נכנסת באמצע ויכוח בהמשכים
הסיבה לתגובה הראשונה והתוקפנית שלי נבעה מהתנהלות קודמת של אותו הברנש שהגבתי לו באותה התגובה בשרשורים אחרים ודיונים אחרים.
אני מבטיח לך שכשמגיבים בצורה מכובדת אני מגיב בצורה מכובדת.
אבל זה חייב להיות הדדי.
הנקודה העקרונית שמופיעה גם בתגובה הראשונה כאן היא: בספורט קבוצתי סטטיסטיקה אישית זה משהו שצריך להתייחס אליו בזהירות ובערבון מוגבל ומי שמנתח סטטיסטיקה אישית ברמה רדודה ופשוטה יכול וכמעט תמיד יגיע למסקנות מוטעות.
מה שניסיתי להסביר במקרה הספציפי הזה זה למה מדד הפלוס מינוס יכול להיות תוצאה של מניפולציה שנגרמת מנסיבות שכולנו מכירים היטב וכל מי שצפה במשחקים של גולדן סטייט מכיר מקרוב.
לבוא ולבסס אמירה על או בהסתמך על סטטיסטיקה אישית בספורט קבוצתי זה דבר מאוד בעייתי בעיניי ולרוב מוטעה.
נקודה נוספת.
היו כאן כבר שרשורים שהכתירו את קרי לרכז הכי טוב בכל הזמנים והשוואות לג'ורדן או לברון.
אני באופן אישי חושב (כפי שציינתי קודם) שצריך להשוות את קרי (בשלב זה) לרוז, ווסטברוק, אייברסון ונאש (לדעתי האישית נאש גדול יותר מקרי בשלב זה וגם אייברסון וגם ווסטברוק).
אם הוא יצליח להיות דומיננטי 10 שנים אז יהיה אפשר להתחיל להשוות אותו (לצורך הדיונים הבלתי נגמרים שכולנו אוהבים) לקובי, ג'ורדן, מג'יק, לברון, בירד וכדומה.
אבל זה מאוד בולט שיש איזה טרנד להאליל את קרי מהר מדי ומוקדם מדי.
כי כולם אוהבים את האנטי גיבור. זה שהוא לא אתלטי, לא יודע ממש לקפוץ או לרחף וגם לא שחור אלא בעל גוון עור בהיר (עם עיניים ירוקות) במשחק של שחורים (כן יש גם גזענות בהערצה לקרי לדעתי).
ומי הגיבור השנוא? לברון. למה? מכל הסיבות שאוהבים את קרי.
לברון חזק, אתלטי, קופץ לשחקים ושחור.
בשלב זה פסטיבל קרי מזכיר לי את פסטיבל ג'רמי לין (רק הפסטיבל מזכיר לי - אין ספק שמדובר בהבדל גדול באיכויות של השחקנים).