קווין

קווין

אני ממש אוהבת את קווין חולה עליהם ובמיוחד על פרדי באסה שהוא מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עצוב מאוד!!!!!!!!!!! מי שממש מעריצה את קווין ובמיוחד את פרדי שתשלח לי הודעה כי כל החברות שלי שונאות קווין אין בכלל לא יודעות על מה הן מדברות ואין לי חברה שאוהבת קווין אז פליזזזזזז שלחו הודעות

ברוכה הבאה לפורום:]

אה, וכל מי שבפורום הזה מעריץ את קווין
=] וגם החברות שלי דיי לא מחבבים את קווין, אבל אני חושבת שהסיבה היחידה זה שהם ישנים. כי מוזיקה טובה נשארת מוזיקה טובה.=] והחברות שלי לא מבינות איך אני לעזאזל לא אוהבת אבריל לאבין..;] אבל חפיף..;]. =]

כן, כן..

כבר שמענו על ה"חברות" וה-"חברים" ש"שונאים את קווין".. הילדים האלו כל כך פתטים.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif ברוכה הבאה. ../images/Emo9.gif

חבריי גם לא מתים על קווין. וזה יותר מבאסה שפרדי מת.

ketas

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

כולנו בפורום אוהבים את קווין, ככה שאין מה לשאול. בקשר לחברים שלך, סה"כ מותר להם לשמוע מה שהם רוצים, על העדפות לא מתווכחים. אם את רוצה את תמיד יכולה להשמיע להם "ולדרדר" אותם לסוגי מוזיקה אחרים. אם את יכולה רק להמנע מדברים כמו הכפלת אותיות שלא נראה נחמד לעין זה יהיה מעולה. השתלבות נעימה.

Ms Leroy Brown

New member
ברוכה הבאה:)

למרות שאנלא בדיוק פעילה בפורוםX: ו... אני היחידה שכמעט כל החברים שלה אוהבים את קווין?XD בכיתה שלי ילדים שלא שומעים אותם מתחמקים ב"נו, כן, די, אנחנו יודעים שאין לנו טעם מוזיקלי"

y o u a n d i

New member
ברוכה הבאה, אולי תספרי קצת פרטים עכשיו את כמו

חייזר ממאדים בשבילנו...

מישהו יודע למה אני לא מצליחה לראות את ה

ההודעה של "פיית הכוכבית המקורית" במלואה ? זה נתקע לי ב: "אין..." ואז אחרי משפט או שניים זה ממשיך..:]

stupid F R O G

New member
ברוכה הבאה..

אני כרמל, בת 14 וחצי.. תמיד מוזמנת לפלרטט איתי על קווין ולחדש לי דברים:) ולמזלי יש לי חברה שאוהבת קווין וגם אבא שלי אוהב אותם:)

dudy1234

New member
קודם כל ברוכה הבאה.. דבר שני..

להיות בת שאוהבת קווין בין הרבה בנות שלא זה דבר אחד, אבל להיות בן בין אחוזים נמוכים של בנים שאוהבים אותם זה מעצבן כפליים!!... והאם מישהו מוכן להסביר לי מה חברים שלי מוצאים בפינק פלויד???.. המלך פאקינג עירום!!!

המלך ממש לא עירום

[אלא אם כן מדובר ב'חומה', אבל אני לא אפתח את הנושא כאן] פינק פלויד נפלאים, רק צריך לדעת למה להקשיב. מה שמעת שלהם?

dudy1234

New member
תשמע.. לא אמרתי שהם לא טובים..

אמרתי שהפכו מהם דבר יותר מדיי אלילי!!.. ושמעתי משהו כמו 12 שירים שלהם ולפי דעתי זאת לא מוזיקה טובה.. רק בשביל להגיד שמאוד ניסיתי אני מוכן לשמוע שירים שתגיד לי..

יש לפינק פלויד המון רבדים ותקופות.

תנסה להקשיב לדברים מוקדמים יותר שלהם. מהאלבום Saucerful of Secrets או Meddle... ובעיקרון, כמעט כל מה שיצא לפני שנת 75....

אא'וץ. לא מדברים ככה על הפינק פלויד ]]=

להקה מעולה, אם תשאל אותי. דייויד בואי, הפינק פלויד, הביטלס, ג'ימי הנדריקס, צ'אק ברי וכו':] טוב שבתקופה ההיא היתה מוזיקה כ"כ טובה, ממש ממש טובה:]

למעלה