קווסט- פרק 15

YossihNew

Well-known member
אז מה ישתבש בתוכנית של גאיה?

איך צליל תתמודד עם מה שקרה?

ולמה גם מאי נתקלת בבעיה?

YossihNew

Well-known member
כן, כתבת מעצבנת. כן. מה...? אה, חומר "על" הרדמה. לא חומר משלשל. חס וחלילה.

פעם שלחו רובוטים עם תרסיס מרדים. או שתבנו כנפיים ותעופו כל עוד לא תתקרבו מדי לשמש! מתי היא לקחה מהמטוס? אה, לא, הם לא זוג. אה, אתם עדיין בזה...

אה, עכשיו זה הוא. גורי הפך קצת לרע. ברור, הוא אמר שאת אשתו לעתיד, ואת זה אמורים להגיד למלכה הבלונדינית עם השם של החודש. גורי, קיבלת נחש! תגידו, מה הקטע בסאונד של נחש בכל הסדרות? אני גם בהלם. לא ידעתי שלירז יודע מה זאת מדליית כסף. מוחקת זיכרון? זאת לא הסדרה הזאת, צליל. יומיים זה ממש תכף.

את צריכה לפצות, רייבן. אבל חברה נחמדה אז סבבה, היא סולחת. כן, לירז. אתה עוד שם?

נועם ידאג, הוא ידאג. תגידו, יהיה מוזר בשקשוקה, נכון? עם השר בממשלה והגולש. אני לא הייתי סולח לדוד. והנה הפתעה. חכו חכו.

כן, השקרן הזה. שיתבייש לו. את צודקת, מאי, איזה שקרן. את רואה? שירה הייתה עושה שיער יפה יותר.

תגידו, מתי הפסקתם לשחק? לא משנה. "להתייחס" לצליל? אחרי זה, יא עילגים! כן, זיהוי פנים בעייתי אצלו. רגע, היא אישתו לעתיד, והוא סתם *גורי*? ולא היו ביניהם התכתבויות קודמות?

כן, 40 דקות. פן זה בטח שעה. מתי תבוא האקסית של אדם, זאת שאלה. ברור, צליל, מה חשבת? צליל יותר מבסדר. היא... ממש בסדר.

מוגזם מאוד. מה זה פה פלמ"ח? גאיה משתמשת בטוטו?

כן, אני יודע, זה מועתק מדורי מתעמת עם רונה וצורח עליה שהיא כותבת תגובות מעליבות על הפסטיכיף, כי היא אישה רעה. אני בעד שהוא לא יהיה עם חברה בסוף. נגה צריכה להיות אמיצה. רק במקרה של נתי ועדן הסכמתי, כי נועה הייתה מפלצתית ופשוט באמת הצליחה לעבוד על כולם.

שוב הוא נחש.

מוזר לסוול כובע. סקיפרית?

מה קרה?

אל תצעק כל כך חזק, אתה עדיין גורי. שחקנית מעולה, בלי קשר.

תשמע, אתה הפכת לדורי. כוכב ים? זה באמת מצחיק, סליחה. מה הספוג אמר ליד? סליחה, סליחה. הפשע לא משתלם.

הסקיפרית. אמרתי לכם.

אבל מה שחשוב זה מה שחברה פרסמה. אתם יודעים איך זה- חברים...

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
לא מסכימה, מנקודת המבט שלו קשה מאוד להבין את האמת

YossihNew

Well-known member
לא מסכימה, מנקודת המבט שלו קשה מאוד להבין את האמת​
בסדר, נו, אבל קיצוני כל כך להאמין שמישהי שהיא די טובה (וחמודה) פתאום הופכת לרעה כזאת. אמרתי שרק במקרה של עדן באילת הסכמתי, כי נועה הייתה תחמנית ונתי ידעה קצת להיות משוגעת.​

שיר m

Well-known member
מבינה אותך, אבל זה עדיין עובר אמין מבחינתי.

מה שלא אמין זה איך לליזה אין מצלמות בכל המכרה הזה?! איך הם מדברים חופשי, מסתתרים חופשי מאחורי עצים... אבשה גלוי לעין מהרגע הראשון, בחייאת.

YossihNew

Well-known member
מבינה אותך, אבל זה עדיין עובר אמין מבחינתי.

מה שלא אמין זה איך לליזה אין מצלמות בכל המכרה הזה?! איך הם מדברים חופשי, מסתתרים חופשי מאחורי עצים... אבשה גלוי לעין מהרגע הראשון, בחייאת.
אבל יש מצלמות בכל היער...

טוב, תקני אם אני טועה- זה לא האי שלה... היא לא באמת יכולה לעשות עם זה משהו.

ומה לעשות- אני רוצה להגן על חברה מפני אנשים רעים. בכלל בגלל זה אהבתי את דפני בגאליס. כשדורי העליב אותה היא ידעה להחזיר לו בניגוד לרונה למשל.

שיר m

Well-known member
אבל יש מצלמות בכל היער...
ומשום מה הם מתנהלים חופשי בכל אזור המכרה

טוב, תקני אם אני טועה- זה לא האי שלה... היא לא באמת יכולה לעשות עם זה משהו.
לא רשמית, אבל מהרגע שהיא סחטה את דוד היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה...
בכל מקרה רואים שגאיה מכירה אותה עוד מלפני המשחק הזה

ובכלל איך הם מתנהלים שם עם המשחק כשכל האחראים נעלמו?!

YossihNew

Well-known member
לא רשמית, אבל מהרגע שהיא סחטה את דוד היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה...
בכל מקרה רואים שגאיה מכירה אותה עוד מלפני המשחק הזה
האי גם לא של דוד, הוא שייך לממשלת ניו זילנד.

גאיה מכירה אותה מאז שהמטוס התרסק, כשהיא "חיפשה את בעלה".

למעלה