קווין דוראנט אחד הטובים ביותר בהיסטוריה בכדרור לגובה שלו

billc

New member
ההורים של סטף קארי במשחק של קינגס-פורטלנד

באו לצפות באח של סטף, סת׳ קארי,

עד עכשיו משחק לא רע של כספי

rapgamer4ever

New member
הפלוס/מינוס של קרי לא יאומן

כשקרי על המגרש גולדן מנצחת את היריבות ב-21.7 נקודות לכל 100 פוזשנים. זה הפער הכי טוב בליגה בהרבה: הספארס +15 כשקוואי משחק, קליבלנד +12 עם לברון, אוקלהומה +14 עם ווסטברוק או דוראנט.

לעומת זאת בדקות שקרי נח גולדן מפסידה ליריבה ב-7.7 נקודות על 100 פוזשנים.
כאילו שהיו חסרות סיבות מקודם, אבל זה עוד נתון לרקורד של השחקן הטוב בעולם.

אודי188

New member
אתה מעודדת כלכך חביבה. רק חבל שאתה לא מבין בNBA

ועל אף הצורך הבלתי נשלט שלך להתבסס על סטטיסטיקה, אתה גרוע בניתוח המידע.
הסיבה נעוצה בכך שהפרשנות שלך לנתונים היא מאוד שיטחית עד למביכה.
לדוגמא הנתון שהבאת עכשיו יכול להתפרש בקלות על ידי הטיעון שהחמישייה השנייה של גולדן סטייט הרבה פחות טובה מהחמישייה הראשונה גם ביחס לחמישיות שניות של קבוצות אחרות שגולדן סטייט התמודדה מולם.
היות שמושא החלומות הארוטיים שלך מוחלף עם חלק נכבד מהחמישייה הראשונה אז מן הסתם שמדד הפלוס מינוס ישקף גם במקרה הפרטי שלו את הבדלי האכויות בין החמישיות (גם ביחס לחמישיות של הקבוצות האחרות).
בקיצור, אם אתה משחק בחמישייה חזקה מדד הפלוס מינוס שלך יושפע מכך ואם אתה משחק בחמישייה חלשה אז מדד הפלוס מינוס שלך יושפע מזה.
האם שחקן כלשהו גורם לכל החמישייה להיות טובה? בעיקרון כן אבל בתלות גדולה מאוד בשאר חברי החמישייה.
אתה יכול לשאול את דוראנט ווסטברוק, את ווייד, את לברון, את ג'ורדן וגם את הילדים בגן הקרוב לביתך.
אני בטוח שכולם יהיו מוכנים להסביר לך את האמת הפשוטה הזו.

כאילו שהיו חסרות סיבות מקודם, אבל זה עוד נתון לרקורד המגוחך שלך כ"אדום" בפורום NBA.

rapgamer4ever

New member
בסדר בסדר, אני לא מבין כלום

לא ב-NBA, לא במספרים, לא בשום דבר.
רק תנשום עמוק אחי.

אם מאמנים היו מורידים את כל החמישייה במכה ומחליפים אותה

בחמישייה השנייה אז היה לטיעון שלך יותר משקל, או אם לגולדן היה באמת ספסל חלש, הרי איך תסביר את זה שמדד הפלוס מינוס של קארי טוב בהרבה משאר חבריו לחמישייה אם הם נהנים מאותה חמישייה איכותית ואותה חמישיית מחליפים חלשה? בכל מקרה, עם צורת הניסוח הבוטה והמיותרת שלך, אי אפשר באמת לקיים דיון אמיתי. אבל כנראה שאתה נהנה מזה. וכנראה שאני מזין את ההנאה שלך עם עצם התגובה, ובכל זאת הגבתי אבל אני אפסיק...

אודי188

New member
רק בגלל נתון אחד ששכחת

במשחק בו קבוצת גולדן סטייט מובילה בהפרש ניכר המאמן מושיב את קרי (ה- כוכב של הקבוצה) על הספסל. זה לא מחזה נדיר לראות את קרי מבלה את כל הרבע הרביעי על הספסל.
מה זה אומר בעצם?
שהוא השתתף עם כל החמישייה הראשונה (ושאר השחקנים) בבניית היתרון על הקבוצה שמולו ואז כאשר המשחק הפך לגארבג' טיים אחד ארוך וההפרש לא היה חשוב לגולדן סטייט והמאמן ערך ניסויים והקבוצה השנייה עשתה כל יכולתה טו סמולר דה השפלה אז שיחקו גם שאר שחקני החמישיה חוץ מהכוכב סטפן קרי כשההפרש קטן.

אני מקווה שזה עונה לך.

קארי וגרין מובילים את גולדן סטייט בדקות.

