קווי גובה
אני מעוניין להרים גבעה בדשא לגובה מטר. מה צריך להיות המרחק בין קווי הגובה על מנת לקבל שיפוע הגיוני (כמה לדעתכם צריך להיות השיפוע??) תודה מראש לעונים
קווי גובה
אני מעוניין להרים גבעה בדשא לגובה מטר. מה צריך להיות המרחק בין קווי הגובה על מנת לקבל שיפוע הגיוני (כמה לדעתכם צריך להיות השיפוע??) תודה מראש לעונים
השאלה היא על כמה שטח
אתה רוצה לפרוס את הגבעה הזו..... ככל השיא תתפרס על שטח יותר גדול קווי הגובה יהיו רחוקים יותר אחד מהשני והשיפוע יהיה יותר מתון...ככל שהשטח יותר קטן קווי הגובה יהיו יותר קרובים והשיפוע יהיה חד.... לא מדובר ברמפה שמיועדת לנכים שצריכה להיות בעלת שיפוע מסויים כי אם על משטח דשא....
קווי גובה
מה הגודל של המגרש?
קח בחשבון שמשטח דשא שאינו ישר הוא לא אטרקציה למשחקי כדור.... אם מדובר בגן משחקים לילדים כדאי להשאיר אותו שטוח....אלא אם אתה מעוניין למנוע מהם לשחק עליו עם כדור.
קווי גובה
גבעת דשא
ליעץ כאן די קשה... [לא רואה את המצב] אבל, בתחושה, לא הייתי הולך על שיפוע של יותר מ-10 - 15 אחוז. עשרה אחוז, זה להגיע לגובה 1 מטר לאורך 10 מטר דרך.