קוויז

PURPLE CHICKEN

New member
קוויז../images/Emo70.gif

אז כמו שאמרתי אתמול (היום...
), הכנתי לנו קוויז לפורום
אבל, זה רק התוצר הראשוני (
) ואני חושבת שזה עוד צריך לעבור שיפצוצים! אז, אני אפרסם אותו כאן, ועכשיו כל אחד ווקשע יוסיף תגובה / שאלה / הערה / תיקונים וכו´...
אתם מוזמנים לתת רעיונות לעוד שאלות, תיקונים לשאלות, ניסוחים חדשים לתוצאות, להכין תמונות לתוצאות, לתת שם חדש לקוויז וכל מה שבא לכם!
אני מצפה להרבההההה תגובות כדי שבסוף יהיה לפורום שלנו קוויז יפה ומושקע שכולם לקחו בו חלק (
), אז תשתפו פעולה!
קיי?
ירדן.

איי נואו איי נואו איי נואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגלל שהשאלה הכי מעצבנת בפורום (כי היא נשאלה אולי איזה 1000 פעם) היא "מתי העונה החדשה של בנות גילמור תשודר בערוץ 3?" אז כל מי שחבר בפורום בנות גילמור
(רולז) יידע מה התשובה שלה. וגם בקשר לשאלה הזאת:
Who sings the Gilmore Girls theme song? Carole King.​
אני תרמתי את חלקי
חחח סתם, אני אמשיך לחשוב על עוד כמה דברים. אבל בינתיים הקוויז יפה ונחמד עד מאוד
חחחח

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני לא יודעת איך זה קרה..

אני עוד רק חדשה פה
..

Oh yes! You are a true member of BUG forum! |zala"shasion| Way to go!! :))​

אני בהלם!../images/Emo12.gif

Oh yes! You are a true member of BUG forum! |zala"shasion| Way to go!! :))​
ייפי הוריי! אווו אווו, בקשר לתמונות לתוצאות - אז, צריך לעשות את זה בתוכנה מיוחדת או משהו? 0כדי שזה יתאים לקוויז, כאילו? כלומר, כי יכול להיות שאי אפשר לשים סוג מסוים של תמונות בלה בלה בלה ג´ינג´ר)

../images/Emo9.gif

Oh yes! You are a true member of BUG forum! |zala"shasion| Way to go!! :)) חיחיחי... איזה קוויז נחמדיישן
אפילו דירגתי אותו! מספר 5!!
ו... הוא אינדידי מתאר חבר*ת* פורום אמיתי*ת*
so... אממ.. |צל"שיישן| לירדניישן! בלה. בלה. בלה.............. ג´ינג´ר. לייק דודו!

../images/Emo45.gif

כואב לי הראש. אני יודעת שזה לא הולך עם הכותרת אבל אני לא כבשה. (כן, יש לזה משמעות. נו, זה ברור. עדר, כבשה? שִיש)

לאנה

New member
הוריי../images/Emo70.gif

"Oh yes! You are a true member of BUG forum! |zala"shasion| Way to go!! :))" איים סו הפי...! או כמו שנאמר בטיו"ש - "Could I BE anymore paoud?!" |זה נהדר| ירדנושה

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo24.gif

אני שמחה שאתן אוהבות!
ושלכולן יצאה התוצאה הנחוצה, אחרת זה היה באמת חמור.
הוספתי את השאלה השניה של שמרית! (את הראשונה, זאת על העונה השלישית, אני אוסיף מאוחר יותר כי אני לא בטוחה בניסוח...
) מיכלול- את התמונות את יכולה לעשות בכל תוכנה שבא לך!
זה יוצא הכי יפה בפוטו שופ או משהו אבל נגיד בקוויז הראשון שלי עשיתי את התמונות במברשת צבע...
וזה יצא בסדר, לא?
לכל השאר- אם יש לכן רעיונות- תגידו! תעירו!
אל תתביישו! (
) אני רוצה שזה יהיה קוויז משותף לכל הפורום אז, אהה, לוידעת, תגידו משהו!
לא יכול להיות שאין לכן שום הערה, אממ, לא טובה!
או שכן?
*נסקלת*
זייהו.

למעלה