קווים חדשים ברכבת קווים חדשים ברכבת כפי שהתפרסם בוואלה
ה ה דרומי New member 8/4/03 #2 בלוח הזמנים החדש של הרכבת נכתב ע"י suprman1: קווים חדשים ברכבת כפי שהתפרסם בוואלה לחץ כדי להרחיב... בלוח הזמנים החדש של הרכבת כתוב בעמוד 5. רכבת ישירה בתוספת של 3 שח איך אני בתור נוסע אצמור בדיוק לדעת שהרכבת שנכנסת לתחנה עכשיו זו הרכבת הישירה?
בלוח הזמנים החדש של הרכבת נכתב ע"י suprman1: קווים חדשים ברכבת כפי שהתפרסם בוואלה לחץ כדי להרחיב... בלוח הזמנים החדש של הרכבת כתוב בעמוד 5. רכבת ישירה בתוספת של 3 שח איך אני בתור נוסע אצמור בדיוק לדעת שהרכבת שנכנסת לתחנה עכשיו זו הרכבת הישירה?
כ כברימן New member 8/4/03 #3 תוספת לרכבת ישירה קיימת מימים ימימה נכתב ע"י ה דרומי: בלוח הזמנים החדש של הרכבת כתוב בעמוד 5. רכבת ישירה בתוספת של 3 שח איך אני בתור נוסע אצמור בדיוק לדעת שהרכבת שנכנסת לתחנה עכשיו זו הרכבת הישירה? לחץ כדי להרחיב... תוספת לרכבת ישירה קיימת מימים ימימה
תוספת לרכבת ישירה קיימת מימים ימימה נכתב ע"י ה דרומי: בלוח הזמנים החדש של הרכבת כתוב בעמוד 5. רכבת ישירה בתוספת של 3 שח איך אני בתור נוסע אצמור בדיוק לדעת שהרכבת שנכנסת לתחנה עכשיו זו הרכבת הישירה? לחץ כדי להרחיב... תוספת לרכבת ישירה קיימת מימים ימימה
C Carl Freeborne New member 8/4/03 #4 נדמה לי יש אחת כזו ביום, לא? נכתב ע"י כברימן: תוספת לרכבת ישירה קיימת מימים ימימה לחץ כדי להרחיב... נדמה לי יש אחת כזו ביום, לא?
נדמה לי יש אחת כזו ביום, לא? נכתב ע"י כברימן: תוספת לרכבת ישירה קיימת מימים ימימה לחץ כדי להרחיב... נדמה לי יש אחת כזו ביום, לא?
ה ה דרומי New member 8/4/03 #5 כמה לא ידע כתוב מחיפה לת-א. נכתב ע"י Carl Freeborne: נדמה לי יש אחת כזו ביום, לא? לחץ כדי להרחיב... כמה לא ידע כתוב מחיפה לת-א.
כמה לא ידע כתוב מחיפה לת-א. נכתב ע"י Carl Freeborne: נדמה לי יש אחת כזו ביום, לא? לחץ כדי להרחיב... כמה לא ידע כתוב מחיפה לת-א.
C Carl Freeborne New member 8/4/03 #6 אתקן את עצמי... נכתב ע"י Carl Freeborne: נדמה לי יש אחת כזו ביום, לא? לחץ כדי להרחיב... אתקן את עצמי... לאחר בדיקה בלו"ז - יש ארבע לכיוון דרום ושש לכיוון צפון (חיפה-ת"א)
אתקן את עצמי... נכתב ע"י Carl Freeborne: נדמה לי יש אחת כזו ביום, לא? לחץ כדי להרחיב... אתקן את עצמי... לאחר בדיקה בלו"ז - יש ארבע לכיוון דרום ושש לכיוון צפון (חיפה-ת"א)