זה לא כל כך מסתדר לי עם התיאוריה שלך שקליי ובארנס מבלים את כל הרבע הרביעי על המגרש בשמירה על הייתרון הקטלני שהם יצרו מוקדם יותר עם סטף קארי בעוד הוא נח בצד. מה שעוד לא ברור לי, זה למה כל היתרון הולך לפח בדקות שכל החמישייה מלבד קארי מבלה על המגרש בתרחיש שתיארת.
&nbsp
ואפילו אם נלך עם התיאוריה שלך ונניח שקארי לא משחק לעולם ברבע הרביעי בזמן שכל היתרון שגולדן צברה נמחק לו לאט לאט. איך זה שבכל זאת לגולדן סטייט הפלוס מינוס הטוב בליגה? אתה יכול לדמיין מה היה הפלוס מינוס שלהם אם קארי היה טורח לעלות מהספסל בסיום המשחק? עוד יותר מרשים מזה הוא שלפי ההודעה הקודמת שלך, קארי משיג את הפלוס מינוס (נתון מצטבר ולא פר 36) הכי טוב בליגה למרות שהוא בכלל לא משחק משחקים שלמים.
&nbsp
כן, נתון הפלוס מינוס הוא אכן לא נתון כל כך מוצלח בין השאר בגלל דברים שנגעת בהם אבל זה לא שיובל בנה עליו מגדלים. כולה נצלש קטן של 4 שורות שבא לתת נתון מעניין שאולי פוספס ע"י מספר אנשים.
&nbsp
ותאלכס, אתה מוזמן להמשיך לחפש עוד ועוד הסברים לסיבה שלקארי יש פלוס מינוס קטלני ורצוי בגישה של ההודעה האחרונה שלך שלא כוללת ירידה לפסים אישיים אבל ההסבר האמיתי הוא די פשוט - קארי שחקן מדהים בעונה מדהימה וכן אולי המספרים מעט מנופחים אבל גם זה במידה.

אודי188

New member
שהמציאות לא תפריע לך

השאלה היא לא כמה השחקנים משחקים אלא מתי השחקנים משחקים?
קרי הוא השחקן החשוב בחמישיה (על זה אף אחד לא מערער) לכן הוא באופן טבעי ישחק כמה שניתן מבלי לשחוק אותו ולהקטין כמה שניתן את הסכנה מפציעות כתוצאה מעומס.
כך יוצא שבמשחקים צמודים קרי ישחק זמן רב ובמשחקים בהם הקבוצה מובילה ביתרון גדול אין טעם לסכן אותו והמאמן ייתן לו לנוח על הספסל.

כך יוצא שבמשחקים בהם לגולדן סטייט יתרון גדול עד לרבע הרביעי אז מדד הפלוס מינוס של קרי ירקיע שחקים יחד עם שאר השחקנים של גולדן סטייט ששיחקו (עד לרבע הרביעי נניח). אבל כשמושיבים את החמישייה וההפרש לא משמעותי כי הניצחון בכיס אז מדד הפלוס מינוס של השחקנים יורד אבל של קרי נשאר גבוה כי הוא על הספסל.
במקרה הזה הרוטציה של המאמן תכלול גם שחקני חמישייה ראשונה וגם שנייה אבל קרי יעודד מהספסל. חלק מהרעיון זה לתת ביטחון לשאר שחקני החמישייה הראשונה (כמו תומפסון) ולעבוד עם הקבוצה ואפילו לנסות דברים והרכבים שונים.

אף אחד לא מכחיש שסטפן קרי שחקן מרשים.
לא הגדול מכולם, עבור התואר הזה הוא צריך לקרוע עוד כמה זוגות נעליים.
לדעתי הוא פחות או יותר כמו דרק רוז בימים הגדולים שלו אולי עם יתרון קל לקרי אבל המזל של קרי שהוא משחק בקבוצה עם שחקנים טובים (כולל ספסל סביר יותר מזה שהיה לשיקאגו) בכושר טוב ושיטת אימון טובה ב2 צידי המגרש להבדיל מתיבודו שהצטיין והתרכז בעיקר בהגנה ופחות בהתקפה מסודרת עם שיטת משחק שלא מבוססת על בידודים וחדירות או אילתורים של דרק רוז.

אף אחד לא טען שהוא הגדול מכולם.

כי כמו שאמרת, חסר לו פז"מ. מה שכן, הוא כן נותן עונה וחצי שעומדת יפה מאוד לצד הגדולים מכולם. אם יתמיד בכושר הזה עוד מספר שנים אז הוא בהחלט יהיה אחד הגדולים, אבל כרגע זה מוקדם מידי ואף אחד פה בשרשור לא טען אחרת.
&nbsp
אני בעצם לא מבין מה הטענה הראשונית שלך שגרמה לך להגיב כמו טרול ממוצע בתגובה הראשונה שלך כי מאז לא חזרת להתנסח כמו ליצן. הטענה היא שקארי עדיין לא ג'ורדן? סבבה. הטענה היא שגולדן סטייט לא באמת פחות טובה כשקארי על המגרש ב-22 נקודות אלא רק ב-17? סבבה. מה בעצם הפואנטה של ההודעה הראשונה שלך?

