קווי "אגד" מהעבר.

מצב
הנושא נעול.

plepol

New member
קווים של אגד``

קווי "אגד" מהעבר.
במפה של "אגד" של איזור השרון מאמצע שנות התשעים כתובים קווים שונים, שאינם פועלים עוד. בין היתר מופעים הקווים: - קו 828 מצומת רעננה לתל אביב. אני מתאר לעצמי שהוא יצא מצפון הארץ. לא זכור לי שנתקלתי במספר הזה כיום. - גם קו 833 מצומת רעננה לתל אביב. הוא יצא מטבריה ונסע באיזור הכנרת ואשדות היעקב, נכון? - מצומת הרצליה לחדרה כתובים קווים 854, 855, 857 ו-876. לא זכור לי שנתקלתי כיום בחלק מהמספרים האלו. - קווים מצומת רעננה ומהוד השרון לירושלים קווים 428 ו-429 (עם דגש, שהוא פועל ביום א' בלבד) וקו 962. - מצומת רעננה ומהוד השרון לתל אביב מופיעים קווים 621 ו-627. אני מתאר לעצמי שהם מהיישובי גוש תל מונד או מאיזור קדימה/צורן. נדמה לי שרק אחד מהקווים האלו פועל היום. - קו 758 מבית חולים מאיר לנתניה דרך גוש תל מונד. נסיעה בודדת ליום אחרי הצהרים. - קו 560 של "אגד" הישיר מהתחנה המרכזית לצומת רעננה ולכפר סבא דרך איילון, כביש 5 וכביש 4. קו שבוטל. הוא פעל מכיוון תל אביב בלבד בשעות אחרי הצהרים (מ 15:00) עד 18:00 בערב בתדירות של כל עשרים דקות. - עוד קו ישיר של "אגד" הוא קו 510 מבית החולים לוינשטיין ברעננה דרך אחוזה, צומת רעננה, כביש 4, פנייה לכביש 5 עד גלילות והמשך התחנה המרכזית, בדומה לקו 502. קו זה פעל פעמים בבוקר מרעננה בלבד. - קו 316 מעמנואל לאשדוד וחזרה דרך כפר סבא וצומת רעננה.
קווים של אגד``
קו 317 בני-ברק רחובות וגם קרית ספר ו469 ו467 466 ולאשדוד בני-ברק קו 315 וקו 325

Shark Alarm

New member
יש גם עכשיו ב"ב-רחובות ../images/Emo26.gif

קווים של אגד``
קו 317 בני-ברק רחובות וגם קרית ספר ו469 ו467 466 ולאשדוד בני-ברק קו 315 וקו 325
יש גם עכשיו ב"ב-רחובות

קו 318 אם אני לא טועה

shim121

New member
היה פעם קו 403 מת"א לירושלים

יש גם עכשיו ב"ב-רחובות

קו 318 אם אני לא טועה
היתה לו נסיעה אחת ביום בשעןת הבוקר , בעיקרון הוא נסע בכביש ת"א - ירושלים , אבל נכנס לבתי הארחה בדרך: שורש ,ועוד כמה מקומות

אוהד11

New member
היה גם 409 מת"א לירושלים דרך רמת

היתה לו נסיעה אחת ביום בשעןת הבוקר , בעיקרון הוא נסע בכביש ת"א - ירושלים , אבל נכנס לבתי הארחה בדרך: שורש ,ועוד כמה מקומות
היה גם 409 מת"א לירושלים דרך רמת
רזיאל וצובה

אורי404

New member
וכיום קו 403 הוא קו נמ"ק.

וכיום קו 403 הוא קו נמ"ק.
נמ"ק=נסיעות מיוחדות קבועות.

אוהד11

New member
בת"א פעל קו 99 של דן קו תיירות סובב

אגד``
קו 318 וגם 319 מי שזוכר את הקווים 325 וקו 315 לאשדוד ב.ב וכן לקרית ספר מודעין עילית קווים 466/467/469
בת"א פעל קו 99 של דן קו תיירות סובב
ת"א, שלאחר שנים מספר של אוטובוסים ריקים הופעל ע"י אגד כקו 101, וגם הוא בוטל. כ"כ הפעילה דן קיץ אחד קו 98 ממסוף רדינג לאורך חוף הים והטיילת עד יפו וחזרה

