קווינס..???!!! אתמול...???!!!

oRiddle

New member
דיאלוג משעשע ביני לבין שירן

(נעשה ביום חמישי, אחרי שאני חזרתי הביתה מהקווינס, אחרי שביקשתי משירן לבדוק אם הוא מצא פלאפון של מישהי) שירן: 'אחי, מצאתי את הפלאפון' אור: 'וואלה, אז תשמור אותו בינתיים, ומחר היא תבוא לאסוף אותו' שירן: 'אחי, אני כל-כך שיכור אין לי מושג מה אתה אומר לי, אני רק יודע שיש לי פלאפון אחד שאני מדבר איתך ממנו, ועוד פלאפון ביד שמהבהב, אני אפילו לא יודע מה של מי' אור (מסתכל על המסך, רואה שכתוב 'שירן' ומשער ששירן התקשר מהפלאפון שלו) אור: 'טוב, אז אני אדבר איתך מחר כבר' שירן: 'אחי, אני שיכור מת, אין לי מושג מה אני עושה, אני אדבר איתך מחר' שירן מנתק, אור נקרע מצחוק סוף דיאלוג. בכלל, הדברים שלא היו קשורים למועדון עצמו, היו פשוט משעשעים, אם שתי הבנות שחבר שלי פתח את הבגאז' של האוטו שלהן כי הוא חשב שזה האוטו שלי קוראות, אני מתנצל בשמו. הוא באמת לא ידע...

Killa TzzzT

New member
חחחחחחחחח צחוקים את זה אני לא זוכר.

ויגאל אחי זכותך להגיד אם לא נהנת במסיבה ובטח שאני לא יגיד לך מה להגיד. אם תבוא אני ישמח כי אני אוהב אותך, אין לי מושג מה אמרתי לך אז אני ידבר איתך על זה באייסיקיו או משהו.. אני פשוט אמרתי שאני נהנתי.

RabidCat

New member
חחחח.. כמובן שנהנת!!.. אחרי ..

כמה כוסות טובות של קוקטלים... אפילו לפעמים 2 כוסות במכה.. :) לא זה שזכרת משהו.. אבל סבבה לך..

למעלה