קוואק קוואק קוואק

freedom rider

New member
קוואק קוואק קוואק

הלו הלו הלו, זוהי הודעה מוקלדת. סוף השבוע האחרון היה ארוך במיוחד, אחרי שצירפתי אליו את יום חמישי מצד אחד ואת יום ראשון מהצד השני - סה"כ 4 ימים של התנתקות מהעולם - רק ביום רביעי בערב הבנתי שאלה יהיו ארבעה ימים ללא אינטרנט (יותר אפילו - מיום רביעי בערב עד היום בצהריים). לא האמנתי שאשרוד, אבל אני כאן, למרות הכל. אז איפה הייתי ומה עשיתי? הייתי במרחק של כארבע שעות נסיעה מהמקום בו אני נמצא בדרך כלל, וביליתי את זמני שם באכילה, מנוחה וקניות (לא בהכרח בסדר הזה). לארבעת הימים האלה יש ועוד יהיו השלכות רבות לגבי מצבי האישי, הנפשי והטפשי (סתם כי רציתי שיהיה חרוז). זהו סוף העדכון, ועתה הפורום יחזור לשידוריו הרגילים.

רגע... רגע... מה סוף העדכון?

רוצים לדעת מה יהיו ההשלכות! ואיפה היתה העלמה ריידר? איתך או במרחק ארבע שעות?

freedom rider

New member
הבהרות

הדוכסית הייתה עימי כמובן (מילא 4 ימים בלי אינטרנט, אבל גם בלעדיה?). השלכות מיידיות שניתן כבר לדבר עליהן יהיו באופן בו אני רואה את העולם, וזאת עקב בדיקת עיניים שעברתי והזמנת מכשיר ראייה אישי משוכלל בעל מסגרת כחולה. אשמח לספר באופן אישי את שאר ההשלכות לכל מי שירצה, אך איאלץ להרוג את השומע מייד לאחר מכן.

אתה טרקטיבי עם המכשיר החדש?

רוצים תמונה! אם לא שלך, אז רק של המכשיר. אגב, כמי שרואה את העולם כבר די הרבה זמן ללא צורך בתיווך של מכשירים, אני יכולה לומר לך שהוא לא משהו ובאמת אין מה לראות.

freedom rider

New member
אהההה...

המכשיר הוזמן עבורי, וייקח עוד קצת זמן עד שאקבל אותו. בקשתך לתמונה הועברה לגורמים המתאימים שידונו בה. וכמובן שאני טרקטיבי |איקון של פריד נעלב מעצם השאלה|

למעלה