Shark Alarm

New member
קו 4 פנימי בראשון ../images/Emo26.gif

קווי "אגד" מהעבר.
במפה של "אגד" של איזור השרון מאמצע שנות התשעים כתובים קווים שונים, שאינם פועלים עוד. בין היתר מופעים הקווים: - קו 828 מצומת רעננה לתל אביב. אני מתאר לעצמי שהוא יצא מצפון הארץ. לא זכור לי שנתקלתי במספר הזה כיום. - גם קו 833 מצומת רעננה לתל אביב. הוא יצא מטבריה ונסע באיזור הכנרת ואשדות היעקב, נכון? - מצומת הרצליה לחדרה כתובים קווים 854, 855, 857 ו-876. לא זכור לי שנתקלתי כיום בחלק מהמספרים האלו. - קווים מצומת רעננה ומהוד השרון לירושלים קווים 428 ו-429 (עם דגש, שהוא פועל ביום א' בלבד) וקו 962. - מצומת רעננה ומהוד השרון לתל אביב מופיעים קווים 621 ו-627. אני מתאר לעצמי שהם מהיישובי גוש תל מונד או מאיזור קדימה/צורן. נדמה לי שרק אחד מהקווים האלו פועל היום. - קו 758 מבית חולים מאיר לנתניה דרך גוש תל מונד. נסיעה בודדת ליום אחרי הצהרים. - קו 560 של "אגד" הישיר מהתחנה המרכזית לצומת רעננה ולכפר סבא דרך איילון, כביש 5 וכביש 4. קו שבוטל. הוא פעל מכיוון תל אביב בלבד בשעות אחרי הצהרים (מ 15:00) עד 18:00 בערב בתדירות של כל עשרים דקות. - עוד קו ישיר של "אגד" הוא קו 510 מבית החולים לוינשטיין ברעננה דרך אחוזה, צומת רעננה, כביש 4, פנייה לכביש 5 עד גלילות והמשך התחנה המרכזית, בדומה לקו 502. קו זה פעל פעמים בבוקר מרעננה בלבד. - קו 316 מעמנואל לאשדוד וחזרה דרך כפר סבא וצומת רעננה.
קו 4 פנימי בראשון

שפעל עד לא מזמן ממסוף הרצל לרכבת "הראשונים" דרך מישור הנוף. בגלגולו הקודם היה מהתחנה המרכזית (שהיתה בזמנו בהרצל) עד שכונת מישור הנוף. הקו בוטל בעקבות המשכת קו 20 בראשון עד הרכבת. בשנת 2000, עם איכלוס שכונת קרית חתני פרס נובל, חזר לפעול בראשון לציון קו 17 מנחלת יהודה לקניון הזהב דרך שכונות המערב. בגלגולו הקודם היה הקו מנחלת יהודה (שבזמנו לא הייתה שייכת לראשון) עד התחנה המרכזית (שהיתה בזמנו בהרצל)

אוהד11

New member
בראשל"צ פעל גם קו 9 עד הקניונים

קו 4 פנימי בראשון

שפעל עד לא מזמן ממסוף הרצל לרכבת "הראשונים" דרך מישור הנוף. בגלגולו הקודם היה מהתחנה המרכזית (שהיתה בזמנו בהרצל) עד שכונת מישור הנוף. הקו בוטל בעקבות המשכת קו 20 בראשון עד הרכבת. בשנת 2000, עם איכלוס שכונת קרית חתני פרס נובל, חזר לפעול בראשון לציון קו 17 מנחלת יהודה לקניון הזהב דרך שכונות המערב. בגלגולו הקודם היה הקו מנחלת יהודה (שבזמנו לא הייתה שייכת לראשון) עד התחנה המרכזית (שהיתה בזמנו בהרצל)

אוהד11

New member
בבית החולים תל השומר פעל בעבר קו

1 פנימי סיבובי מהשער עד המיון החדש וחזרה. לאחר שהכניסו את הקווים 64/65 פנימה בוטל הקו. כן פעל קו 4 מידיבוס פנימי ממחלף אלוף שדה ללשכת הגיוס דרך שכונת תל השומר. דן הפעיל בעבר את 151 ממתן לת"א ואת 182 מפ"ת עד הרכבת

