קווינסי סכינאי?

dory30

Well-known member
מצדי שישב על רצח מדרגה ראשונה
יש בכלל ספק שזה העונש שהוא צריך לקבל? בן ארצו פטריק קלייברט דרס למוות בצעירותו במאי תיאטרון מפורסם בגיל 20 וקיבל רק עבודת שירות. קשה להאמין לאיזה הנחות סלב הם זוכים לפעמים.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש בכלל ספק שזה העונש שהוא צריך לקבל? בן ארצו פטריק קלייברט דרס למוות בצעירותו במאי תיאטרון מפורסם בגיל 20 וקיבל רק עבודת שירות. קשה להאמין לאיזה הנחות סלב הם זוכים לפעמים.
תלוי באיזו מדינה, כי מסי דיי שיקשק בדבר עבירות המיסוי שלו ושל אביו בספרד.

shaycn23

Well-known member
ועוד לא דיברנו על רונאלדו שכרגע 'מקלים בעונשו', אבל חכה חכה אחרי שהקריירה שלו תסתיים, יצאו כל השדים של האנס הפורטוגלי מהארון.
רק פה ההתאחדות לא מענישה את אצילי ומיכה

dory30

Well-known member
ועוד לא דיברנו על רונאלדו שכרגע 'מקלים בעונשו', אבל חכה חכה אחרי שהקריירה שלו תסתיים, יצאו כל השדים של האנס הפורטוגלי מהארון.
רק פה ההתאחדות לא מענישה את אצילי ומיכה
ממש, אנס. טפלו על רונאלדו עלילה ואתה קונה את זה.

dory30

Well-known member
פפפשש הקווינסי הזה. שכחתי שאתה גם אוהד את איינדהובן
אני אוהד של אייאקס, אבל כבר מתעניין פחות מטעם. דיברתי על רונאלדו, לא על פרומס.

dory30

Well-known member
אתה לא אובייקטיבי לגבי רונאלדו, לכן אין מה להרחיב בנושא
אני מעדיף אותו על פני מסי בלי ספק. אבל הטוב ביותר בכל הזמנים שראיתי, זה רונאלדו המקורי מברזיל. לא היה ולא יהיה שחקן כמוהו, בשנים שלפני הפציעות. נקודה.

shaycn23

Well-known member
אני מעדיף אותו על פני מסי בלי ספק. אבל הטוב ביותר בכל הזמנים שראיתי, זה רונאלדו המקורי מברזיל. לא היה ולא יהיה שחקן כמוהו, בשנים שלפני הפציעות. נקודה.
לא שאני מזלזל אבל כנראה שלא ראית מספיק כדורגל בחייך. היו לך תקופות שצפית בכדורגל ועקבת אחרי שחקנים מסוימים. לא ראית מספיק משחקים של בארסה בשביל לכתוב את מה שכתבת.

דיברגנט חדש

Well-known member

הלך המומנטום: רק 2:2 לברצלונה מול ולנסיה

הקטלאנים ביצעו מהפך אבל איבדו את היתרון ותקועים עשר נקודות מאחורי אתלטיקו שבפסגה, עם משחק עודף. מסי כבש והשווה שיא של פלה, אראוחו הבקיע שער נהדר, אבל דיאקאבי ומקסי לופס קבעו חלוקת נקודות​

ynet ספורט
עודכן: 19.12.20 , 19:23

ברצלונה אירחה הערב (שבת) את ולנסיה כשהיא רוצה לייצר סוף סוף מומנטום בליגה אחרי הניצחון 1:2 על ריאל סוסיאדד, אבל פגשה יריבה עיקשת וסיימה ב-2:2 מאכזב.

דיברגנט חדש

Well-known member

מסי: "מעולם לא חשבתי שאשבור את השיא של פלה"

אחרי ה-0:3 על ויאדוליד, הפרעוש חגג באינסטגרם את השער ה-644 בברצלונה: "מודה לכולם". קומאן: "אמרתי את זה הרבה פעמים - מסי שמח פה"​

מיד לאחר המשחק מול ויאדוליד (0:3) לאו מסי עלה על מטוס פרטי והמריא לארגנטינה כדי לחגוג את חג המולד, את המתנה שלו הוא כבר קיבל עם שיא היסטורי.
הפרעוש כבש אתמול (שלישי) את שערו ה-644 בברצלונה ועקף את שיאו של פלה האגדי עם מספר הכיבושים הרב ביותר לשחקן בקבוצה אחת. בסיום העלה פוסט לאינסטגרם: "כשהתחלתי לשחק כדורגל מעולם לא חשבתי שאשבור שיאים, בטח לא את השיא של פלה שהשגתי הערב".

למעלה