"קווין - המחזמר!!!"

Notepad

New member
פרדי מרקורי בחצאית

מישהו זוכר במקרה מה היה שם השיר שבקליפ שלו חברי להקת קוין התחפשו לעוזרות בית משועממות אך חייכניות???

Another Girl

New member
אולי אני אצא סתומה כאן אבל זה לא

"I want to break free"?
עוד שאלה פילוסופית..איך זה ייתכן שעם עשרות אלפי המעריצים שלהם שנכנסים לכאן כל יום עדיין אין להם פורום?...

Notepad

New member
יכול להיות מאוד

הבעיה היא שבits a kind og magic הםם פשוט שפכו חומר מכל הקליפים האחרים שלהם ויש לי בלגאן בראש מלנסות להזכר והאמת היא שגם אני הופתעתי שאין להן פורום נפרד...

B a m B a m

New member
זה נורא!!!!!!!!!!!!!

זה פשוט חילול קודש.....רוצים לעשות עצומה לתפוז שיקימו פורום קווין?

Another Girl

New member
לא צריך עצומה,צריך פשוט מישהו שממש

רוצה ויכול מבחינת ידע לנהל פורום כזה, שישלח טופס בקשה(שנמצא בפורום המשוב) ויילך לראיון בתפוז.

MajorWinters

New member
כן! פורום קווין!../images/Emo19.gif

שיעזבו אותנו בשקט הגרופיות של קווין... לא שיש לי משהו נגד קווין. אבל כאן אני רואה את קווין כעוד להקה, שיש לעסוק במוזיקה שלה ביחס ל... או יחד או משהו. ולא נושאים מרכזיים בחייהם הפרטיים של כל כוכב (הידעת שבריאן מיי בנה לבד את הגיטרה שלו? את מי זה מעניין)

OzzzzzY

New member
../images/Emo45.gif

זה יהיה נפלא אם יפתחו להם פורום , כנ"ל לגאנז אנד רוזס...
זה יחסוך פה הודעות כגון "פרדי מהמם" , "גאנז שולתים!!1" , "סלאש הגיטריסט הכי טוב בהיסטוריה" וכו'...

ThE RhythM

New member
זה אכן

I Want to Break Free אין דבר יותר מהנה מלראות את פרדי מרקורי בחולצה שחושפת את רעמת החזה המסוקסת שלו וחצאית.

B a m B a m

New member
"קווין - המחזמר!!!"

ידעתם שיש באנגליה מחזאי שכתב מחזה על עולם שאין בו כלום ושכולם עצובים ויבשים והעולם מתפורר לאט לאט וקווין מגיעים ומצילים את העולם עם המוזיקה המדהימה שלהם???? איך הייתי מתה להיות במחזה הזה!!!!!!!!! את חברי להקת קווין משחקים שחקנים שנראים ממממש אותו דבר והם שרים את השירים של קווין בלייב וזה נשמע ממש כמעט אותו דבר....סוו דרימי....

VeraLynn

New member
אממ... זה ממש לא העלילה....

הייתי המחזמר הזה בלונדון לפני שנתיים... היה דווקא נחמד למרות שאני לא משוגעת על קווין...

amhay

New member
הייתי במחזמר הזה בקיץ לפני שנתיים

עוד יש לי את הכרטיס וגם פרוספקטים כאלה,וגם את ההקלטה של ה cast . זה היה ערב ענק,ביצועים מעולים,ובכלל,מחזמר מעולה. תענוג.

למעלה