קווסט- פרק 12

YossihNew

Well-known member
אז לאן נעלם יפתח?

למה צליל כועסת ועוד בגלל סרט מסדרה הפוכה לגאליס?

ואיזה סימן גורי מקבל? בבקשה לא גמל או ינשוף. די עם זה. כל סדרה?

YossihNew

Well-known member
איך אתם יודעים שקוראים לו נועם?! הורגים אותי לפעמים. כן, נשים בשם גאיה קוראות לו שקרן ורמאי. זה בסדר. כן, גם נועה לא הייתה אבא שלה ועומרי בכלל לא. איפה אמא שלה אגב?

אני לא בהלם בכלל. חכמה, עמוקה, כמו חברה. רוצי וספרי לו את האמת! חברה, קדימה.

עוד יומיים? בטח יקרו שם דברים לקראת הסוף. הן מזמן לא נתנו את הכיף הדב... המדהים שלהן. גרייט סקוט! צליל, זה חציית קו. מילא חגיגה בסנוקר, זה עוד בסדר, את יודעת, אילת. אבל החממה? מאי, את לא מבינה את העומק שבחוכמה של חברה. היא נתנה לי אהבה ואני חושב שזה קידם אותי. וככה היא הרוויחה מעריץ ואני הרווחתי עוקבים. לא קנויים, מאי!

מעניין מה היינו מגלים על אמא של תום וקרני. איזה קטע, גם חצי אחיך מיכאלי גבעתי היה ילד של אבא בזיגי. אוי, חמודים. מתי הם מתנשקים וכל זה?

חברה! די! את מושלמת! ואני רואה אותך מקרוב! עם משקפיים. נועה אסטנג'לוב מושלמת, לה יש גוף ואף מושלמים. באמת, זה הזוי, פיזית זה לא הגיוני. אבל מאי?! חברה, את הכי יפה מבפנים וקל להתאהב בך. תכל'ס אני התאהבתי בה בגלל האופי. בהתחלה הייתי כזה "היא סבבה" ואז היא הייתה חברה אז הרמתי אותה במעמד. גם עידו כזה.

אל תשמיע צליל. תרתי משמע. מתי נבחר בפיליפ לפינת הדמויות? האמת שרציתי, אבל בגלל קווסט חיכיתי. הייתה שיחה כזאת בין ליעם ושרון. רק שלשרון לא היו כאלו עניינים. לא היה לה אבא שחייב כסף. לחבר שלה לעומת זאת היו חובות. המון. הוא לא היה איש עסקים טוב ומקסיקו מחפשת אחריו. נסיך זה בסדרה השנייה שלך.

שכחתי שהוא אמור להיות לירז ולא גורי. מה, רייבן? הכל בסדר?

חכם ביותר, רייבן, חברה של חברה. למה השמיעו עליה את הצליל של הנחש? רק חבל שחברה הלכה. רייבן, תגידי לו את את המשפט ותגמרי אותו בהוגו סטייל.

או! לזה חיכיתי! לזה! לשניכם! חבר וחברה! האהובים עליי! המושלמים שלי! אבל אתם לא יכולים לדבר על גאיה מסיבות מובנות. בתור חברה, בתור חברה, חבר. איך התגעגעתי אליהם. ריגשת, חבר. ריגשת. ריגשת גם את, חברה. מה, מהשואה? שמתם לב שחברה ישר מודה שהמשפט לא שלה. בניגוד למישהי.

איזה קול עשה הריצ'רץ' הזה. מה זה? אוי. נראה לי יהיה שיבוש.

מצוין, רייבן. אבל למה היא מדברת איתו ככה אלא אם היא מבינה שזה לא לירז? אוי. זה הסימן. עדיף על הרחה, כמו שהיה בזיגי.

בסוף נגלה שזאת הגננית. עופות דורסים בספארי? איזה ספארי? של בן זוג של חברה? היא רוצה ללטף חיות. כאילו. גאיה אמיר? בטח. נשמע לי מוכר. ברור, בן זוג של חברה שם שנים. זה לא משתנה.

מה הגיע עכשיו? אה, נו. ארגז זהב. אבל תשימו בעצים כמו אנשים נורמליים! זה לא זהב! זה קשור לאלכימיה?

כן, כן, קלטנו בסדרה המתחרה. הנה, נחש. כן כן, נסביר. היא אפילו לא יודעת כיוונים. חברה! נראה לי צליל עומדת לפגוע בחברה. וחברה גם ככה יצאה בעייתית עם התאומים.​

שיר m

Well-known member
כל הכבוד על האומץ נגה

אהבתי את השיחה שלה עם אבשה

אז רייבן תהיה עם לירז שהוא גורי? אממ מקווה שלא

אמא של גאיה כלואה עם אבא של אבשה והם הכינו להם אח הפתעה? (סליחה עדיף לצחוק מאשר לחשוב שהוא רצח אותה (כן אני יודעת שהוא לא רצח))

YossihNew

Well-known member
גננית? גננת? מה היא בכלל? אוקיי, היא מפוטרת משל הייתה סגנית.

אז רייבן תהיה עם לירז שהוא גורי? אממ מקווה שלא
ברור שבסוף היא תגלה שהיא התאהבה בגורי. זה נועד להיות.

אמא של גאיה כלואה עם אבא של אבשה והם הכינו להם אח הפתעה? (סליחה עדיף לצחוק מאשר לחשוב שהוא רצח אותה (כן אני יודעת שהוא לא רצח))
החלפת את רועי ברצון לזוג הורים שהילדים שלהם בזוגיות?

כל הכבוד על האומץ נגה

אהבתי את השיחה שלה עם אבשה
לא הגאיה שרציתי שידברו עליה, שני האהובים עליי.

למעלה