קווין דוראנט - בלוג

קווין דוראנט - בלוג

ברוכים הנמצאים!
מאז ומתמיד אני אוהד ה-NBA, ולאחר שעברתי לארה"ב לאיזור ה Bay Area אהדתי הופנתה באופן טבעי ל- Warriors ואני עוקב בדביקות אחריהם.
זה זמן מה אני חושב לפתוח בלוג בו אכתוב את התרשמותי מהקבוצה, והמהלך האחרון גרם לי סוף סוף לשבת ולכתוב את הפוסט הראשון וגם קצת על הרקע שלי.
אני מצרף את הכתובת ואודה לכם אם תכנסו ותקראו וגם אם תגיבו האם אהבתם או לא, דעות?
תודה מראש, ואם ההודעה הזו אינה במקום, נא למחוק.
[URL]https://israeliwarriorsfan.wordpress.com/[/URL]

ברוך הבא

ברוך הבא לפורום.
לפני הכל אני חייב להגיד שהרבה אנשים פתחו בלוגים שונים על ה NBA לאורך השנים ורובם לא החזיקו לאורך שנים. זה הרבה יותר קשה משזה נראה בהתחלה, ולוקח המון זמן.
&nbsp
מצד שני בפורום כאן אף פעם לא צפוף מדי, ואם אתה רוצה לכתוב על החוויות והדעות שלך כאוהד אנחנו נשמח לשמוע אותן (גם אם, בוא נהיה הוגנים, לא הרבה אנשים יאהבו את הקבוצה שלך בשנים הקרובות
).
&nbsp
לגבי הפוסט שלך - אני מניח שיהיו על כך הרבה דיונים בקרוב - אישית אני מאמין שגולדן יהיו קבוצה שנואה מאד לשנה או שנתיים, אבל בסוף אנחנו נזכור אליפויות והצגות גדולות יותר מאשר החלטות ומעברי קבוצה של שחקנים. אם דוראנט יהיה הכוכב בקבוצה או אחד מבין שני שווים, אני מאמין שנזכור את זה לטובתו. כמו שכבר היום סלחנו ללברון על מיאמי.
&nbsp
נשמח אם תכתוב פה יותר, בנוסף לפרסום הרשומות מהבלוג שלך (תאמין לי, חלק גדול מהקהל של הבלוג שלך ממילא קורא כאן בפורום)

ציפיתי לתגובה כזו

נכון, לא כולם סלחו לו, גם אני לא ממש, אבל בסוף אנחנו מעריכים אותו על השחקן שהוא, המעבר למיאמי לא השפיע על זה יותר מדי.
תחשוב על זה ככה לרגע: אם לברון היה נשאר בקליבלנד, ופורש בלי טבעת - מה היית חושב עליו אז, לעומת עכשיו?
בשורה התחתונה, אפשר להגיד ש"סלחו לו", גם אם אנחנו לא

Enrique romero

New member
מנצל'ש- לדעתכם אם גולדן היו לוקחים אליפות, דוראנט היה מגיע ?

ההרגשה שלי היא שאם הווריורס היו לוקחים השנה את התואר ולא מפסידים באפסט הגדול בתולדות הגמר, היו קורים 2 דברים-

1. היה הרבהההה פחות לגיטימי מצד KD לעבור (אפילו בעיני עצמו), הוא היה מגיע לקבוצה שעשתה את המאזן הטוב בהיסטוריה+ לקחה אליפות שניה ברצף, ככה שתמיד היה נחשב כמי שקפץ על העגלה אפילו אם היה זוכה איתם בעוד 3-4 אליפויות כי זאת כביכול קבוצה מושלמת גם בלעדיו.

2. גולדן היו הרבה פחות ששים למהלך כזה משנה קבוצה. היו מעדיפים ללכת על בטוח ולהמשיך עם בוגוט ובארנס אפילו שעל הנייר הם הרבה פחות טובים, פשוט כי כשיש לך 2 תארים רצופים ביד ואת המאזן הכי טוב אי פעם אתה לא מתעסק בזעזועים אלא בלשמר את הקיים.

אני חושב שההשתנקות הזאת בגמר בעצם הבהירה לווריורס שהם לא הקבוצה המושלמת שכולם חשבו שהם ושיש מקום לחיזוק רציני של נקודות התורפה המעטות שנשארו, ונתנה לדוראנט סוג של לגיטימציה להיות זה שמרים אותם מהקרשים בדרך לדיינסטי של כמה אליפויות רצופות.

לא היה עובר

ומקווה גם שלא יקחו יותר מדי אליפויות ברצף. יש להם בסיס של 4 שחקנים מעולים לכמה שנים טובות, אני מקווה שהם לא ייקחו יותר מ 3 ב 6 השנים הבאות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סוף סוף מישהו אומר את זה

קודם כל ולמען הסר ספק, רק קבוצה טמבלית תסרב להחתים את דוראנט!
אבל לתחושתי גולדן מתנהגת כמו קבוצה שנכנסה לפאניקה, כאילו שהם לא שברו שיא ניצחונות והיו מרחק משחק מאליפות נוספת.
זה נראה כאילו הם אומרים לעצמם, או.קיי, לא ננצח את הקאבס בהרכב מלא אז נצרף את דוראנט ונראה ללברון מה זה.
&nbsp
שטוב, ברור שמבחינתם אם דוראנט רוצה לבוא אז לא אומרים לו לא אבל עדיין קצת מוזרה לי ההתנהלות.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני משוכנע שגולדן היו מבצעים את המהלך בלי הרבה התלבטויות

זו קבוצה אינטלגנטית שלא מקבלת החלטות על סמך משחק אחד.
הם מבינים איפה הם התקשו ואפילו אם הם היו לוקחים אליפות ופייבוריטיים לקראת האליפות הבאה- דוראנט משפר להם את הסיכויים עוד יותר.
לא רק שגולדן יתחזקו, המהלך הזה מבטל את היריבה הכי קשה שיש להם בקונפרנס. זה נו בריינר לדעתי בשביל בארנס+בוגט (אזילי היה עוזב בכל מקרה).
&nbsp
מסכים איתך שעבור דוראנט זה היה עוד יותר לא תחרותי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נו בריינר?

אם צריך, אני מוותר גם על תומפסון בשביל דוראנט ואני בספק אם מישהו חושב אחרת.
&nbsp

למעלה