dory30
Well-known member
לדעתי ולצערי, גם ניימאר יגיע לשם מתישהו.רוביניו נשלח לכלא אחרי אונס
מצדי שישב על רצח מדרגה ראשונהלדעתי ולצערי, גם ניימאר יגיע לשם מתישהו.
יש בכלל ספק שזה העונש שהוא צריך לקבל? בן ארצו פטריק קלייברט דרס למוות בצעירותו במאי תיאטרון מפורסם בגיל 20 וקיבל רק עבודת שירות. קשה להאמין לאיזה הנחות סלב הם זוכים לפעמים.מצדי שישב על רצח מדרגה ראשונה
תלוי באיזו מדינה, כי מסי דיי שיקשק בדבר עבירות המיסוי שלו ושל אביו בספרד.יש בכלל ספק שזה העונש שהוא צריך לקבל? בן ארצו פטריק קלייברט דרס למוות בצעירותו במאי תיאטרון מפורסם בגיל 20 וקיבל רק עבודת שירות. קשה להאמין לאיזה הנחות סלב הם זוכים לפעמים.
ועוד לא דיברנו על רונאלדו שכרגע 'מקלים בעונשו', אבל חכה חכה אחרי שהקריירה שלו תסתיים, יצאו כל השדים של האנס הפורטוגלי מהארון.יש בכלל ספק שזה העונש שהוא צריך לקבל? בן ארצו פטריק קלייברט דרס למוות בצעירותו במאי תיאטרון מפורסם בגיל 20 וקיבל רק עבודת שירות. קשה להאמין לאיזה הנחות סלב הם זוכים לפעמים.
ממש, אנס. טפלו על רונאלדו עלילה ואתה קונה את זה.ועוד לא דיברנו על רונאלדו שכרגע 'מקלים בעונשו', אבל חכה חכה אחרי שהקריירה שלו תסתיים, יצאו כל השדים של האנס הפורטוגלי מהארון.
רק פה ההתאחדות לא מענישה את אצילי ומיכה
פפפשש הקווינסי הזה. שכחתי שאתה גם אוהד את איינדהובןממש, אנס. טפלו על רונאלדו עלילה ואתה קונה את זה.
אני אוהד של אייאקס, אבל כבר מתעניין פחות מטעם. דיברתי על רונאלדו, לא על פרומס.פפפשש הקווינסי הזה. שכחתי שאתה גם אוהד את איינדהובן
אתה לא אובייקטיבי לגבי רונאלדו, לכן אין מה להרחיב בנושאאני אוהד של אייאקס, אבל כבר מתעניין פחות מטעם. דיברתי על רונאלדו, לא על פרומס.
אני מעדיף אותו על פני מסי בלי ספק. אבל הטוב ביותר בכל הזמנים שראיתי, זה רונאלדו המקורי מברזיל. לא היה ולא יהיה שחקן כמוהו, בשנים שלפני הפציעות. נקודה.אתה לא אובייקטיבי לגבי רונאלדו, לכן אין מה להרחיב בנושא
אני מעדיף אותו על פני מסי בלי ספק. אבל הטוב ביותר בכל הזמנים שראיתי, זה רונאלדו המקורי מברזיל. לא היה ולא יהיה שחקן כמוהו, בשנים שלפני הפציעות. נקודה.
יופי לו.
יופי לו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.