זו תמונה של מעין שושנה או אלמוג רך רק שזו תמונה של אחד שמת ולא בחיים אילוניק היפה I.H.B.
א אילוניק New member 23/2/02 #23 זו תמונה של מעין שושנה או אלמוג רך רק שזו תמונה של אחד שמת ולא בחיים אילוניק היפה I.H.B.
ה הקרפיון New member 24/2/02 #24 לא יודע, לי זה נראה חי זרועות הצייד מקופלות, אבל זה המצב בערך חצי מהזמן (יום או לילה) או שאני מפספס משהו?
לא יודע, לי זה נראה חי זרועות הצייד מקופלות, אבל זה המצב בערך חצי מהזמן (יום או לילה) או שאני מפספס משהו?
א אילוניק New member 24/2/02 #25 קרפי תאמין לי במקרה הזה צללתי עם הקיסר וזה מת וחבל אבל המוות של אחד מביא חיים לאחר אילו החוקים בטבע טוב או לא זה מה יש אילוניק היפה I.H.B
קרפי תאמין לי במקרה הזה צללתי עם הקיסר וזה מת וחבל אבל המוות של אחד מביא חיים לאחר אילו החוקים בטבע טוב או לא זה מה יש אילוניק היפה I.H.B
ק קיסר הדור New member 24/2/02 #27 גם לי נראה מת ולכן צולמה התמונה. מבטיח להשתדל לבדוק מה מצבה בפעם הבאה, כמובן שיגיע עם דיווח עדכני. קיסר הדור
גם לי נראה מת ולכן צולמה התמונה. מבטיח להשתדל לבדוק מה מצבה בפעם הבאה, כמובן שיגיע עם דיווח עדכני. קיסר הדור
ק קיסר הדור New member 24/2/02 #31 האם זה קוראים לו קוריתן או בוריתן. בדקתי בשני מגדירים ובכל אחד כתוב אחרת. אז.... תודה מראש קיסר הדור