קווינס..???!!! אתמול...???!!!

RabidCat

New member
קווינס..???!!! אתמול...???!!!

אם כל האהבה למקום....... את אתמול אפשר להגדיר במילה אחת!.. אכזבהההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן כן... אכן כך... חחח.. המסיבה אתמול הייתה המסיבה הכי גרוע מבין כל המסיבות במקום.. לפחות אלו שהייתי שם.. וזה מספיק!.. בלי שום קשר למה שקרה בסוף המסיבה ולא נכנס לפרטים!.. התקלוט רוב הערב היה די על הפנים... רק בסוף די.ג'י אורי קצת הציל ת'מצב... האווירה גם כן.. וכמו שאמרתי אכזבה!!!!.. כל מי שהיה אתמול מוזמן להגיב!.. ורצוי...

גרוועע

New member
מה??!!!

אני ממש לא מאמין שאמרת את זה!! אתמול הייתה אחת המסיבות הכי טובות בקווינס ואני הייתי בכמעט כל מסיבה. למעט באמת מה שקרה בסוף והכמה קפיצות עם הדיסקים הייתה מסיבה ממש טובה. האופן מייק היה מעולה ג'ורג' הבתימי עלה ונתן בראש גם סאב גם מטרו גם סינדרום וגם הברנש והתיקלוט היה ממש טוב סוף סוף לא שמו את כל המיינסטרים הממש מגעיל ששמו בזמן האחרון גם הקטע עם השיר הזה של הילד שעשה את הפינאלי היה פשוט ענק. והכי טוב היה הקטע שהביאו אוכל..חח שמן שכמותי ד"א כל מי שהיה באופן מייק תגיבו איך היה לפי דעתכם טוב וזו דעתי על המסיבה יכול להיות שבאת עם המצברוח הלא נכון

ה-קוינס אתמול!

היתה מסיבה מצוינת באמת אחת הטובות בעייני! אורי נתן סט טוב ורקיד בהחלט מגיע לבן אדם המון כבוד! היתה קצת דחוס אבל זה לא ממש חדש... באמת מסיבה מהנה... הייתי צריכה כזאת

RabidCat

New member
ליאתוש!!...

היינו כבר לא יודע כמה פעמים באותה מסיבה .. ועדיין אין לי מושג מי את... שלחי תמונה באי סי קיו... או משהו... סימון זיהוי.. somthin'!? :)

kref

New member
מה היה עם...

הקטע של הילד ששר הפינאלי מי מה??? ומה קרה בסוף???

RabidCat

New member
חחח..

לא קיבל?!?!?!?! fuck that shit! זה הדבר האחרון שמעניין אותי במסיבה!... כל אחד נהנה בדרך אחרת... אני ועוד מספיק אנשים לא נהנו אתמול!... כבוד גדול לדי.ג'י אורי.. זה נכון. מת על הבן אדם הזה גם כבן אדם וגם כ די.ג'י... מטרו - דן אחי... היה ממש מעולה באופן מייק נכון.. אבל היו מספיק דברים שהרסו..!

RabidCat

New member
חחח..

לא קיבל?!?!?!?! fuck that shit! זה הדבר האחרון שמעניין אותי במסיבה!... כל אחד נהנה בדרך אחרת... אני ועוד מספיק אנשים לא נהנו אתמול!... כבוד גדול לדי.ג'י אורי.. זה נכון. מת על הבן אדם הזה גם כבן אדם וגם כ די.ג'י... מטרו - דן אחי... היה ממש מעולה באופן מייק נכון.. אבל היו מספיק דברים שהרסו..!

oRiddle

New member
אוי... שאלוהים ישמור...

הערב נהרס לי עוד בהתחלה, עם התור המטורף וכל הדחיפות בכניסה, זה היה פשוט מגעיל. גם בפנים, היה דחוס מדי, ויותר מדי פעמים מצאתי את עצמי דוחף\נדחף ע"י אנשים כדי לעבור. הפתרון: שהרכבת התחתית של ת"א תהיה קודם כל בקווינס... אגב, צריך לעשות סקר, את אחוז הנהנים בין השיכורים לעומת אחוז הלא-נהנים בין הלא-שיכורים... אני מבטיח לכם אחוזי התאמה מדהימים... אז אולי צריך להתחיל לשתות? או שפשוט להחליף מועדון...