אודי188

New member
נכנסת באמצע ויכוח בהמשכים

הסיבה לתגובה הראשונה והתוקפנית שלי נבעה מהתנהלות קודמת של אותו הברנש שהגבתי לו באותה התגובה בשרשורים אחרים ודיונים אחרים.
אני מבטיח לך שכשמגיבים בצורה מכובדת אני מגיב בצורה מכובדת.
אבל זה חייב להיות הדדי.
הנקודה העקרונית שמופיעה גם בתגובה הראשונה כאן היא: בספורט קבוצתי סטטיסטיקה אישית זה משהו שצריך להתייחס אליו בזהירות ובערבון מוגבל ומי שמנתח סטטיסטיקה אישית ברמה רדודה ופשוטה יכול וכמעט תמיד יגיע למסקנות מוטעות.
מה שניסיתי להסביר במקרה הספציפי הזה זה למה מדד הפלוס מינוס יכול להיות תוצאה של מניפולציה שנגרמת מנסיבות שכולנו מכירים היטב וכל מי שצפה במשחקים של גולדן סטייט מכיר מקרוב.
לבוא ולבסס אמירה על או בהסתמך על סטטיסטיקה אישית בספורט קבוצתי זה דבר מאוד בעייתי בעיניי ולרוב מוטעה.

נקודה נוספת.
היו כאן כבר שרשורים שהכתירו את קרי לרכז הכי טוב בכל הזמנים והשוואות לג'ורדן או לברון.
אני באופן אישי חושב (כפי שציינתי קודם) שצריך להשוות את קרי (בשלב זה) לרוז, ווסטברוק, אייברסון ונאש (לדעתי האישית נאש גדול יותר מקרי בשלב זה וגם אייברסון וגם ווסטברוק).
אם הוא יצליח להיות דומיננטי 10 שנים אז יהיה אפשר להתחיל להשוות אותו (לצורך הדיונים הבלתי נגמרים שכולנו אוהבים) לקובי, ג'ורדן, מג'יק, לברון, בירד וכדומה.

אבל זה מאוד בולט שיש איזה טרנד להאליל את קרי מהר מדי ומוקדם מדי.
כי כולם אוהבים את האנטי גיבור. זה שהוא לא אתלטי, לא יודע ממש לקפוץ או לרחף וגם לא שחור אלא בעל גוון עור בהיר (עם עיניים ירוקות) במשחק של שחורים (כן יש גם גזענות בהערצה לקרי לדעתי).
ומי הגיבור השנוא? לברון. למה? מכל הסיבות שאוהבים את קרי.
לברון חזק, אתלטי, קופץ לשחקים ושחור.

בשלב זה פסטיבל קרי מזכיר לי את פסטיבל ג'רמי לין (רק הפסטיבל מזכיר לי - אין ספק שמדובר בהבדל גדול באיכויות של השחקנים).

rapgamer4ever

New member
אני לא מנהל איתך שום ויכוח

אני מכיר אנשים כמוך טוב מדי. לא רק בעולם הפורומים אלא בכלל.
אתה לא הגעת לפורום במטרה לנהל דיונים על NBA. הגעת במטרה להראות שאתה יותר חכם מכולם (כמובן שהמציאות הפוכה). בגלל זה הצעדים הראשונים שלך בפורום לא נועדו לתרום ידע או ללמוד, אלא לנסות להתרברב תוך שימוש בקלישאות שרק חרטטנים שמנסים לעשות רושם משתמשים בהן.
&nbsp
בדיון הראשון פוצצתי לך את הבועה וכל מי שקרא אותו ראה שאתה מדבר שטויות. בדיוק כמו שעכשיו דאמבי שרף לך את כל הטענות ועדיין אתה לא יורד מהעץ.
אז אל תתבלבל- אני ואתה לא מנהלים שום ויכוח בהמשכים. אין לי עניין להתווכח איתך.

botend

New member
בשתי מילים

ראלף סמפסון.
אולי לא מכדרר כמו דוראנט, אבל חפש סרטונים שלו - רץ עם הכדור את המגרש כמו גארד לא רע.
&nbsp
אה, והוא היה 2.24.

fatnoam

Active member
דוראנט מאבד רק כשהוא מנסה למסור

שהוא סתם מכדרר והולך לסל לא תוציא לו את הכדור בחיים.
&nbsp
יש לו handle מטורף למישהו בגובה שלו. סתם מחפשים ליפול עליו במשהו.

Anfield

New member
אתה קצת מגזים

הוא מאבד כדורים בכדרורים וזה קורה לו הרבה כשהוא לוקח את ההתקפה על עצמו מעמדת הרכז ומשם מתחיל את הכדרור.
אני רואה כבר הרבה אנשים פה רושמים שיש לו כדרור מצויין ביחס לגובה שלו, זה נכון וזה אחלה אבל אפשר גם לקצץ בחלק מהכדרורים האלה.
כמו שכבר כתבתי, קודם כל הייתי מתחיל איתו במסירות המיותרות שהוא מאבד.
אם הוא רוצה להיות מספר 1 בעולם, זה הצעד הבא.

למעלה