קווים אדומים במפה

khappiness

New member
קווים אדומים במפה

היי.. יש במפה האסטרולוגית שלי יותר קווים אדומים מקווים כחולים... מה זה אומר בעצם? שחיי הולכים להיות קשים?

מתלמד8

New member
הצבעום בזויות בין כוכבים במפה=סימנים מוסכמים-

היבט של 90 ,או 180 מעלות בין כוכבים נחשב להיבט קשה,לכן מסומן באדום,זויות של 60,או 120 מעלות נחשבים כהיבטים טובים/רכים,לכן מסומן בכחול.

לא יודע באיזה עניין אמרו לך שאדום מסמן אהבה,כי בפסיכולוגיה של אהבת צבעים,אדום מסמל -ילדותיות.

במקרה של צבעים ומזלות מסתבר שיש קשר של אהבת בני מזלות לצבעים שונים כמו בפסיכולוגיה,במקרה של אריות שבדרך כלל אוהבים את הצבע האדום,האסטרולוגיה המסורתית אומרת שהאריות בכל גיל נשארים-ילדים.

LiRs Lullaby

New member
כן

ההיבטים השליליים (הקוים האדומים) מראים על תחומים בחיים בהם נחווה קושי..... הכוכבים המשתתפים הם אלו שמראים לך באיזו אופן תחווה/י את הקושי הזה.
אני מעדיפה לראות את חצי הכוס המלאה ולא להתבאס מכמות הקווים האדומים במפה, אלא לראות לאיזה אנשים גדולים יש את ההיבטים האלה ולראות איך הם צמחו מכך

גם לי יש לא מעט זוויות אדומות בין הכוכבים במפה, ואכן החיים שלי לא קלים, בלשון המעטה, אבל אחרי שהצלחתי לשרוד אותם אני מאמינה שמה שלא הורג, מחשל. והקשיים האלה בדיעבד די חיזקו אותי מבחינת אישיות ויכולת לעמוד באתגרים. זוויות כאלה בדרך כלל יוצרות אנשים חזקים באופיים.

פרויז1

New member
אהבתי ! מה שלא הורג - מחשל.

שדונית ! התשובה שהצעת אהבתי אותה.

שום קושי לא הורג, כל הקשיים מחשלים ולכן חייבים לקחת את כל העניינים לידים - מיד הזכירה לי את הגישה החרוטה על דגל הפורום : "הכל צפוי והרשות נתונה".

Y. Welis

New member
גם, אבל כידוע אין הנאה גדולה יותר מזו שבאה

אחרי מאמץ, כך שתהיה גם כזו.

יש שם שילוש מעניין בגדי בבית ה-9. היית רוצה להיות מדריכת טיולים? יש כישורים.

הרבה קוים אדומים במפה

מראים בעיקר על אישיות אקטיבית ולא פסיבית, ושלחצים פנימיים או חיצוניים נוטים להפעיל ולאתגר אותה. זה לא בהכרח אומר קושי - זה רק אומר שדרך התגברות על מכשולים מתחזת האישיות, ופה ושם אפילו מייצרת אותם בעצמה כי המכניזם של הפעולה תלוי בפעילות נגדית, מה שקוראים 'קונטרה', וכשאין לעיתים את הקונטרה הזו האדם עצמו יוצר אותה דרך דרמות ו סערות מלאכותיות. בכל מקרה מבחינתי תמיד מעדיף מפה אדומה - אקטיבית על מפה כחולה מדי ופסיבית, אבל כל מקרה לגופו..

למעלה