היום.
בטח גם יוני מסתיר. כוס אמא שלכם עם האזעקות! אמרתם אסקפיזם! הנה, הוא לחוץ. תראו אותו.
תקלה, תקלה. בטח. יונתן בטח עשה איזו שטות שוב, הוא שלח את ליעם.
אתה לא מכיר את רפאל, בנג'י? סליחה, נכון, העדפת את חבר שלו בפאה בלונדינית. תראי מה היא עשתה, חברה. שתתבייש לה. אם הייתם מקשיבים לגורי בנושא קרם ההגנה זה לא היה קורה.
הפלילו אותו. כמו תמיד מפלילים אותם. אני רק לא מבין למה הם מפרסמים את הכל מראש...