יודעים, מישהי העלתה טיקטוק על השוואה בין דמויות גאליס לקווסט. היא מסכימה שגאיה היא נינה אבל אומרת שאבשה הוא יונתן. ושלירז הוא ליעם. למרות הדמיון בשם, אני אומר שלירז הוא קצת יותר אדם. על אף ה... אשתו לעתיד. ולא תמצאו את האישה, היא פוטרה. אתם יודעים שכאן זה הרגע ש... כמעט עוזבים. גם עומרי אגב כמעט עזב.
אתם יודעים שבזמנו, כשהעלו את הסרטון על לירז, הגבתי להם בנוגע לגורי, ואז הם שיתפו עם הסרטון של גורי? אז בזכות גורי יש לי טראפיק. אין לכם סממן מבדיל?
למה זה תמיד לצפות בים? אולי אבשה צריך לצעוק משהו לים. אתם יודעים שסוול ממש גדלה בים? בגלל זה השם שלה. היא הייתה בטוחה שהיא בת ים שנים, סיפור אמיתי. אה, היית באילת! צחי אמר שהוא במחנה (הרזייה), אבשה אומר שהוא באילת, מעניין מה יקרה בסדרה הבאה, מי יגיד שהוא בכנס גיימרים. אבל חבל, היית יכול לנצח בסנוקר. טוב, כרגיל, הפרידה שאינה פרידה.
בא מחברה. חברה. אולי שמישהי תשדר לך משהו באוזנייה... את לא תהיי חברה אף פעם. אף פעם! והיא גם מעתיקה את אדם שהעתיק מהוגו. את סיכמת? לא AI? נגה עמוקה, נכון. וואו, איך שיר מעצבנת בדמות הזאת. נהדרת.
אוקיי, ואולי נגה היא גם קצת מאיה. תמיד חשבתי שהן יכולות להיות חברות. בא לי לראות את מאי בכלביה. זה יהיה מצחיק. שמתם לב שאדם נשרף? הוא לא הקשיב לגורי. איך אלה תמיד אומרת... כן, בערך. תגידו, צליל מצלמת את זה?
דוד חייב ללבוש את הלבוש הזה כל הזמן? מעניין אם גאיה תעזוב את האי בסוף. אוקיי, אולי היא קצת ניקה, היא הייתה צריכה לעבור את הספיריטוס. אה, גם לכם יש את הכיף הדב... ה... מדהים הזה?
אני מבין שמקור העלילה הוא חגיגה בסנוקר. צריך לעשות סצנה כזאת. שהם מתחלפים באמצע. ולא, הגרסה של התיאטרון בובות של עומרי לא נחשבת. אה, לך תהיה האוזנייה באוזן! אוקיי. תעביר לצליל אחר כך, היא צריכה משהו בשביל מאי. פיליפ משחק את לירז משחק את גורי. אל תרקוד מוזר. אה, הנקודת חן.
זאת לגמרי מסיבת גאליס. אפילו אותו מיקום. נשבע. ומה זה סדרות שלהם אם לא סצנות מסיבה. מעניין מי תנשק את מי. רייבן את לירז או צליל את גורי? הוא אפילו לא מתנהג כמוהו. מה זה ג'י ג'י?
חברה!!!!!!!!!!!! התגעגעתי אלייך. בואי נישאב יחד לסדרה. אדם! זה לא יפה! בעיקר שאתה נוטש אותה לבחורה עם שם של חודש. מסכנה חברה. מה זה ג'י ג'י?! לירז, אני מנסה להבין. אה. אוקיי. תודה, צליל. חצי רגל, אבל הוא לא יכול לדרוך עליה. מעניין אם צליל תתאהב בגורי. זאתעלילה שיכולה לעניין. אתה גורי, יא טמבל! הריקוד המוזר הזה שגורי עשה. זוכר?
תגידו, איפה רפאל והכתבת?
צליל כזאת חמודה כשהיא רוצה. גאיה כזאת חמודה כשהיא מנסה להשתלב. רייבן בסדר. חכו לפרק 10, כשמאי תתאהב באמת באדם. תודה על הכיף הדב... מדהים הזה.
הן כל סדרה אוטומטית יחד. אדמאי משתלב. יותר טוב מנגאדם. אוי, חברה, באמת, את יודעת שאותך אני הכי אוהב.
מישהי תנשק את התאום הלא נכון, זה ידוע. ויש לנו נשיקה רצינית ראשונה. אדמאי לא נחשבים.
לא נחשבים אמרתי! וואי, היא כזאת ביץ'. זלדה? מבחינתי זה שם של משוררת. רייבן זה בן אדם. או ניצבת. הגורל, הגורל. היא יוצאת כמו עדי עכשיו. כמה מפתיע, מאי.
אני לא מאמין, האמיליה גריי עולה באש שוב! לא משנה. אה, היא כן עולה באש. בערך. לא? אז דוד הוא נרי או... סיימון...