קווסט- פרק 4

YossihNew

Well-known member
אז מי האיש המסתורי שאינו קשור לבמאי טלוויזיה שנמצא ביער?

איזו מזימה לירז ממציא?

והאם אדם סופסוף מתאהב בנגה?

YossihNew

Well-known member
תירגעו, הוא רק פה כדי לשמור על המסלול לעיר ה... אני קצת מושפע מאתמול. זאת רק טונה, תפתח את זה. היא חזרה וסיפרה עליו. וואו, איזו מלכודת.

אולי תירגעי כבר ותהיי כמו השורד שבי, ותקשיבי בסבלנות? ואיך רפאל יודע? ולמה אין את הפיצוץ? ולמה שהיא לא תדע שיש עוד אנשים על האי?

מחנה, יער, נו. גם המנגינה גאליסית. אלו גיימרים, לירז. גיימרים. איך אתה חושב שהם רוקדים? מעניין מי באמת ינצח בסוף. לא אדם. אני ממליץ לגורי פשוט לעשות את שלו ולהגיע למקום שני, ובשנה הבאה לנצח. ומה כבר לירז רוצה בחדר שלו? רק לא חומר משלשל. ולא פומפייה שפוצעת לך את הרגל. ולא מסמר!

תתבייש לך, איש רע. תהיה בוס מפרגן ולא בוס רע ומשפיל. חברה, האיש הזה גנב מרועי סקופ, אנחנו לא אוהבים אותו. מה זה הפתגמים האלה? הוא אמר "לחסוך". לא לחשוף. זה לא כמו עם מיה דגן. וחברה, הבחור מעתיק מבן חממה. מה זה צריך להיות?

כן, כן, הם היו ביער. אה, יש פה קליטה ביער? איזה מין יער אתם? ליונתן שנים לא הייתה קליטה. ולא ראינו את הטונה מתפוצצת לגיל וייס בפנים.

גורי, אתה מוגזם. איזה יצאת לדייט... אתה מאוד מוגזם. ואדם לא קולט שזה לא אותו הקול? מתוקה, חמודה, נהדרת... איזה שיבוט? תסתום כבר אתה, אין שום קונספירציית שיבוטים והסינים לא מעורבים בזה. זה גם לא הסרט ההוא. לא אתה, גורי. לא אתה.

ככה את מוותרת, מאי? תשחקי את המשחק. יולי ונועה הסבירו. למרות שלהישאר בשביל לירז זה פתטי ממש.

ולא אלרגיה למנגו! שיט, החפירה של הגומה. ורק הרגע ראיתי שכונה. בושה עליך. וקיבלת צליל של נחש.

היי גם לך, חברה. וואו, הוא יודע לספר במילים. למרות שאת יפה, חברה. מאוד. לי יצא להתאהב בשחקניות דרך שיחות אינסטגרם.

מה אתה עושה, גורי? אתה מתחיל איתן? גורי ורייבן זה משתלב. נקרא להם גורייבן. כן, זה מפתיע. רפאל יודע לרקוד.

את?! צודק, אדם. לא, לא, גם במציאות חברה אישה נחמדה ביותר.

כן, היינו צריכים לראות. קוראים לו יפתח?! מצחיק. והם לא חשבו להזיז את המטוס? גיל וייס ואורי פפר. מוזר. אנדרטה. אתה מבין?! הוא רק רצה כסף! אה... זאת אומרת... לא משנה... פגשתי אתמול אחת שדיברה על גזע עץ עם זהב...

צ'יפס בטעם שווארמה? ליטרלי נפל בבור שהוא כרה. כלומר, תאומו.

בגלל זה איימת עליהם? איש מוזר. אני בטוח שבפרק הבא אבשה יגלה את האמת בנושא המטוס. או לפחות שמשהו באמת מוזר כאן ושזה לא בראש שלו.

מוצ'י. ברור. דוד עסוק. ליזה לא תהיה פה תכף. אה, זה כאילו פגע בחברה? הוא חשב שהיא פשוט ביישנית?

יופי, לירז. דביל.

מעניין על מה הם עובדים. היית שמה מטילי זהב בגזע עץ וגומרת עם זה...​

שיר m

Well-known member
הבחור מעתיק מבן חממה. מה זה צריך להיות?
זה באמת הזכיר אבל זה לא הצחיק כמוהו

איזה מין יער אתם? ליונתן שנים לא הייתה קליטה.
:-D

מעניין על מה הם עובדים.
עשר שנים! באמת מעניין. ואיך אף אחד לא עלה על זה, עוד יותר מעניין.

למעלה