Rapid נאור

New member
תודה שהבנתם מה שאני הבנתי

לפני 5 מסיבות אני בטוח שאורי היה ענק אחד הדיג'יים הטובים של התקופה האחרונה, סטים מטורפים ודן יא זבל מה כבר עשית באופן מייק?

RabidCat

New member
דן עלה למייק כמו שצריך!

ודפק סבבה של הופעה.. אני לא חושב שיש אחד ששמע ולא אהב אותו!

McClew

New member
ליין יום שישי מדי שבוע בקווינס

דורון די מתקלט מוזיקה שחורה בקומה העליונה כולל סנוקר חופשי,קוקטיליים ופינות צ'ילאוט רועי חסון בקומה המרכזית להיטי דאנס והאוס לפרטים 137278395

Grandmaster KC

New member
אז אולי אני לא אשתוק...

אני לא אדבר על התקרית שהיה אתמול, אבל אני יכול לאמר שיש שם כמה עובדים שמדברים יותר מדי עם ידיים, וזה חבל מאוד. אבל לעזוב את זה, התקלוט היה די טוב, אבל זה לא משנה, ולא יזיק מדי פעם לשים משהו יותר חדש, משהו שאתה לא מצפה. פה ושם היו קפיצות בסאונד, פעם אחת המוזיקה ממש נחתכה, אבל המוזיקה היה באמת טובה. עוד דבר זה היה הכניסה למועדון. להיכנס ב-1:40, שאתה שם בערץ מ-12:30 זה קצת מוגזם. לסיום, אני אומר שאני בא למסיבה בשביל המוזיקה, אבל האוירה הרסה את הבילוי. וזה כל מה שאני זוכר

RabidCat

New member
אח שלי שלומי.....! לשתוק!? אחרי זה!

ממש לא צריך לשתוק... התקלוט היה רע.. הכוונה לכל הפאקים שהיו... והיו הרבה.... המוזיקה בסכ"ה היתה טובה... אחרי הכל.. כמעט ולא הפסקתי לרקוד.. (לא זה שבדרך כלל אני מפסיק! )... העובדים מדרים עם יותר מידי ידיים.. ואתה ואני יודעים את זה טוב... יותר מדי.... כלנו באנו בגלל המוזיקה.. ובקשר לכניסה... אני הגעתי קצתיותר מאוחר ממכה וכל השאר.. אבל נכנסנו כולם ביחד... ב 1:40... וזה גם.. פעם ראשונה בכלל שהיו כאלה עיקובים בכניסה... טוב... אני יכול להמשיך לרשום ולרשום.. אבל זה יהי כבר מיותר!.. מקווה שלא יהיו עוד מקרים דומים לזה שהיה.. לומרות שעם עובדים ועוד כמה אנשים שנמצאים שם קבוע... יעשו את מה שעשו ולא עוד פעם אחת אלה תמיד! וזה חבל!!!!

Killa TzzzT

New member
מה שקרה עם העובדים טופל כמו שצריך

וזה לא יקרה יותר... למרות שאתה לא יכול להאשים רק את העובד המסוים במקרה הזה. בקשר למסיבה אני נהנתי אבל את אהמת שאני לא זוכר יותר מידי ממה שהיה גם ככה... אז אני לא כל כך אובייקטיבי כל כך...

RabidCat

New member
אח יקר שלי שירן!.....

אתה הייתה מסטול מת!!! ואתה גם בטוח לא זוכר מה אמרת..!!! ואם אתה רוצה תשאל אותי אני אפרט לך...!!!! הספקתי להכיר אותך מספיק.. ואת הבן אדם שאתה.. ובמצב נורמלי שלך בחיים אבל בחיים לא הייתה מדבר ככה.. לא בצורה.. ולא במילים.. ובמיוחד לא לאנשים!!!!!!!! אם זה טופל....אז סבבה... לפחות משהו טופל.. תראה אח שלי.. זה שבקרתי ת'מסיבה הזו בצורה די שלילית לא אומר שאני לא הבוא שוב למקום!. ממש לא.. כי אני אוהב את המקום ובדרך כלל אני נהנה בו.. אבל לשתוק על מה שהיה.. לא נראה לי!.. בכל מקרה.. אח שלי.. חחח פעם הבאה כשאתה רוקד אם מישהי.. ושואל אותה אם היא רוצה ללכת לצד :) תעשה את זה כשאתה יודע איפה אתה.. חחחח :) כי עוד שנייה נפלת מהרגליים :) אז לא נראה לי גם שבצד לא היית נופל :D חח.. כך לתשומת לבך :)

למעלה