קווסט נחמד

שאפתן

New member
קווסט נחמד

אדם נכנס למסעדה ושואל אם יש להם בשר שחפים.. לאחר שענו בחיוב אכל האדם את החף ומיד כשסיים ירה לעצמו בראש... להתחיל לשאול שאלות אני פה לענות...

Prophet

New member
שאלות

השחף היה רעיל ? בשחף היו פגמים ? אם זה לא היה שחף אלא עוף אחר היית יכול לשאול את החידה רק על אותו העוף ? קרה משהו לאיש לפני שנכנס למסעדה ? האיש תכנן להתאבד ? האיש מת לאחר שירה לעצמו בראש ? נפגע ? הכדור היה טעון ? זה היה אקדח צעצוע ? יש משהו מיוחד במסעדה ?

שאפתן

New member
תשובות

השחף היה רעיל ?לא בשחף היו פגמים ? לא אם זה לא היה שחף אלא עוף אחר היית יכול לשאול את החידה רק על אותו העוף ? אולי קרה משהו לאיש לפני שנכנס למסעדה ? כן האיש תכנן להתאבד ? לא האיש מת לאחר שירה לעצמו בראש ? נפגע ? מת הכדור היה טעון ? כן זה היה אקדח צעצוע ? לא יש משהו מיוחד במסעדה ? לא

../images/Emo62.gifרעיון ממש מטורף

בשני קווסטים קודמים שהתפרסמו כאן היו לי רעיונות שנראו לי ממש מטורפים ולכן לא העליתי אותם על הצג. אח"כ גיליתי שאלה היו הפתרונות. אז עכשו אני מנסה. האם הוא רצה להשוות את טעם בשר השחפים לבשר שאכל בעבר? אני ממשיכה באותו קו מחשבה - אם הוא התאבד, ז"א שהוא גילה שזה לא שחפים מה שהוא אכל והבין שזה משהו אחר. עכשו מה זה יכול להיות? אם ההבנה שהוא אכל משהו גרמה לו להתאבד ז"א שאו שזה משהו שאסור לו עפ"י אמונתו לאכול או שזה בשר אדם שאסור לכל אדם לאכול.

שאפתן

New member
נכון אבל תנסי לעלות על הסיפור המדוי

עוד שאלות

אם הוא גילה רק במסעדה שאכל בשר שלא היה אמור לאכול, ז"א שנסיבות האכילה היו כאלה ש: או שלא ראה מה שהוא אוכל או שלא הבין מה שהוא אוכל (מה שקורה אגב ל90% מהגברים) האם זה אחד מהם ואיזה?

שאפתן

New member
תשובות

אם הוא גילה רק במסעדה שאכל בשר שלא היה אמור לאכול, ז"א שנסיבות האכילה היו כאלה ש: או שלא ראה מה שהוא אוכל או שלא הבין מה שהוא אוכל (מה שקורה אגב ל90% מהגברים) האם זה אחד מהם ואיזה? הנכון הנכון הוא שלא הבין או בעצם לא ידע מה הוא אוכל..

Slider_-_14

New member
../images/Emo62.gif

האדם החליט לאכול בשר שחפים כי זה הדבר האחרון שהוא אכל עם אשתו לפני שהיא מתה כשהוא אכל את הבשר הוא הבין שבפעם שעברה הוא אכל את אשתו והוא נדר שאם הוא יאכל את אשתו הוא יתאבד

למעלה