אוהד11

New member
בעבר הפעיל אגד את קו 162 מת"א

1 פנימי סיבובי מהשער עד המיון החדש וחזרה. לאחר שהכניסו את הקווים 64/65 פנימה בוטל הקו. כן פעל קו 4 מידיבוס פנימי ממחלף אלוף שדה ללשכת הגיוס דרך שכונת תל השומר. דן הפעיל בעבר את 151 ממתן לת"א ואת 182 מפ"ת עד הרכבת
לראשל"צ דרך יד אליהו. פ"ת-ירושלים היה בעבר 424; 449 היה מערד לירושלים; היה קו 476 מת"א ללוד כאשר פתחו את כביש 1 עד מחלף לוד; היה 533 לרמה"ש-הרצליה דרך גני התערוכה

449 אינו קשור לערד

לראשל"צ דרך יד אליהו. פ"ת-ירושלים היה בעבר 424; 449 היה מערד לירושלים; היה קו 476 מת"א ללוד כאשר פתחו את כביש 1 עד מחלף לוד; היה 533 לרמה"ש-הרצליה דרך גני התערוכה
449 אינו קשור לערד
הקו מערד לירושלים הוא קו 441 שיש לו נסיעה אחת בלבד ביום א' בבוקר. 449 הוא הקו מאופקים שגם כן פועל רק ביום א' בבוקר.

אוהד11

New member
בעבר היה 449 לפי חוברות לו"ז של אגד

449 אינו קשור לערד
הקו מערד לירושלים הוא קו 441 שיש לו נסיעה אחת בלבד ביום א' בבוקר. 449 הוא הקו מאופקים שגם כן פועל רק ביום א' בבוקר.
וכך היה גם 447 מירושלים לדימונה

449 בערד זה חדש לי

וכך היה גם 447 מירושלים לדימונה
449 בערד זה חדש לי
בכל אופן, כיום זה קו אופקים-ירושלים. קו דימונה-ירושלים: לפחות תקופה מסויימת היה קו כזה שמספרו 475, והיה למעשה חלופה של 470. הוא בוטל כבר לפני כמה שנים, ובמקומו יש לקו 470 נסיעה אחת או שתיים שמתחילות בדימונה.

gsx750f

New member
בחולון קו 98 שבוטל אפילו פעמיים

בחולון קו 98 שבוטל אפילו פעמיים
קו 98 מהלכו היה מתל-אביב לבית העלמין בחולון עד לביטולו לאחר מכן קו 98 הופעל שוב מקרית מיכה לכוון בית חולים וולפסון בחולון הקו הופעל במיניבוסים וניכשל עוד קו שבוטל 082 מחולון לתל השומר עוד קו 352 מחולון לבני-ברק עוד קו 81 מבת-ים לתל אביב עוד קו 91 מג'סי כהן לתל-אביב דרך אגב על קו 162 עוד הספקתי לעבוד (נסעו בעיקר תלמידי אורט סינגלובסקי)

Shark Alarm

New member
כיום קו 9 נוסע לצריפין וגם ../images/Emo26.gif

כיום קו 9 נוסע לצריפין וגם

ועוד קו, 17א' מהקניונים דרך שכונות מערב לתחנת הרכבת בגלגולו הקודם פעל מהקניונים דרך שכונת פרס נובל לתחנה המרכזית (שער ראשון) על מנת לתת מענה לבקשת תושבי שכונת פרס נובל (במקום שיהיה אוטובוס אחד- קו 17 עד נחלת, פעל קו נוסף עד התחנה המרכזית)

alantan

New member
עוד קו ראשל"צי שבוטל היה קו 7

קו 4 פנימי בראשון

עוד קו ראשל"צי שבוטל היה קו 7
שפעל בשנות השמונים לקדמת ראשון ושכון המזרח במסלול סיבובי מעצבן: ת"מ ישנה - תרמ"ב - מוהליבר - רוטשילד - אחד העם - פינסקר - יהודה הלוי - יוחנן הסנדלר - שמאלה לפרנק - ימינה לסגל - פופל - גבעתי - ד"ר יוסף בורג (בשמו הקודם של הרחוב) - כתריאל רפפורט - חנה ומיכאל לוין - ירושלים - גבעתי - יהודה הלוי - פינסקר - אחד העם - רוטשילד - מוהליבר - עין הקורא - ת"מ ישנה. כיום קו 14 משרת את קדמת ראשון במקומו.

shim121

New member
קו 441 שנסע דרך חברון

קווי "אגד" מהעבר.
קו 441 שנסע דרך חברון
בעבר נסע קו 441 מירושלים לערד דרך שכונת גילה , בית לחם , חברון וצומת שוקת . היתה נסיעה ביום א בוקר מערד , וביום ה אחה"צ בשעה 18:30 מירושלים .

מצב
הנושא נעול.
למעלה