קווי אגד דן

מצב
הנושא נעול.
קווי אגד דן

קווי אגד דן
מישהו יכול לעזור לי? אני כמה אנשים נוסעים בכל קו אגד/דן וכמה אוטובוסים יש בכל קו. איפה אפשר להשיג מידע כזה? (אני כותב עבודה בהיקף גדול על תחום זה)

אולי במשרד התחבורה ברשיון כל קו וקו

הם לא ששים לעזור
יש איזה מקום אחר שבו אפשר למצוא אינפורמציה כזו - לא מהחברות עצמן?
אולי במשרד התחבורה ברשיון כל קו וקו
אבל אני בספק רב אם מישהו שם בכלל ידע על מה אתה מדבר. אני גם לא יודע אם מה שאתה מחפש מופיע ברשיון הקו.

טוארג

New member
עצה שלי...

הם לא מוכנים לעזור
(מפחדים מתחרות או משהו...)
עצה שלי...
שב באיזושהי תחנה שעוברים בה הרבה קווים, לדוגמא, רצף התחנות בדרך פתח תקווה לכיוון דרום, מול קניון עזריאלי. תתמקד במספר קווים, לדוגמא 274, 69, 40-42, 51... תגיע לשם כמה פעמים בשעה אקראית, שב חצי שעה ותרשום מה שאתה רואה, נגיד ראיח אוטובוס של קו 51 שהוא מלא מאוד בשעות הצהרים, תדע שהקו מלא בצהרים (וכן הלאה). תחזור על הדבר הזה פעמיים כדי לאמת את הנתונים (ותקווה שלא תיפול על פעמיים שאינן מדגם מייצג). באתר של "דן" מצויינים לוחות הזמנים של הקווים. אם יוצאים הרבה אוטובוסים בקו מסויים, זה סימן שיש לו הרבה נוסעים... לא ככה?

danielhope

New member
דרך מנחם בגין

עצה שלי...
שב באיזושהי תחנה שעוברים בה הרבה קווים, לדוגמא, רצף התחנות בדרך פתח תקווה לכיוון דרום, מול קניון עזריאלי. תתמקד במספר קווים, לדוגמא 274, 69, 40-42, 51... תגיע לשם כמה פעמים בשעה אקראית, שב חצי שעה ותרשום מה שאתה רואה, נגיד ראיח אוטובוס של קו 51 שהוא מלא מאוד בשעות הצהרים, תדע שהקו מלא בצהרים (וכן הלאה). תחזור על הדבר הזה פעמיים כדי לאמת את הנתונים (ותקווה שלא תיפול על פעמיים שאינן מדגם מייצג). באתר של "דן" מצויינים לוחות הזמנים של הקווים. אם יוצאים הרבה אוטובוסים בקו מסויים, זה סימן שיש לו הרבה נוסעים... לא ככה?
דרך מנחם בגין

gsx750f

New member
האמת שיש לך שאלות קשות

קווי אגד דן
מישהו יכול לעזור לי? אני כמה אנשים נוסעים בכל קו אגד/דן וכמה אוטובוסים יש בכל קו. איפה אפשר להשיג מידע כזה? (אני כותב עבודה בהיקף גדול על תחום זה)
האמת שיש לך שאלות קשות
אני לא חושב שיש ידע על כמה אנשים נוסעים בכל קו מפני שזה נתון משתנה כל יום ואפילו בחודשים מסוימים ולגבי מספר אוטובוסים על כל קו זה משתנה לפי אורך הקו ותדירות הקו

הנתונים המלאים קיימים אצל יו"ר אגד

האמת שיש לך שאלות קשות
אני לא חושב שיש ידע על כמה אנשים נוסעים בכל קו מפני שזה נתון משתנה כל יום ואפילו בחודשים מסוימים ולגבי מספר אוטובוסים על כל קו זה משתנה לפי אורך הקו ותדירות הקו
הנתונים המלאים קיימים אצל יו"ר אגד
בכרך בצבע ירוק בהיר במשרדו. כל התשובות לגבי שאלותייך על אגד שם. הבעיה היחידה היא שהכרך חסוי וקשה לי להאמין שתוכל להתבונן בו. אני משער שהנתונים חסויים עקב סיבת תחרותיות וזהו חומר המיועד רק לקברניטי האגודה. נסה לדבר עם מר אריק פלדמן היו"ר. רק הוא ואך ורק הוא יכול לתת לך נתונים אלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה